-
-
Re: Przygody i podroze, te male i duze.
Pigwa > 02-05-2006, 9:31
no w PL sie teraz poprawilibo ja czekalam 6 dni -
oliwka911gt > 03-05-2006, 0:01
sie porobilo!!! niewem od czego zaczac :?
hostce znowu sie cos dzieje!! siedzi w domu, lezy w lozku wisi na telfonie iszuka snesacji. i pierdoli na prawo i lewo!!! do mnie wszystko dochodzi! podobno szuka nowej operki. ja od niej o niczym nieweim. wszytko poczta pantoflowa, dzisaj dzwonilam do LCC i znia rozmawialam i powiedzilam ze mam dosc tej rodziny, ze mysle o zmianie, bo ile mozna by ktos o wszytkim mowil do kogos a nie do ciebie. zle sie czuje w tej famili, i to wiadomo od dawna, myslam ze sie zmienilo i jest ok, ale to przykrywka. udawanie. dzisaj zakladam [rofil, jeden juz zalozylam, teraz drugi iszukam, nawet jesli mialabym stan zmienic. wiem ze jestem w porzadku co do malego tylko hostka.. ile mozna! wiecznie porownuje mnie do ex opieknuki ktroa odeszla od nich. i moiwenie ze ja mam tu dobrze, bo legalnie jestem, mam ubezpieczenie, ssn, prawko, konto w banku itp huj stzrela norlanie. wkurzyla mnie najbardziej jak z tekstem dlaczego nie wyladowalam zmywarki w moich godzinach pracy jak corrado spal bo to moja robota a nie jej w jej godzinach pracy! wbilo mnie, zeby to byly malego naczynia,a to bylo wszytkich. wsztko zle i niedobrze, a ja wiem ze malym dobrze sie zajmuje bo mnie lubi. i bawie sie z nim caly czas a nie opeitalam, anwet jak sama z nim jestem. tej wiecznie zle i niedobrze. jestem 14 opiekunka do malego w ciagu 3,5 roku!! tak dobrze czytacie. ona sama niewie czego chce. szuka nowych nianiek za moimi plecami, obgaduje mnie i jest falszywa, a potem chodzi i gada ze ludzie jej nie lubia. bo jak mozna lubiec. wkurwiona jestem i tyle, teraz tylko ciekawe kiedy bede miec nowa familie, jak ja znajde (net czy agencja) i czy do PL mnie cofna czy nie. mysle ze dobra decyzje podjelam. 3mjacie mnie bo mnie trafi!! jezcze dzisaj czeka mnie konforntacja z hostka, w czw we 3 rozmowa z lcc. zobaczymy co z tego wyjdzie. jeszcze teraz moj boyfriend (tak nazywa go hostka) do PL jedzie na 3 tyg. -
Yoanna > 03-05-2006, 0:15
no Oli olej ta rodzinke bo co to ma byc????? za twoimi plecami szukac innej? a moze by tak z toba porozmawiala wpierw? 14 opiekunek, gosh, nikt jej nie pasuje?
sa ludzie i sa taborety :? :wink: -
agulka > 03-05-2006, 3:31
a to krowa.. olej! mowilam ci juz, olej, olej i juz!!!!!
nie warto sie krowa stresowac!
powodzenia w szukaniu
ps. przenies sie do waszyngton dc ja tam od 25 lipca urzeduje, hehe :wink: -
oliwka911gt > 03-05-2006, 7:46
MAM LEPSZEGO NEWSA!!!
rozmawialam z hostka jak wrocila z malym z przedszkola. myslam ze bedzie japa, bo juz wszycy wiedza ze ja sie dowiedzialam o jej planach, a ta do mnie: niewidzielismy jak ci poeidziec ani kto, ani ja, ani warren (host) ani danielle (lcc) ze w poniedzialek opuszczasz nasz dom. prawdobopdnie bedziesz w new jersey. tamta rodzina nie potrzebuje operki ktora dobrze jezdzi. bedziesz miec jedno dziecko w wieku 4 lat. powiedzialm im by cie do PL niewysylali, dam bradzo dobre refenrcje. na koniec poweidziala good luck. myslam ze mnie trafi na miesjcu!!! nie dalam jej satysfakcji pt sceny dantejskie, a ja do niej z usmiechem, domyslam sie. teraz poszukiwania rodziny, bo tamta miala do mnie dzownic narazie cisza, ja chce byc w seattle, ewentualnie ca. wsch srednio interesi, do PL wracac nie chce!!! ciekawe co agencja wymysoila. w ostecznosci nielegal. zostane tu jakies z pol roku potem do europy spadam. mysle o szwecji, skandynawia, ostecznosc anglia czy irlandia. ja pierdole!!! tupeciara z hostki! teraz jeszcze mialabym z nia basement dzielic. never. znam ta laske co ma byc , bylam z nia na szkoleniu w SF. niesadze bybyla tu duzej nz ja. a PL tu to mnie dobili, zwlaszcza dwie osoby, ex opieknka malego i pracownik hosta - aga wiesz kto - tylko nie mowcie kasi by sie nie denrwowala. kurwa mac, mam sie dowiedziec w niedziele ze w pon manatki zbieram?? czego jeszcze. ciekawe kiedy ktorlwiek zamierzal mi powiedziec ze nie chca mnie?? wsytko przypadkiem!!! tlumaczenie hostki ze slabo j ezdze, a na marginesie piela mnie prawko ze mam zdac, zdalam dwa tyg temu to ona miala juzkogos za mnie, nawet nie spr jak jezdze, wiecniew jak ze mnie keisrowca. hostka obrabiala mi dupe na prawo i lewo jak sie okazalo do wszytkich, caly czas ex opiekunke wychwala pod niebiosa, albo dawala mi do zrzumienia ze ona byla lepsza ode mnie. a ta nowa operka przez 4 miechy nie miala auta tu wiec dlatego zmiania rodzine i niby ma lepiej jedzic ode mnie. jak sie hotska diwedziala ze ja znam to zaraz wywiad i przeszpiegi. szukam na necie rodziknki, anwet juz mam pare 8) mam andzieje ze poszukuja od zaraz :!: -
jojo2525 > 03-05-2006, 8:11
o jak cie zrobili, wspolczuje, i co oni sobie mysla, mogli Ci powiedziec wczesniej, po co byl caly ten stres z prawkiem, i mialabys czas na szukanie rodzinki, a teraz przyjedziesz do innego stanu,jak np. tutaj, i musisz miec prawko kalifornijskie, co za ludzie. Zycze powodzenia i mam nadzieje, ze znajdziesz jakas swietna rodzinke, tam gdzie chcesz. -
agulka > 03-05-2006, 15:25
a to pierdolona KROWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nic sie nie martw. moze sprobuj ta rodzine z new jersey??? wtedy nie bedziemy mialy do siebie tak daleko
sorki, ze w ogole wczoraj sie nie odezwalam, ale spalam i smsa rano odebralam. jesli chcesz, dzwon dzis. buziaczki i trzymaj sie ciepolo -
oliwka911gt > 03-05-2006, 17:43
WAZNE!!
czy ktos zna str www gdzie sa umowy jakie podpisuje rodzina z operka??
to tylko alternatywa. -
oliwka911gt > 03-05-2006, 17:49
osiwecilo mnie!!! wiem jeszcze jak oge hostke urzadzic. znam operke kotra bedzie na moje mijesce. mam z nia kontakt. hostka wie o tym. musz eleciec! -
agulka > 03-05-2006, 21:19
oli, daj sobie spokoj, niech sie nowa pomeczy z nimi albo oni z nia..
olej ta rodzine i tych polskich "znajomych"
brak slow normalnie jakie to chamy z nich!!!!!!!!