• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cos od Marzenki :D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Cos od Marzenki :D

• Cos od Marzenki :D
  • Re: Cos od Marzenki :D

Yoanna > 14-03-2006, 22:38

hahah ciekawe czy zrozumie o co biega :lol:

(-:MARZENA:-) > 29-03-2006, 21:14

puk puk tu ja

(-:MARZENA:-) > 29-03-2006, 21:16

dawno mnie tu nie było...własciwie za bardzo nie mam co tu pisać...ogolnie moje zycie sie teraz kreci wokol szkoly a tym przynudzac nie bede...i forum nie do tego

mija 3 miesiace odkad znam moja przyszla host rodzinke...ale zlecialo...jeszcze dwa z kawalkiem i mnie tu nie ma...juz blizej niz dalej w kazdym razie

chyba wiem juz wszystko, tak sie zastanawiam czego jeszcze nie wiem :/ o co spytac ale na razie jakos brak pomyslow

tak wiec jak juz wczesniej pisalam wyruszam 24 czerwca do Londynu, 14 lipca lecimy do Spain wracamy 29 sierpnia, ile zostane potem zalezy od tego jacy hosci i dzieciaki beda...ale podejrzewam ze 2-3 tygodnie- bilet otwarty mam wiec all zalezy ode mnie, pozniej zamierzam wrocic i isc na studia (oczywiscie jesli sie na te kierunki ktore obstawiam dostane), a jak sie nie dostane to sobie zostane tak w skrocie moj plan wyglada na najblizsze miesiace

hehe od 25 czerwca do 13 lipca Yoanna i ja prawie w jednym miejscu- czy Londyn to przetrzyma?? :lol: :lol:

Yoanna > 29-03-2006, 22:08

oj niee :lol:

mamy dwa weekendy hehe bedzie sie dzialo :wink: no i potem jak wrocisz to tez sie cos wymysli nie moge sie juz doczekac hihih

i wreszcie cie poznam

jojo2525 > 03-04-2006, 21:20

Ale fajnie pamietam jak ja tak czekalam na wyjazd, i super ze do Londynu, i z tego co wiedze z Asia, ale jaja.

Musze troszke nadrobic te wszystkie historie, bo sie zbytni nie orietuje co i jak.

(-:MARZENA:-) > 06-04-2006, 14:24

...Z CYKLU NIEPRAWDOPODOBNE HISTORIE.....

moja mum przyszla wczoraj i mnie pyta co mysle o tym zeby sie zapisala na angielski odpodstaw.... sobie pogadalysmy i wogole...chociaz ja osobiscie czarno to widze.... a najlepiej pytam dlaczego tak cche a ta do mnie "zeby moc sie w przyszlosci z wnukami dogadac 8O " no nic...rozwalila mnie tym

jak to powiedziala to bylam pewna ze tylko sie ze mnie nabija i ten pomysl to tak na smianie... ale dzisiaj wraca i MOWI ZE SIE ZAPISALA 8O 8O 8O

hehe...no coz..chce sie ksztalcic prosze bardzo...bede kibicowac :twisted:

Yoanna > 06-04-2006, 14:39

a moja ciocia pielegniarka tez sie ksztalci - angielski i wloski

Pigwa > 06-04-2006, 14:41

ty posprawdzaj czy ona juz czasem jaki? prezentow do wnuka nie kupiła :lol:

no to ja teraz nie możesz rozczarowac i musisz sobie kogo? poszukac w londku :twisted:

(-:MARZENA:-) > 06-04-2006, 15:08

hehe a ja zrobie walek i wyjde za HISZPANA

Yoanna > 06-04-2006, 15:27

Marzena a ja juz ci mowilam za kogo wyjde i jak nazwe dzieci hehehe to dopiero bedzie faza
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia