-
-
Re: ZAGINIONE, ZAGINIENI ???
oliwka911gt > 21-09-2005, 10:30
nie, nie moge :evil: bo ja half a nie caly :? -
Gość > 22-09-2005, 18:02
[quote name="mario_dsl2"]Nie rozsmieszaj mnie i tak przychodze tu nie pisac postow tylko przegladac posty wiec po co te glupie gadanie ....??[/quote]
no wlasnie, przeczytaj wiecej razy to co napisales -
martamaua > 22-09-2005, 18:13
Za to,ze zyjesz na przyklad.
To,ze kazdy pamieta twoje puste gadki.
Ze mamy swoje widzimisie i nie chce nam sie miec niejakiego mario na au pair forum,bo nic tu nie wnosi.
A i czytal tez nie bedziesz.
Nie ma tak dobrze. -
Gość > 11-10-2005, 16:12
czy ktos potrafi mi powiedziec co sie stalo w ogole w tym roku z Orzechowa Ania? Pamietam jak pojawilam sie na forum, dosc duzo mi pomogla, kiedy mialam dylematy czy z neta czy z agencji, byla bardzo mila i w ogole, a tu ja wcielo i ja nawet nie wiem czy zyje. A tak sobie myslalam ostatnio... -
MONIKA > 11-10-2005, 16:16
To samo z olitka, ponad rok temu bardzo sie udzielala, pozniej nie dostala wizy do US i pojechala do Anglii, troche sie odzywala, by ostatecznie zaginac na dobre! Co z nia? -
martamaua > 22-10-2005, 11:08
Olitka zyje.
Co z norweskimi laskami powiedzcie mi!!!
Dajcie jakis znak zycia Doraz,Olga Anna!!!
Jak wam sie wiedzie w Skandynawii??? -
Gość > 22-10-2005, 11:12
o Oldze opowiedzialam ci na gg, ale na forum juz nie zaglada wcale i mowi ze nie ma zamiaru, klotnie kiedys ja dobily (to samo co z Vedella) -
zofija > 25-10-2005, 12:55
Hellol !!
pilnie poszukiwana ewelinka z hitchingdzie jstes kobieto ?? odezwij sie -
agulka > 25-10-2005, 15:49
niom z nia to mi sie kontakt totalnie urwal. wczesniej klikalysmy na gg a teraz cicho wszedzie, glucho wszedzie...grrrr co z Toba ???? mam nadzieje, ze wszystko Ok. Ewelina, odezwij sie babo! -
agulka > 27-10-2005, 17:47
znowu ja..eh..
a co z Mary An??? bo tak jakos jej nie "widac" na forum.. przeoczylam cos moze??