• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
  • Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

idril > 29-06-2008, 21:45

sobota -wolne:

staram sie jak najdluzej wybyc z domu.

rano dowiedzialam sie ze moja klasa zdala mature wiec w nagrode chce sobie kupic jeansy [mowilam juz ze jestem obrzydliwie oszczedna i zaluje na siebie kase?! - za to mam obsesje jesli chodzi o kupowanie prezentow rodzinie, przyjaciolkom]

poszlam do jednego sklepu. ful spodni ale zadne nie sa takie moje

poszlam do starego, dobrego i taniego primarku. znalazlam spodnie. ale zaraz, zaraz one nie maja guzika. szukam na wieszakach. nie ma innej pary o moim rozmarze.

dobra mysle pojade w tygodniu do centrum to sobie kupie spodnie

gdzie by tutaj dalej isc?

rozmawialam w piatek z Miriam na temat lodow z maca. mysle mmhm zachcialo mi sie lodow z maca.

poszlam. odstalam swoje w kolejce [przypominam ze to sobote wiec ludzi x3]

i co mi facet mowi? ze im sie automat do lodow zjebal!

wieczorem wydalam kupe kasy na bilet na swieta.

niedziela:

siedze w zasadzie caly dzien w swoim pokoju. po co mam wychodzic? zeby dzieci sie do mnie przyczepily i chcialy bawic?

nie ma glupich!

schodze tylko po prowiant.

godzina 19 zeszlam i nadzialam sie na Mimi ktora chce mi cos pokazac w swojej ksiazce, Zak wola z ogrodka ze chce mi slimaka pokazac.

wchodzi hosta i mowi:

'Julio tylko sie nie obraz, wiesz ze traktujemy cie jak czlonka rodziny ale mialabym mala prosbe. czy moglabys w szczegolnosci w niedziele dac mnie i stefowi troche wiecej prywatnosci? bo on sie wstydzi mnie nawet za reke potrzymac bo mowi ze moze julia wejsc'

nie czaje

bo w zasadzie nie wiem czy jej chodzi o to ze bylam przez ostatnie 20 minut na dole badz co badz z nimi czy ze siedze w domu bo juz nie mam nawet co robic na leytonstone w niedziele [w tygodniu jak mam wolne jezdze do centrum wiec mnie nie ma prawie caly dzien]

no o co tutaj chodzi?

bez przerwy host sie mnie pyta czy chce z nim poogladac tv czy czuje sie na pewno swobodnie i ze mam pamietac ze teraz to tez moj dom i ze mam sie nie krepowac. taka spiewka jest praktycznie codziennie

ja tez no na prawde nie przesiaduje z nimi godzinami i nie gapie sie na nich. bo po co?

wiem ze host tez ma obsesje ze ja sie u nich nudze.

no coz troche to sie nudze. ale przezyje. czekam do wrzesnia kiedy bede mola na serio zaczac jaka dodatkowa prace i kursy jezyka zaczac.

ale bez przesady.

nie czaje.

moze wam lepiej idzie rozszyfrowac kod?

asiafrugo > 29-06-2008, 22:18

Że co? Jaki tekst w ogole, tym bardziej że była? na dole tylko po jedzenie...może chodziło jej, że w domu? Ale przecież je?li masz ochote, to siedzisz w domu tyle ile chcesz....a w ogóle to nie widziała? ludzi trzymaj?cych się za ręce czy co

trzeba j? było zapytać o co chodzi, czy o te 20 minut, które spędziłas na dole czy o to siedzenie w domu...a z reszt? olej j? :twisted:

co do oszczędno?ci to się nie przejmuj, też tak mam...pozdrawiam

idril > 29-06-2008, 22:26

[quote name="asiafrugo"]trzeba j? było zapytać o co chodzi, czy o te 20 minut, które spędziłas na dole czy o to siedzenie w domu...a z reszt? olej j? :twisted: [/quote]

gdyby mnie nie wcielo az tak ze zapomnialam jak mam na imie to bym sie jej zapytala!

8O

8O

:?

asiafrugo > 29-06-2008, 22:42

Aha :?

Kiedy?, jak się zbierzesz w sobie i ułożysz mowe, to weź się jej zapytaj o co jej chodziło, bo sama jestem ciekawa

Ninka Jones > 29-06-2008, 23:12

dziwna kobieta :lol: Ty to sie masz z nimi albo posadz ich na kanapie i powiedz niech sie zdecyduja a nie ona gada jedno a on zupelnie cos innego nie przejmuj sie nimi :*

idril > 30-06-2008, 6:34

kochani przyjaciele budza mnie i bombarduja swoimi wynikami

poszlam spac 00:21 ostatni raz spojrzalam na zegarek

pierwszy budzacy sms? 04:36

dobra szybko sie ubralam i zeszlam na dol po laptopa.

moje wyniki?!

PO PROSTU REWELACJA!

nawet w snach nie mialam az takich dobrych [autentycznie!]

wiem ze pewnie dla wiekszosci to one wcale nie taka dobre ale ja znam swoje mozliwosci i to ile pracy w to wlozylam [czyt. niewiele] i sie starsznie ciesze z takich wynikow.

jak na razie jestem pierwsza z moich znajomych ktora sie cieszy jak glupia!

a wiec pl: 69%

ang: 94%

matma 62%

mi tam wystarczy!

[widzicie moj polski? jacie!]

Vorissa > 30-06-2008, 8:43

gratulacje ;-)

ja mam z polskiego i angielskiego więcej niż się spodziewałam, za to jak zobaczyłam matmę i wos to mi szczęka opadła [autentycznie], bo jednak mniej niż się spodziewałam. no ale nic, wyniki i tak mi pasuj? bo się dostanę na GP na 100%, więc Warszawo witaj ;- ]

Ninka Jones > 30-06-2008, 8:48

Jula to super, grunt to byc szczesliwym

ja tez sie moim polskim zdziwilam a nagielskim sie troche zawiodlam, chcialam miec te 90%

idril > 30-06-2008, 20:58

[quote name="Ninka Jones"]Jula to super, grunt to byc szczesliwym

[/quote]

no wlasie a mi wiecej do szczescie nie potrzeba! :lol:

Kierlajn > 30-06-2008, 22:02

a wiec gratuluje hehe a ja za rok looj brr

i moze tez zobaczymy sie w wawie jak dobrze pojdzie..choc watpie moim przeznaczeniem jest aupairkowanie w niemczech przez cale zycie takie odnosze wrazenie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia