-
-
Re: bUka za wielką wodą;P
maya > 08-07-2006, 16:37
hehehe,spoko-zd?żysz ze wszystkim :wink: -
bUka > 09-07-2006, 13:23
gosh 8O wła?nie się pakuje.... wrrrrr jakie to denerwuj?ce... nie wiem co wzi?ć i w ogóle.... najchętniej to bym wszystko tu napchala... kurde dla mnie to chyba za trudne :lol: hyhy....
jak narazie to juz druga godzina pakowania jednej walizy.... hmmm widze, że chyba dłuuuugi dzień przede mn? -
maada > 09-07-2006, 16:13
Znam ten bol :wink: Jak ja sie pakowalam, to po paru godzinach meczarni pojechalismy z rodzicami kupic wielka walizke...A pozniej byl stres ze jest za ciezka i tak wypakowywalam po kolei pelno potrzebnych wg mnie rzeczy...Teraz zaluje ze wzielam tyle ciuchow...I tak w ogole nie chodze w "starych, polskich" tylko kupuje nowe amerykanskie :wink: -
maya > 09-07-2006, 16:19
Dasz rade-już ja sobie wyobrażam,cco będzie przy moim pakowaniu.Przekleństwa bed? leciały jedno po drugim,hehe -
Edi > 09-07-2006, 20:28
Buka,nie bierz za duzo rzeczy,naprawde szkoda zachodu.Ja przyjechalam do Szkocji z malym plecakiem campusa,jakies 50 litrow.Maly bardzo.I naprawde dobrze,ze wielu rzeczy nie bralam. :wink: -
maya > 09-07-2006, 21:42
Madzia, spakowana już?pisz raz dwa ... :wink: -
WAMPIREK > 09-07-2006, 22:45
Edi, a ciekawe z jakim plecakiem wrociszNa pewno z wiekszym
Tez uwazam,ze lepiej wziac tylko te najlepsze rzeczy... no chyba ,ze ktos nie lubi shoppingu to wtedy inna sprawa -
bUka > 09-07-2006, 22:46
aj w sumie już prawie gotowe;> łojej tyle z tym zachodu że hoho. w sumie duzo ciuchów nie biore, tylko rzeczy w których lubie chodzić i wiem że tam je będe nosić
kosmetyków troszke wzielam... jakie? ksi?żki, zdjęcia, troszke polskich gazet, pami?tki po znajomych i takie tam.... aj smutno mi teraz, aż normalnie nie moge
nic to ide spac bo mnie pobudka o 4 czeka i fruuuu do usa se lecieć bede.... jak dorwe neta to dam znać co i jak
buziaki:*:*:* -
WAMPIREK > 09-07-2006, 23:59
Kochana...odpoczywaj sobie i zycze szczesliwego lotu ! Czekamy tutaj na Twoje relacje...mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze...ba na pewno !!
DOBRANOC -
niuniusiek > 10-07-2006, 0:10
szczesliwej drogi!i fajnej host-family zycze