• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

dominikan@ > 17-05-2009, 13:58

Ps. Nie mogłam się powstrzymać!

Agulka co do tej oferyt to oczywiście jest w niej kilka rzeczy do których mogła bym się przyczepić ale pozostawiam decyzje losowi. Co ma być to będzie żeby nie było że znów sama odrzuciałam! Wczoraj z nimi rozmawiałam i mówili ze mają jeszcze jedną interview (dziewczyna jest już w Kalifroni wiec domyślam się że albo zmienia rodzinę albo przedłuża pobyt) więc licze się z tym że ona ma większe szanse bo prawdopodobnie będzie na interview face to face. Ale nie zalezy mi aż tak bardzo żebym się miała martwić czy wezmą ją czy mnie. Ja odrzuciłam tyle rodzin wiec oni tez mają prawo odrzucic i mnie! Wezmą mnie to wezmą nie to nie. Przeraża mnie podrzucanie dzieci do szkoły i nie ukrywałam tego więc założe jeśli ta laska ma prawko to ją wezmą. Ale co tam!

jadlasiebie > 17-05-2009, 14:17

dominikana- pisząc "coś poważnego" miałam na myśli,że np nie chcesz mi powiedzieć, bo coś ci np za skore kiedys tam moze zalazłam

dominikan@ > 17-05-2009, 14:24

Nie no coś ty niby jak???

jadlasiebie > 17-05-2009, 14:25

Nie wiem jak ,dlatego się zastanawiałam

annka1000 > 17-05-2009, 18:04

dziekuje dominkan@ za cudownego mejla, wklejam go tu :

Wysłane o: 17 Maj 2009, 02:37

Od: dominikan@

Do: annka1000

Szkoda mi już zaśmiecać forum wiesz ale skoro chciałaś argumentów to proszę cię bardzo.

• Jesteś bardzo ograniczona i pusta a jak nie wiesz co pisać to piszesz jakieś brednie o argumentowaniu

„ARGUMENTY ARGUMENTY ARGUMENTY dzieciaku!”

• Laska z kompleksem niższości i chęcią wyróżniania się chodźby w USA skoro w Pl nie mogła. W Polsce nic nie miałaś a teraz wybrzydzasz i panoszysz się czymś co w dodatku nie jest twoje. Żenujące! A tak w ogóle to chyba ci się pomyliły programy zamiast au pair to powinnaś sobie sponsora dziewczyno poszukać. Tyle wybrzydzałaś bo hości nie mieli do zaoferowania komórki!!! Skąd ty jesteś do licha tu wzięłaś? Tu gdzie ja mieszkam to dzieci 10 letnie mają tel komórkowe.

„(telefon, net, łazienka)”

• Do tego straszna materialistka. Bez przerwy pisząca o pieniądzach

„bedziesz mogla chodzic do collegu? a kto za niego zaplaci ?”

„utrzymanie au pair kosztuje ok 350$ tyg a niani min 670$”

„kiesoznkowe au pair to 4$ za h (za 45 h pracy) a regular nanny dostaje min 15$ za”

• Czytać to chyba nie umiesz bo z tego co wiedze to czytasz chyba co drugie zdanie bo odpisujesz takie brednie że aż mi ciebie szkoda!! - I ty masz licencjat z pedagogiki??? wiesz dziwi mnie to bo na pedagogice uczą czytać „takie ciężkie teksty”

Ciekawe czemu nie napisałaś z jakiej agencji jechałaś?

Gdzie ja niby napisałam że au pair nie mogą wybrzydzac? Nie wkładaj w moje usta czegoś czego nie powiedziałam. Napisałam że dla mnie odrzucanie rodziny bo nie bedę miała łazienki, telefonu albo samochodu to lekka przesada!

A na great au pair często zdarzają się bardzo ciekawe oferty. Zresztą bardzo wiele rodzin tam zalogowanych współpracuje z agencjami (jak byś chciała wiedziec).

"dzis mam takie zycie o jakim zawsze marzylam" widzie właśnie a swoje życiowe porażki i frustracje wyładowujesz na forum tylko pozazdrościć!

Ps. Nie odpisuj szkoda fatygi. Wiesz napisałaś raptem kilka postów a już zraziłaś do siebie i obraziłaś połowe osób na tym forum. Gratulacje.

Co tu było do argumentowania?? Boże ale dekiel z ciebie do potęgi!!

• Sama nie wiesz co piszesz. Piszesz ze nie szukasz przyjaciół na forum a wcześniej pytałaś czy są jakieś au pairki z DC!!! Więc jednak znajomych szukasz Rozdwojenie osobowości to się nazywa.

„przede wszystkim nie oczekuje. nie szukam na forum przyjaciół - przyjaciół ma sie "fizycznych" to nie ja”

• Boże dziewczyno ty jesteś pusta jak bęben „dziś mam takie życie o jakim zawsze marzyłam” tak tak bycie au pairką to szczyt twoich marzeń. Ograniczona jesteś maksymalnie!

• Sama napisałaś że jesteś głupia. Gratuluję.

„au pair sa glupie” tak tak ty z całą pewnością!

Agulka miała racje z tym OHIO ten stan ma chyba jakiś zły wpływ na ludzi

Wiesz co i wcale się nie dziwie że potem w USA polki uznają za psute lachociągi jak tam jest więcej takich lasek jak ty to ja się musze poważnie zastanowić czy aby na pewno USA jest dla mnie.

PS. Nie musisz odpisywac bo nie mam zamiaru czytać tej durnej peplaniny!

Miłego dnia.

Johnson > 17-05-2009, 18:19

hahahaha

NIe stajac po zadnej stronie, uwazam ze obie macie racje

Dominikan@

sama odrzucilas za przeproszeniem w ch*j rodzin bo Ci lokalizacja nie odpowiadala. Bo spelniasz marzenia i chcesz LA albo NYC

moze inni chca miec komorke czy lazienke

Wezcie przestancie naskakiwac na siebie, bo kazda/kazdy ma inne wymagania

Smiesza mnie teksty Dominikany ktora robi podobnie, ale niee bo ona odrzuca ze wzgledu na lokalizacje

Co do great aupair

zgadzam sie. Mozna tam znalezc swietne oferty.

Heh

poprawilyscie mi humor.

Nie ma to jak dobra, babska klotnia

agulka > 17-05-2009, 18:22

annka1000 co mialo na celu wklejenia tego maila? nie czytalas powyzej, ze wszyscy maja dosc tej slownej przepychanki? pw to pw i naprawde nie mam ochoty czytac waszych maili. obie zachowujecie sie bardzo dziecinnie...

nie mam zamiaru czytac wiecej tego watku, bo z przedszkola juz dawno wyroslam :/

annka1000 > 17-05-2009, 18:39

agulka jesli dawno wyroslas z przedszkola to super... twojego dluuuuuggiego meila tez mam o twoich jako to swietnych warunkach haha

a i jeszcze jedno do dominkan@ calkiem przypadkiem znalazlam twoje posty na innym forum...tu piszesz :

"A na great au pair często zdarzają się bardzo ciekawe oferty. Zresztą bardzo wiele rodzin tam zalogowanych współpracuje z agencjami (jak byś chciała wiedziec)"a na innym forum :

Wysłany: Pon 12:05, 11 Maj 2009 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Cailet na tych stronkach zeby znalesc fajną rodzne trzeba miec ogromne szczescie bo one bardziej wybrzydzają niż w agencji. Mnie do swojej hot listy dodalo juz jakies 20 rodzin i na te 20 rodzin tylko jedna mi sie spodobała ( a potem sie chyba jej odwidziało). A te rodziny które ja dodawałam wogole mna nie były zainteresowana. Ostatni dostałam propozycje od fajnej rodzinki ale jak zobaczyłam gdzie mieszkaja to masakra (BIG sky, Montana) na mapie zoomowałam i zoomowałam i zoomowałam he he. Ale może akurat będziesz miała szczęście więc nie czekaj do końca tygodnia tylko zakładaj konto już dziś - szkoda czasu.

no ale to z pewnoscia tylko zbieznosc nikow

Pozdrawiam dziewczyny.

annka1000 > 17-05-2009, 18:39

agulka jesli dawno wyroslas z przedszkola to super... twojego dluuuuuggiego meila tez mam o twoich jako to swietnych warunkach haha

a i jeszcze jedno do dominkan@ calkiem przypadkiem znalazlam twoje posty na innym forum...tu piszesz :

"A na great au pair często zdarzają się bardzo ciekawe oferty. Zresztą bardzo wiele rodzin tam zalogowanych współpracuje z agencjami (jak byś chciała wiedziec)"a na innym forum :

Wysłany: Pon 12:05, 11 Maj 2009 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Cailet na tych stronkach zeby znalesc fajną rodzne trzeba miec ogromne szczescie bo one bardziej wybrzydzają niż w agencji. Mnie do swojej hot listy dodalo juz jakies 20 rodzin i na te 20 rodzin tylko jedna mi sie spodobała ( a potem sie chyba jej odwidziało). A te rodziny które ja dodawałam wogole mna nie były zainteresowana. Ostatni dostałam propozycje od fajnej rodzinki ale jak zobaczyłam gdzie mieszkaja to masakra (BIG sky, Montana) na mapie zoomowałam i zoomowałam i zoomowałam he he. Ale może akurat będziesz miała szczęście więc nie czekaj do końca tygodnia tylko zakładaj konto już dziś - szkoda czasu.

no ale to z pewnoscia tylko zbieznosc nikow

Pozdrawiam dziewczyny.

agulka > 17-05-2009, 18:50

[quote name="annka1000"]agulka jesli dawno wyroslas z przedszkola to super... twojego dluuuuuggiego meila tez mam o twoich jako to swietnych warunkach haha [/quote]

mnie niestety nie sprowokujesz...

to dobrze, ze masz maila - wklejaj jesli chcesz - ja pisalam prawde. i kazdy na forum zna moja historie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia