-
-
Re: PROWORK
Klaudia_1990 > 07-12-2009, 20:53
Właśnie. Ja dokumenty wysłałam im w kwietniu i wtedy też byłam " baaardzo zadowolona". A teraz jestem tylko bardzo wkurwiona. -
nina15 > 07-12-2009, 23:49
ja też wysłałam w kwietniu. chcialam wyjechać w styczniu/lutym, ale ta cisza nie zapowiada zebym swoj plan zrealizowala w tym terminie.poki co poprawiam album i referencje. mam nadzieje ze to cos pomoze. wogole ostatnio pani A.C miala napisac do agencji amerykanskiej co moge zrobic zebym miala wiecej rodzinek, po tygodniu zero odpowiedzi, wiec napisalam maila przypominajacego -znowu cisza.sama w koncu napisalam do agencji amerykanskiej, odpisali tego samego dnia ze powinnam pogadac z konsultanką co moge zrobic w tej sytuacji....tja. przeciez to robilam...na drugi dzien dostalam maila z P. zebym najpierw z nia sie kontaktowala jak mam pytania bo napisali do niez z agencji amerykanskiej ze do nich pisalam i ze przydadza sie referencje opieki dzieckiem ponizej 2 roku :twisted: odpisalam jej ze przeciez sie kontaktowalam a ze nie dostalam zadnej odpowiedzi zwrocilam sie do góry :mrgreen: no bo ile mozna byc olewaną!!! -
anette_92 > 08-12-2009, 16:12
ale jak to z Proworku jak chce się wyjechać trzeba mieć wykształcenie średnie ? nie wystarczy mieć 18 lat ?
bo ja chcę wyjechać w te wakacje, między 2 a 3 liceum. -
karolinka > 08-12-2009, 20:41
mozesz jechac z P. ale tylko do krajow UE na okres wakacji.. -
doriana90 > 08-12-2009, 21:37
boze kochany....ja jestem wtrakcie uzupelniania dokumentow do proworku ina dniach bede wysylac..ale tak jak tosia mam watpliwosci no ja juzn sama poprostu nie weim jak to czytam wszytkojakas masakra -
Kajtka > 10-12-2009, 23:22
Doriana z tymi opiniami to jest tak ile ludzi tyle opinii...
jak ja decydowałam sie na CC to P. było wręcz wychwalane a CC przeciwnie...
ważne żeby podjąć swoja decyzja... te opinie pomagaja ale moga też wystraszyc
wiec po prostu dobrze to przemysl -
Klaudia_1990 > 11-12-2009, 13:08
No to są już kur** jakieś jaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisałam do A.C. maila z prośbą o przesłanie mi wszystkich moich referencji jakie składałam proworkowi, tzn xero, fax bądź skan. A ona na to a po co mi to !?!? Wyobrażacie sobie?? a co ją to kur** obchodzi, nie mam prawa do wglądu własnych dokumentow ??? bezczelna baba !
Jak jej napisałam:
Że to nie jest jej sprawa po co ich potrzebuje bo sa moje i powinno ją to g. obchodzić,że skoro płacę kilkaset złotyc to mogłaby chociaż łąskawie spełnić moją prośbę i że mam nadzieje ze moja mama nie będzie musiała ponownie do nich dzwonić. Już nie było "WItam Pani Klaudio" tylko "Witam", i "pozdrawiam" też nie użyłamail brzmiał więc :
Witam.
Pliki są w załączniku.
A.C.
Widzicie dziewczyny, nie można sobie pzowalaćPłacę , wymagam ! trzeba się kłócić. Jeszcze trochę i powiem im, że jak nie znajdą mi rodziny to im tak na całym necie dupe obsmaruje że zobaczą ! co mi jej kolezanka bedzie mowic, że teraz to ona mi rodziny szukać nie będzie bo nie odebrałam telefonu ??? Nie mogłam ! a jej zasranym obowiązkiem jest szukać mi rodziny natychmiast !!! tak się właśnie traktuje klientów. Daj 3 stówy i spier... -
Marta85 > 12-12-2009, 2:16
Ta A.C to jakas nowa konsultantka,tak? Boże,jak ona psuje renomę Proworku...jak czytam Wasze wypowiedzi o Proworku to aż oczom nie wierzę...ja miałam szczescie ze moją konsultantką była pani Aneta S.-naprawde zawsze miła i pomocna..Klaudia,moze popros o zmianę konsultantki.. -
dominikan@ > 12-12-2009, 4:36
Klaudia masz na myśli Cebule no nie?? Ona nie jest przecież nowa! -
anita ^^ > 12-12-2009, 12:30
Klaudia - i słusznie!Nie daj się! Zapłaciłaś?! TAK! Więc niech nie fikaja! To ich obowiązek!
wrrr aż się uniosłam!