-
-
Re: PROWORK
89dzoana89 > 24-03-2009, 0:48
Hehe a jak
Sprobowalbys zeby bylo inaczej 8) !
JA to juz bym tylko chciala zdac to prawko, wiedziec ze w Bostonie dokumenty zaakceptowali i zaczeli szukac rodzinki;P
Bo taaaka niepewnosc i oczekiwanie mnie meczy -
Johnson > 24-03-2009, 0:53
Ja mam identycznie z prawkiem
a jak nie zdam
to kombinuje jak się da aby załatwić
jak coś wiecie to piszcie -
89dzoana89 > 24-03-2009, 11:52
Zalatwic prawko...teraz to trzeba miec znajomosci i to spore
Ja tam wierze ze bez przekretow sie uda
A i z drugiej strony wesolo byloby tam sprobowac
Julita a Tobie jak idzie wypelnianie dokumentow?
A moze juz wypelnilas 8) ?
eeee...u Was tez taka marna wiosna :roll: ?
Szaro...zimno...i pada na dodatek :?
Pozdroooo;*** -
89dzoana89 > 24-03-2009, 12:08
A CC widze probuje zdobyc klientow wiecej
Wlasnie dostalam smsa od nich ze jelsi sie zlozy aplikacje do 31 marca to jest 50% znizki
Widze w koncu zaczeli robic jakies normalniejsze promocje -
dominikan@ > 24-03-2009, 12:14
Kurde dziewczyny zaczełam ogarniać tą aplikację z Proworka a tam coś takiego. Podaj nazwę szkoły średniej, imię i nazwisko parcownika i jego nr kontaktowy. Właśnie kończe studia a wcześniej byłam au pair w UK (więc liceum skończyłam kilka lat temu) i nie utrzymuje kontaktów z nauczycielami ani pracownikami szkoły średniej. Dziwne to trochę mam iść do szkoły i tłumaczyć "starej" nauczycielce żeby dala mi swój nr tel bo bla bla -
agulka > 24-03-2009, 12:21
tak sobie czytam te wasze posty i wracaja wspomnieniaaz nie moge uwierzyc, ze minely 4 lata odkad ja skompletowalam dokumenty i wylecialam do USA, wow!
tak a propo prezentow - amerykanskie dzieci uwielbiaja krowkirodzicom mozna kupic ladnie zapakowane czekoladki z wedla (z alkoholem np )- teraz jest ogromny wybor. duze powodzenie ma rowniez ang jezyczny album o Polsce . zdjecia zabytkow polskich zawsze robia wrazenie na Amerykanach, dla ktorych 100 letni dom to mega wielki zabytek
drobna bizuteria z bursztynami dla mamy itd.itd.
zycze wam wszystkich udanych wyjazdow i niezapomnianych przygod -
89dzoana89 > 24-03-2009, 12:38
Uuu no z ta szkola to przesada mala
U mnie to tam trzeba bylo tylko podac w ktorym roku skonczylam hehe
Agulka dzieki za pomysly na prezenty;***
Napewno sie przydadza bo to zawsze spory problem
a ty gdzie bylas? jak sie podobalo? -
agulka > 24-03-2009, 12:47
nie ma sprawy
1szy rok spedzilam w Ohio - pod Cleveland - porazka i odradzam ten stan - wieje nuda na kilometr! ale przetrwalam bo przywiazalam sie do dzieci i chcialam tez dotrzymac umowy - czyli dopelnic rok do konca. patrzac z prespektywy czasu - durna bylam, ze nie zwialam po tygodniu!
kolejny rok spedzilam w Silver Spring w stanie Maryland - 20 minut od downtown DC i to byl najwspanialszy czas w USA! W miedzyczasie udalo mi sie sporo zwiedzic - ale mieszkajac w Ohio wycieczki poza ten stan to jedyna okazja aby zobaczyc troche cywilizacji w USA -
cailet > 24-03-2009, 13:00
dominika ----> ja mam tak samo. Pytałam kobiet w Prowork o te namiary na szkołę i wystarczy wpisać numer do sekretariatu szkoły. Oni tego nie sprawdzają, tak tylko w dokumentach ma być. Ale nie chodzi o to, żeby cię nauczyciele pamiętali, czy coś -
Johnson > 24-03-2009, 13:01
Hello
Ja na 15tą jadę na spotkanie do krk z ludźmi z USA ( CC) , ciekawe jak będzie
ajj ajj
teraz tylko prawko mnie trzyma:/