• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
  • Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

Sol > 06-04-2006, 23:45

ello cziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WROCILAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiszpania byla goraca,wrecz upalna!!!wrocilam bledsza niz wyjechalam bo sie nie dalo opalac!!!

Hiszpana zadnego nie zapakowalam bo sie na maksa zrazilam jak jakis psychopata najpierw mnie sledzil a potem chcial zebym z nim poszla do samochodu :? dziekuje bardzo za takie znajomosci :evil:

na imprezy tez nie wychodzilam z wyzej wymienionego powodu,a na plaze chodzilam wieczorem bocznymi sciezkami ale i to nic nie pomoglo,szkoda gadac

Morze za to cudowne,plaza,palmy,wkrecilam sie maksymalnie w surfingowy styl,nakupilam pierdul w sklepach surfingowych,nawet host kupil sobie tam spodenki :wink:

julka byla chora bo za duzo slonca,ale dala rade :wink:

hotel bez wiekszych rewelacji,na pewno nie na 4*

Strasznie tam zaczelam tesknic za polska,nie wiem co mi sie stalo

normalnie szok!!!

a pod koniec to juz chcialam wracac-powaznie,fajnie bylo a co za duzo to nie zdrowo

nie mam natchnienia na pisanie,zajrze jak dostane :wink:

trzymajcie sie i buzka*

jojo2525 > 07-04-2006, 7:31

Wlasnie spobie poczytalam Twoja historie, no ciekawie, i tak mnie naszlo pytanie, co tam u Babci slychac?

Moja rodzinka, podobnie zareagowala na moj wyjaz, a raczej poczatkowo na moj zamiar wyjazdu, ale teraz przyznaja, ze to najlepsze co moglam zrobic.

Mowisz, ze w Hiszpanii trafilas na jakiegos psychola?

szkoda, ze tak popsul Ci wakacje.

Pozdrawiam.

Sol > 10-04-2006, 18:08

O babci to juz nawet nie wspominam,ostatnio jak zadzwonilam to 10 min mi do sluchawki plakala ze teskni i ze jak przyjade to mnie juz nie posci,ale co zrobic-takie zycie

A z bierzacych informacji to oczywiscie kolejna imprezka po ktorej jestem nakrecona na zostanie tutaj

Ale ktora z was nie bylaby nakrecona jakby poznala zajebiscie przystojnego barmana,ktory caly czas by jej stawial i byl slodziutki a na dodatek nie chcial nic w zamian???

Pewnie kazda :wink:

Juz nie wspominam o ochroniazu ktory byl jeszcze slodszy

Myslalm ze umre ze smiechu jak co jedna dunka dopieprzala sie do niego a on biedny zdesperowany nie mial pojecia co robic,jego spojerzenie w takich momentach wygladalo mniej wiecej tak :roll:

Oczywiscie caly pub nas juz zna(mnie i Ale),ale to nawet spoko,ten pub to dla mnie ostatnio ostoja w Dani,drugi dom mozna powiedziec Pewnie dlatego ze atmosfera tam jest zajebista,taka rodzinna

Potrzebuje tego teraz tym bardziej ze Ala i Matra jada na swieta do domu a ja tu sama zostane

...a potem tylko na dwa dni do rodzinki na slub siostry...

"Smiech na sali" jakby to Marta powiedziala...

No coz jakos to przezyje, z nadzieja ze cos pozytywnego sie jeszcze wydarzy :wink:

Pigwa > 10-04-2006, 19:27

no to zyc nie umierać a jak koleżanki pojad? to przystojny barman i ochroniarz napewno nie pozwol? ci sie nudzić

Sol > 19-04-2006, 17:45

Chryste!!!!!!!!!!!!

Nie odzywalam sie juz dawno ale dzisiaj jestem tak zirytowana na maksa ze szok!!!

Mam ochote rzucic juz dzisiaj cala ta auparska dzialalnosc w diably i kimac na dworcu z bezdomnymi,z takimi to przynajmniej zawsze bez problemu sie dogadasz :!:

Zebym chociaz w innym kraju byla...

Albo zeby chociaz dziewczyny byly,to bym sobie po nich podzwonila i pogadala a tak to tylko na forum moge sie wyzalic :?

Nawet mi sie nie chce pisac powodow mojej flustracji ale jest ona na maksa zajebiscie gigantyczna! :mad: :mad: :mad:

Na szczescie juz w piatek bede w Polsce,oczywiscie jesli trafie na lotnisko a potem do samolotu,bo oczywiscie musze sama dostac sie z tej dziury na lotnisko i to zajebiscie wczesnie rano :twisted:

No po prostu nie moge!!!

Juz nawet nie wspominam ze u rodzinki bede tylko dwa dni,a moja siostra ma wesele!

Nie ma to jak czuc sie 100% czlonkiem rodziny!!! :?

Zwariuje :mad:

Sol > 19-04-2006, 19:51

ps Jedynym pozytywnym akcentem dzisiejszego dnia jest to ze moj zajebiscie przystojny sasiad najpierw zrobil kilka rundek kolo mojego domu(moge sie tylko domyslac w jakim celu :wink: )

a potem przyszedl z kumplem zagrac sobie w pilke centralnie naprzeciwko mojegp okna i to zamiast grac bezczelnie sie gapil 8O

Oczywiscie moglam zaciagnac zaluzje,ale...

Ale po co mi teraz takie znajomosci skoro i tak niedlugo mnie tu i tak nie bedzie :? Wszystko dzieje sie w niewlasciwym czasie!!!

AAAAAAAAAAAA wlasnie dostalam smsa od Marty!

Wrocila!!!

Nareszcie!!!!

jojo2525 > 19-04-2006, 23:41

wow ale sie tam dzieje, z tym sasiadem to fajna sprawa

a z hostami troche gorzej, nie ma jak zle czuc sie we "wlasnym" domu.

no ale Ty niedawno przyjechalas? ja jeszcze czytalam Twoje perypetie wyjazdowe. Co do slubu siostry mnie on ominie w lipcu , a mialam byc swiadkiem, ale Ty zaliczylas slub siostry? co nie?

Trzymaj sie tam

Sol > 20-04-2006, 10:22

no bo u mnie zawsze sie duzo dzieje

...a Norwegia mi szumi w glowce coraz mocniej...

Edi > 20-04-2006, 12:03

To dzialaj Sol z Norge,nie zrob tego bledu co ja.Norge to moja wielka fascynacja od bardzo dawna.I zrezygnowalam na rzecz Szkocji.Czego nie zaluje,bo kraj piekny,ludzie bardzo fajni.Ja nie wiem,co tam z ta Twoja rodzina nie halo,ale nie oszukujmy sie,wszedzie moze byc tak samo,a procent swietnych rodzin jest tak maly...ale jasne,ze mozna trafic na super.Dzialaj kobieto,dzialaj i nie trac czasu,bo po co w tej zatechlej Danii siedziec,no po co..

Sol > 20-04-2006, 12:42

Edi ja o Norwegi marzylam od zawsze,zreszta na forum o tym caly czas pisalam jak jeszcze pojecia nie mialam ze w Dani wyladuje :?

Tylko ze wtedy te rodzinki jakies dziwne mi sie wydawaly,ale jak wczoraj weszlam na neta,przeszukalam wszystkie stronki i naprawde jestem pozytywnie zaskoczona Jak z polski wroce to biore sie do roboty,

jeszcze o wyspach mysle ale to juz chyba w ostatecznosci...

Co do mojej rodzinki to oni i tak sie do Polski na stale przeprowadzaja i to niedlugo a mnie nie kreci ta perspektywa...Dania jako tako mi sie podoba i Marte i Ale uwielbiam,ale jako aupair nie planuje tutaj pozostania na dluzej

...co innego gdybym miala prace jakas w miare normalna...ale pozyjemy zobaczymy :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia