-
-
Re: Koniec mojej operskiej kariery....
oliwka911gt > 28-12-2006, 21:39
o ja!! ja tez chce kartke
tam musi byc super, nigdy skandynawia mnie nie pociagala ale tam musi byc super! z checia bym sie tam wybrala!!! -
Sol > 02-01-2007, 19:43
Ja tez chce kartke-koniecznie!!!
Ale super :lol: -
Yoanna > 03-01-2007, 1:31
zimno tam musi byc brr ale na pewno pieknie!
olga powodzenia! -
Gość > 17-01-2007, 0:14
Tak sie pojawilam jeszcze raz dzisiaj, zeby sie pochwalic
Operskie przygody pozostawiam za soba juz chyba na dobre - wlasnie dostalam obie prace, o ktorych rozmowe mialam w niedziele 8)
Emi jest od poniedzialku niania etatowa!Tzn, na 1/3 etatu, ale zawsze to cos! -
Yoanna > 17-01-2007, 1:47
Emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
risette1 > 19-02-2007, 23:33
a pamietam...jak odkrylam to forum i z dreszczami na plecach czytalam wasze historie...
to wlasciwie mala zapowiedz...juz za dwa tygodnie. -
Gość > 20-02-2007, 12:06
risette, a co potem?
Bo ja nadal z dziecmi, tylko za pieniazkiA u jednej z rodzin, u ktorych pracuje to i jedzenie dostaje w ilosci nieograniczonej, wiec coraz bardziej zastanawia mnie ten operski absurd... Gratis zarcie... Taaa. Wiekszosc rodzin zatrudniajaca nianie daje im tez zarcie - teraz wiem z doswiadczenia. Jasne, sniadanie musze sobie zjesc w domku, ale potem mam full-wypas a tylek rosnie -
edyta_s > 20-02-2007, 20:31
Taa ja teraz tez po szkole zabawiam nieznosnego 3-latka (w Polsce co prawda) i moge brac co chce, po pracy zazwyczaj z mama na kawke do tego zostaje. Zeby to dziecko takie fajne jak mama i jej siostra bylo jeszcze. Ale zycie
Widze, ze po byciu au pair jednak jest troche dziewczyn, ktore nie rezygnuja z kontaktu z dzieciakami. -
Gość > 21-02-2007, 13:31
Edyta, bo niektore nie maja zadnego innego wyboru...Jeszcze nie teraz - chociaz potem nawet po studiach moze byc ciezko. -
edyta_s > 21-02-2007, 22:10
tak ciezko z praca?