• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

idril > 31-03-2008, 23:03

moja mama ma kolezanke ktora ma doktorat z religii prawoslawnej a jest praktykujaca katoliczka.

idril > 31-03-2008, 23:03

moja mama ma kolezanke ktora ma doktorat z religii prawoslawnej a jest praktykujaca katoliczka.

Gość > 01-04-2008, 21:16

A ja chcialam studiowac na ksiedza (bo niezle zarobki sa!), ale moj facet powiedzial, ze nie bede mu tu o Bogu gadac w domu po pracy (on jest ateista), a ze sama nie jestem jakas specjalnie wierzaca, to moge dac spokoj.

Mnie sie najbardziej podobala opcja opowiedzenia tego w Polsce. Gdyby tak pytali mojej mamy (jej rodzina jest bardzo katolicka), kim jest jej corka, a moja mama by musiala odpowiedziec, ze ksiedzem, to by bylo niezle gadanie w rodzinie :lol: I oczy pewnie takie 8O wszyscy by robili

Gość > 01-04-2008, 21:16

A ja chcialam studiowac na ksiedza (bo niezle zarobki sa!), ale moj facet powiedzial, ze nie bede mu tu o Bogu gadac w domu po pracy (on jest ateista), a ze sama nie jestem jakas specjalnie wierzaca, to moge dac spokoj.

Mnie sie najbardziej podobala opcja opowiedzenia tego w Polsce. Gdyby tak pytali mojej mamy (jej rodzina jest bardzo katolicka), kim jest jej corka, a moja mama by musiala odpowiedziec, ze ksiedzem, to by bylo niezle gadanie w rodzinie :lol: I oczy pewnie takie 8O wszyscy by robili

Vorissa > 01-04-2008, 22:21

idril, różnica chyba jest do?ć spora, bo i katolicyzm i prawosławie to religie chrze?cijańskie, podczas gdy ateizm to zaprzeczanie istnieniu Boga...

Vorissa > 01-04-2008, 22:21

idril, różnica chyba jest do?ć spora, bo i katolicyzm i prawosławie to religie chrze?cijańskie, podczas gdy ateizm to zaprzeczanie istnieniu Boga...

Yoanna > 01-04-2008, 22:37

hahah Emi uwielbiam cie!

Yoanna > 01-04-2008, 22:37

hahah Emi uwielbiam cie!

idril > 02-04-2008, 20:41

czy ja wiem?

sama nie jestem osoba wierzaca a mimo to interesuje sie geneza innych wierzen.

ba! ja koran nawet czytalam kiedys!

mysle ze to zalezy od otwartosci czlowieka na inne, nieznane i od ogolnie jego zainteresowania swiatem.

to w jakiego Boga sie wierzy nie ma znaczenia.

idril > 02-04-2008, 20:41

czy ja wiem?

sama nie jestem osoba wierzaca a mimo to interesuje sie geneza innych wierzen.

ba! ja koran nawet czytalam kiedys!

mysle ze to zalezy od otwartosci czlowieka na inne, nieznane i od ogolnie jego zainteresowania swiatem.

to w jakiego Boga sie wierzy nie ma znaczenia.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia