-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
asiafrugo > 27-08-2007, 11:05
zmieniam zdanie Monis - au pair ma bank holiday ale sie dowiaduje jak juz dawno wstanie rano do dziecka :evil: :evil: :evil:
wstaje normalnie do malego jak sie obudzi po 6 - wstalam wzielam go i ide mu robic owsianke - nagle wpada hostka wielkie oczy robi 8O patrzy na godzine i mowi A Ty wstalas do niego?? a Sanjay Ci nic nie mowil ? a ja ale COO ?
poszla na gore i zaczeli sie cos klocic to ja tam w d.. ich mialam i normalnie ubralam malego dalam mu sniadanie karmie go przychodzi host i mowi 'ok asia nie musisz tego robic ja to zrobie' a ja hm? 'idz spac ja dokoncze' (taaa jasne ja juz nie usne jak juz wstalam!! :mad: ) i hostka znowu na niego naskakuje ze nie moze oczekiwac ze teraz rzuce wszystko i pojde spac! host sie wkurzyl trzasnal drzwiami i poszedl na gore wiec ona dalej na niego (pierwszy raz sie tak klocili a mieszkam z nimi 2 mce 8O ) ja dalej czynie swoje powinnosci tzn bawie sie z malym w play room - przychodzi host....
i mowi ze przeprasza ale ze mi mowil ze jest w poniedzialek bank holiday (taa jasne powiedzial mi ze ON ma bank holiday a nie ze ja mam :? ) no ale przeprasza bo moglam nie wiedziec i mowi ze nie msuze nic dzis robic mam day off ale ze bede musiala takos extra cos popracowac w tygodniu jakies dodatkowe 2 h no chyba ze chce mniejsze pocket money(a to mozliwe? :lol: ) - to ja mowie ze to w takim razie nie jest bank holiday :mad: i mu powiedzialam OK !! i poszlam do siebie.... a zaraz wezme odkurzacz i bede robila dalej co powinnam robic - ja naprawde malostkowa nie jestem i nie bede sie rozliczaja z kazdego funta no soooorrryyy
i co mi po takich holiday jak wstalam o 6 :roll: -
maada > 27-08-2007, 13:08
Asia to przepraszam co to za dzien wolny z łaski jesli i tak masz go pozniej odpracowywac? chore to...to jak juz i tak wstalas dzisiaj do pracy to pozniej jeszcze masz pracowac wecej? bezczelni sa niektorzy hosci naprawde.... -
asiafrugo > 27-08-2007, 13:33
no ja wlasnie tego tez nie rozumiem - i nie bylam nawet zla o to ze musialam wstac ale jak mi wyskoczyl ze bede musiala np 2 h extra w tyg - to po co mi to wolne? nie rozumiem tego....wzielam odkurzacz i wysprzatalam caly dom (tak jak to w poniedzialki robie) uwielbiam te ich zmieszane miny hostke ktora zaraz udaje ze cos tez sprzata hostka ktory zaraz bardzo intensywnie bawi sie z dziecmi - kocham to :lol: od razu lepszy humor :wink:
co dziwne to moi hosci naprawde sa fajni i dobrze nam ze soba ale o co chodzilo dzisiaj hostowi to nie wiem :roll: -
idril > 27-08-2007, 14:15
wiesz ja na ogol tez zyje bardzo dobrze z hostami ale czasem cos im odpiep*rzy i namieszaja i nie wiem o co chodzi im. i w sumie to ja obrywam poznije czyms extra (i niestety nie extra money!).
wiec czasem nie wiadomo od czego sie zle zrobi... -
WAMPIREK > 27-08-2007, 18:23
A ja od poczatku wiedzialam,ze jest Bank Holiday...oni maja wolne a ja pracuje :/
Ale ja dzisiaj smieszne pracuje...Wstalam o 10 ..chociaz prace typowo zaczynam o 8...ale co tam, oni tez wstali pozno.
Zmienilam malemu pieluche...pozniej oni pojechali do miasta to ja poodkurzalam caly dom, powycieralam troche kurze (odkad tutaj jestem nikt tego jeszcze nie robil...w sumie nie lezy to w moim interesie...ale mi az niedobrze jak sie patrze na ten brud :? ) Oczywiscie w zlewie szklanki wlozone czekaja na mnie...bo dla nich to problem po sobie umyc :?
Dzisiaj mielismy w domu zakladane zaslony...to sobie z malym w tym czasie poszlam na spacer.Byl strasznie denerwujacy...on nigdy nie wie czego chce :/
Jak wrocilismy to poszedl spac...a ja mam teraz przerwe.A hosci zaraz jada na urodziny dziadka malego...bede miala chate wolna -
Ninka Jones > 27-08-2007, 20:58
a mnie hosci zabrali do Brighton wiec mialam swoj Bank Holiday
tacy sa beznadziejni, ale gest czasem maja 8O :mrgreen: -
idril > 27-08-2007, 22:22
a u mnie jutro bedzie elektryk i mam z dziecmi sie wyniesc z domu o 8:30 rano
dla mnie bomba!
wozek i spacer:=
bosko! -
WAMPIREK > 27-08-2007, 22:33
Fajnie
Ja jutro mojego boya tez zabieram na jakis spacer...niestety on na plaze nie lubi chodzic :mad:
To go do parku zaciagne..ktory dzisiaj odkrylam..Ninka mi juz obiecala jedna hustawke w zamian za lawke...
Boshe..byle do wyplaty -
idril > 27-08-2007, 22:40
wiem chlopcy moi beda miec straszliwa traume z dziecinstwa, ale ja zamiast do parku czy gdzies chodze z nimi na cmentarz.
wiem chora psychicznie jestem, ale on mi sie tak podoba!
taka cisza tam i spokoj (co sie dziwic ludzie ktorzy sa tam nie za bardzo ostatnio slyna z ruchliwosci;/ )
i taka ladnie tam jest
uwielbiam ten cmentarz....
moja mama mowi ze jestem psychiczna- moze, kto wie?! -
idril > 27-08-2007, 22:41
a ja zyje od soboty do soboty.
czyli od wolnego do wolnego.