-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
Vorissa > 02-04-2008, 21:07
nie wiem, dla mnie nie wierzyć w Boga a zaprzeczać całkowicie jego istnieniu to jednak nie to samo tak do końca...
poza tym - dziwnie trochę zaprzeczać o istnieniu Boga ale nauczać o nim... no nie wiem. ja osobi?cie jako osoba wierz?ca nie chciałabym żeby mnie religii uczyła katechetka która jest ateistk?. -
Vorissa > 02-04-2008, 21:07
nie wiem, dla mnie nie wierzyć w Boga a zaprzeczać całkowicie jego istnieniu to jednak nie to samo tak do końca...
poza tym - dziwnie trochę zaprzeczać o istnieniu Boga ale nauczać o nim... no nie wiem. ja osobi?cie jako osoba wierz?ca nie chciałabym żeby mnie religii uczyła katechetka która jest ateistk?. -
Ninka Jones > 03-04-2008, 0:05
to co Ty Julka napisalas to kwestia tolerancji, podejscia i ciekawosci :wink: -
Ninka Jones > 03-04-2008, 0:05
to co Ty Julka napisalas to kwestia tolerancji, podejscia i ciekawosci :wink: -
idril > 03-04-2008, 13:16
no a o czym my rozmawiamy?!
to ja nie rozumiem.
Vorissa znasz jaka katechetke ktora jest ateistka?! czy osobe ktora jest ateistka i ktora studiuje jakas religie?!
bo to jest roznica!
a to ze osoba -ateista po skonczeniu studiow z religia [kurcze jak to sie precyzyjnie mowi] ma prawo dziki ukonczeniu studiow do prowadzenia lekcji religii w szkole to jest raczej jako dodatek do ukonczenia studiow. w pratyce to tak nie wyglada. -
idril > 03-04-2008, 13:16
no a o czym my rozmawiamy?!
to ja nie rozumiem.
Vorissa znasz jaka katechetke ktora jest ateistka?! czy osobe ktora jest ateistka i ktora studiuje jakas religie?!
bo to jest roznica!
a to ze osoba -ateista po skonczeniu studiow z religia [kurcze jak to sie precyzyjnie mowi] ma prawo dziki ukonczeniu studiow do prowadzenia lekcji religii w szkole to jest raczej jako dodatek do ukonczenia studiow. w pratyce to tak nie wyglada. -
Gość > 03-04-2008, 15:58
[quote name="Yoanna"]hahah Emi uwielbiam cie![/quote]
8) -
Gość > 03-04-2008, 15:58
[quote name="Yoanna"]hahah Emi uwielbiam cie![/quote]
8) -
Vorissa > 03-04-2008, 18:07
idril - ona chce zostać katechetk?, bo po tych studiach to jaka? tam praca jest. Jakby nie patrzeć ateistka ucz?ca religii to jedna wielka sprzeczno?ć, i jak dla mnie to nie jest kwestia tolerancji ani czego? takiego. -
Vorissa > 03-04-2008, 18:07
idril - ona chce zostać katechetk?, bo po tych studiach to jaka? tam praca jest. Jakby nie patrzeć ateistka ucz?ca religii to jedna wielka sprzeczno?ć, i jak dla mnie to nie jest kwestia tolerancji ani czego? takiego.