• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

Vorissa > 02-04-2008, 21:07

nie wiem, dla mnie nie wierzyć w Boga a zaprzeczać całkowicie jego istnieniu to jednak nie to samo tak do końca...

poza tym - dziwnie trochę zaprzeczać o istnieniu Boga ale nauczać o nim... no nie wiem. ja osobi?cie jako osoba wierz?ca nie chciałabym żeby mnie religii uczyła katechetka która jest ateistk?.

Vorissa > 02-04-2008, 21:07

nie wiem, dla mnie nie wierzyć w Boga a zaprzeczać całkowicie jego istnieniu to jednak nie to samo tak do końca...

poza tym - dziwnie trochę zaprzeczać o istnieniu Boga ale nauczać o nim... no nie wiem. ja osobi?cie jako osoba wierz?ca nie chciałabym żeby mnie religii uczyła katechetka która jest ateistk?.

Ninka Jones > 03-04-2008, 0:05

to co Ty Julka napisalas to kwestia tolerancji, podejscia i ciekawosci :wink:

Ninka Jones > 03-04-2008, 0:05

to co Ty Julka napisalas to kwestia tolerancji, podejscia i ciekawosci :wink:

idril > 03-04-2008, 13:16

no a o czym my rozmawiamy?!

to ja nie rozumiem.

Vorissa znasz jaka katechetke ktora jest ateistka?! czy osobe ktora jest ateistka i ktora studiuje jakas religie?!

bo to jest roznica!

a to ze osoba -ateista po skonczeniu studiow z religia [kurcze jak to sie precyzyjnie mowi] ma prawo dziki ukonczeniu studiow do prowadzenia lekcji religii w szkole to jest raczej jako dodatek do ukonczenia studiow. w pratyce to tak nie wyglada.

idril > 03-04-2008, 13:16

no a o czym my rozmawiamy?!

to ja nie rozumiem.

Vorissa znasz jaka katechetke ktora jest ateistka?! czy osobe ktora jest ateistka i ktora studiuje jakas religie?!

bo to jest roznica!

a to ze osoba -ateista po skonczeniu studiow z religia [kurcze jak to sie precyzyjnie mowi] ma prawo dziki ukonczeniu studiow do prowadzenia lekcji religii w szkole to jest raczej jako dodatek do ukonczenia studiow. w pratyce to tak nie wyglada.

Gość > 03-04-2008, 15:58

[quote name="Yoanna"]hahah Emi uwielbiam cie![/quote]

8)

Gość > 03-04-2008, 15:58

[quote name="Yoanna"]hahah Emi uwielbiam cie![/quote]

8)

Vorissa > 03-04-2008, 18:07

idril - ona chce zostać katechetk?, bo po tych studiach to jaka? tam praca jest. Jakby nie patrzeć ateistka ucz?ca religii to jedna wielka sprzeczno?ć, i jak dla mnie to nie jest kwestia tolerancji ani czego? takiego.

Vorissa > 03-04-2008, 18:07

idril - ona chce zostać katechetk?, bo po tych studiach to jaka? tam praca jest. Jakby nie patrzeć ateistka ucz?ca religii to jedna wielka sprzeczno?ć, i jak dla mnie to nie jest kwestia tolerancji ani czego? takiego.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia