-
-
Re: USA Październik 2012
braxii000 > 03-08-2012, 22:38
panama doskonale cię rozumiem, ja miałam rodzinę pracoholików praca niby od 7-9 i od 15-21, jak dzieci są w szkole to wiadomo trzeba ogarnąć dom, zakupy, obiad, to była moja druga rodzinka, i też głupio mi było, że wybrzydzam, ale my również musimy być zadowolone nie tylko rodzinki, jutro prawdopodobnie czeka mnie rozmowa z inna rodzinkę, znowu się stresuję, tym razem trochę bardziej, bo po przeczytaniu profilu wydają się idealni -
nana > 04-08-2012, 14:23
Piotr widzisz jednak musimy być przygotowani na wszystko... Może to i dobrze , że teraz to wyszło niż jakbyś już tam pojechał i musiał byś mieć rematch, 2 miesiące to jeszcze sporo czasu na spokojne znalezienie odpowiadającej rodzinki, trzymam kciuki!! na pewno wszystko będzie ok, chociaż wiem, że na pewno nie jest Ci teraz łatwo.
panama ja bym się nie zdecydowała na taką rodzinę, to Twój pierwszy match i jeśli masz jakieś wątpliwości to może poczekaj na następne, które będą Ci odpowiadały, adziszkowa ma rację, jedziemy tam aby przeżyć niezapomnianą przygodę, a nie tylko siedzieć non stop z dziećmi i sprzątać. -
panama > 04-08-2012, 17:39
Oni dopiero siedzą na moim profilu i się póki co nie odzywają, mam nadzieję, że tak zostanie. Ucieszyłam się bo coś się zaczęło dziać na moim profilu, ale chcę rodzinę, która będzie dla mnie bardziej tolerancyjna. Dziękuje wam -
braxii000 > 06-08-2012, 9:12
właśnie jestem po rozmowie z hostką z cali, normalnie kocham tą kobietę, czuję, że to właściwa rodzinka, teraz tylko pytanie czy oni mnie "pokochają"? niespecjalnie jestem z siebie zadowolona, mam wrażenie, że za mało gadałam
na końcu powiedziała, że pogadamy jeszcze w tym tygodniu i, że jeśli mam jeszcze jakieś pytania to mam wysłać meile ona chętnie odpowie.
poza tym mam rodzinę z Chicago na roomie i muszę odpisać im na meila -
adziszkowa > 06-08-2012, 14:25
Broxii trzymam kciuki, zeby Ciebie równiez pokochali! mozesz mi powiedzieć z jakiej agencji jestes? masz wstawiony filmik na roomie? -
adziszkowa > 06-08-2012, 17:29
Kochani w roomie pojawiła się pierwsza rodzinka, póki co przeglądają profil. Są to polacy mieszkający 20 km od Seattle mają dwóhc chłopców 5 i 2 latka w sumie wiek dzieci super. Nie chcę być wybredna, ale bym wolała pojechać po amerykańskiej rodziny. w koncu inaczej amerykanin z ameryki, a polski amerykanin -
Nimell > 06-08-2012, 18:02
Adziszkowa, chyba koleżanka mi wspominała, że miała rodzinę polaków spod Seattle na swoim profilu. ;] -
adziszkowa > 06-08-2012, 18:23
Ci niestety nie mają żadnych zdjęć więc nic więcej nie jestem wstanie opisać. Też jechała z IE? -
angelaa > 06-08-2012, 18:27
[quote name="Nimell"]Adziszkowa, chyba koleżanka mi wspominała, że miała rodzinę polaków spod Seattle na swoim profilu. ;][/quote]
mi też wspominałanie wiem czy ta sama ;D
w każdym razie z IE -
braxii000 > 06-08-2012, 19:46
adziszkowa ja jestem z gawo. filmiku nie mam, chciałam nagrywać po otwarciu roomu, ale na razie mam rodzinki na roomach wiec się wstrzymałam.
tylko jest jeden mały minus z tą rodzinką z cali, oni chcą au pair od grudnia, w sumie mi to nie przeszkadza, ale meiluje też z rodzinką z Chicago, po wymianie meili bardzo chcą ze mną rozmawiać, i kurde nie wiem czy tamta rodzinka będzie decydowała się już teraz, czy na razie po prostu przeglądają kandydatki, w końcu do grudnia jeszcze kawał czasu. nie chciałabym czekać w nieskończoność.
chyba trochę namieszałam, ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.