-
-
Re: Ile pieniędzy wydajecie miesięcznie?
moniak > 09-05-2006, 11:23
moje kieszonkowe.. zawsze z nim sa klopoty, ostatnio poluje na japonki, widzialam cudowne za jedyne... 40 funtow :/
moze znajde cos rownie wspanialego ale troszke tanszego -
Ally > 09-05-2006, 21:14
Ja tam staram sie oszczedzac, ale to sa jakies imprezy i wydaje na prezenty albo na ciuchy, kosmetyki, filmy i plyty, ostatnio hamowalam sie i prosilam rodzinke aby mi przeslali. Oczywiscie sie nie doczekalam, teraz w PL, sama sobie nagram, niech zyje download -
oliwka911gt > 11-05-2006, 7:54
THX ze w seattle oszczedzalam kase - tzn nie mialam jej gdzie wydawac to za w SF na bezrobotnym moge normlanie zyc. dzisaj wypad do santa cruz na plaze a potem zakupy. kupilam porcieta takie jakich szukalam. teraz zastanawiam sie nad weekendem w LA :twisted: -
Karla25487 > 19-06-2006, 10:25
Hmm..jestem zdziwiona jak duzo mozna kupic za kieszonkowe..Albo potraficie bardzo dobrze rozporzadzac tymi pieniedzmi albo Wasze kieszonkowe jest wyzsze niz oferowane mi 55Ł.. Chcialabym oszczedzic wiekszosc tych pieniedzy, w pazdzierniku zaczynam studia i nie musialabym nadmiernie ekspolatowac moich rodzicowWiec Wasze wypowiedzi sa wyjatkowo pocieszajace -
(-:MARZENA:-) > 19-06-2006, 10:53
hihi
malo osob tu na forum zgodzilo by sie pracowac za przepisowe 55L
jak sie cche zaoszczedzic to sie da...nawet cala wyplate..bo przeciez jedzenie i mieszkanie masz zapenione...ale kto ma taka silna wole zeby sobie nic nie kupic, nie po zwiedzac, poimprezowac? :roll: -
Asienka > 19-06-2006, 11:32
Dokladnie marzena -
Pigwa > 19-06-2006, 11:48
Asienka co? ty już nakupiła :wink:
pochwal się -
martamaua > 19-06-2006, 12:42
A ja sobie zamowilam kilka rzeczy z AVONu i wielkieeee lody kupilam, ktorymi sie wlasnie opycham.:twisted:
A ostatnio w New Yorker rozowa mini i szara bluzeczke na ramiaczkach z bialym napisem i cwiekami. Plus druga bluzeczke w obowiazkowe czarno-biale paski. Taka ze sznureczkami na rekawkach sciaganymi, ladnie eksponujaca ramionka.
A no i buty do pracy
Jestem mega zadowolona, bo duzo nie wydalam i ciesze sie jak dziecko. -
Pigwa > 19-06-2006, 12:59
no marta ty to juz za nie dlugo nie bedziesz miala oerskich pieniedzy tylko juz normalna wyplate :wink:
to dopiero sie bedziesz cieszyc ze ci tyle zostalo :wink: -
martamaua > 19-06-2006, 13:14
No wiesz ale mieszkanie i jedzenie juz za swoje wiec nie wiem czy bedzie sie z czego tak cieszyc.
Na poczatku bedzie ciezko, ale pare miesiecy i dojde ze wszystkim do ladu i bede szalec znooow