• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Czekam i czekam i... nic :(

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Czekam i czekam i... nic :(

• Czekam i czekam i... nic :(
  • Re: Czekam i czekam i... nic :(

jolitha > 22-07-2005, 21:15

Jade w niedziele rano do Werony Po dlugich meczarniach sie udalo! Trzymajcie kciuki! Jeszcze tylko dwa problemy zostaly jak sie jak sie spakuje i prezenty dla rodzinki ...a mam tylko jeden dzien...

Emm > 22-07-2005, 21:41

Pojutrze????Gratulacje, a widzisz jak ladnie wszystko poszlo Troche nerwow bylo, ale juz za dwa dni bedziesz w Weronie u rodzinki. Super!Gratuluje i zycze powodzenia pakuj sie spokojnie, zebys niczego nie zapomniala

agulka > 22-07-2005, 22:52

super..gratulacje i czekamy na wiesci z werony udanej podrozy

jolitha > 23-07-2005, 23:37

Rano wyjezdzam!!!! Troche dziwnie jakos to do mnie nie moze dotrzec, ale chyba troche tak zal...Mam nadzieje, ze bede mogla zagladac na forum po przyjezdzie...Do uslyszenia mam nadzieje

agulka > 23-07-2005, 23:38

oj wiem, co czujesz..ja wyjezdzam w poniedzialek..i juz mnie dopadl stres.. :roll:

MONIKA > 24-07-2005, 5:04

Agula, olewasz zabe sikiem prostym i jestes! Pamietasz!!!??? :lol:

I czas zlecial!

agulka > 24-07-2005, 8:59

zlecialo tak szybko, ze nawet nie zauwazylam...matko ja juz jutro lece 8O

MONIKA > 25-07-2005, 4:57

Powodzenia!

Gość > 14-09-2005, 13:01

tak sobie wertuje dawne tematy i znalazlam "czekam czekam i nic" no to ja bym mogla tak poweidziec poltora miesiaca czekam i mialam tylko jeden telefon z reszta od single father ktory chcial mnie w innym terminie niz moge wiec nie bylo dlugiej gadki. czekam dalej, ale nic sie nie dzieje. chce wyjechac pod koniec pazdiernika.ale czy sa jeszcze w ogole jakies szanse? boje sie ze to wszytsko sie przedluzy. czy naprawde jest tak malo tych rodzinek? nie mam wielkich wymagan, wschodnie wybrzeze i od pazdiernika. cos tu chyba jest nie takk... :? zaczelam szukac w necie ale jak na razie tez nic..a moze ktoras z was jest na wsch wybrzezu US i ma hostow ktorych znajomi sa w agencji z siedziba glowna w bostonie i szukaja operki od pazdiernika, :lol:

MONIKA > 14-09-2005, 14:34

India, a nie mozesz sie uelastycznic z terminem? Bo jednak wrzesnien to mega sezon, wiec w pazdzierniku wiekszosc rodzin ma operki. Nawet nie sadzilam, ze tyle lasek teraz wyjedzie i ile nowych przybylo. Maskara.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia