-
-
Re: Au Pair 2013!
DaisyyUSA > 11-08-2012, 1:37
Najpierw masz 30 godzin teori a pozniej 30 godzin jazdy ale to naprawde szybko mija. no i na koniec egzamin ;d. cała filozofia ;d -
paulaw > 11-08-2012, 11:05
Oo, sporo c: Rozumiem, że wszystkie już zaczęłyście? Rany, ale mi się nie chce... zacznę we wrześniu c: -
merti > 11-08-2012, 14:25
Ja miałam w tamten poniedziałek się zapisać, ale nieeee.. mam nadzieję, że teraz się zbiorę i pójdę
Jestem ciekawa, czy jeśli trafi mi się świetna rodzinka np. z Atlanty, ze tam wiecie, dwójka dzieci w wieku szkolnym, jeżdżą na wakacje, samochód dla mnie, pokój z łazienką itp. to bym się na nią zdecydowała. Bo lokalizacja niby nie jest tragiczna, ale to nie nowy Jork, LA czy Chicago. To samo bym miała z Seattle, Denver i innymi dużymi miastami, ale na zadupiach tak naprawdę. No bo do innego sporego miasta, zeby cos pozwiedzac to conajmniej 10 godz. w samochodzie.... -
Blueberry91 > 11-08-2012, 15:19
Zrobienie prawka nie jest takie trudne, nasłuchałam się że w Polsce podobno ciężko zdać, ale ja sama tego nie odczułam, wystarczy na egzamin iść skoncentrowanym i z założeniem że nic się nie stanie jak się nie zda. A jak ktoś z Gda to mogę polecić dobry ośrodek i dobrego instruktora
Och tak, zapomniałam o Chicago, tam też by fajnie było trafić. No i Seattle, polubiłam je po obejrzeniu "bezsenność w Seattle" -
paulaw > 11-08-2012, 16:36
Uwaga! Właśnie jako ostatnia osoba na świecie założyłam sobie twittera. Rany, jakie to skomplikowane. Posiadacie?
Moim marzeniem nie był wyjazd do USA a do Nowego Jorku właśnie, więc zmuszenie mnie do pojechania do innego miasta byłoby naprawdę ciężkie. Chyba, że już naprawdę NYC przestałoby istnieć, albo coś w tym stylu, nie mam pojęcia, zobaczymy co będzie jak już zaczniemy aplikować, ale jestem tylko i wyłącznie za NYC. -
DaisyyUSA > 11-08-2012, 16:39
[quote name="paulaw"]Uwaga! Właśnie jako ostatnia osoba na świecie założyłam sobie twittera. Rany, jakie to skomplikowane. Posiadacie?[/quote]
Nie ostatnia bo ja nie mam ;d i nawet poki co to nie zamierzam zakładać ;d -
paulaw > 11-08-2012, 16:47
Mnie namówiła koleżanka z tumblra. Wszyscy tam się reklamują ze swoimi, a więc stwierdziłam, że i ja spróbuję. I całkiem przyjemne to jest, dużo sławnych osób, które lubię mają twittery, a ja nawet o tym nie wiedziałam. -
kapsi > 11-08-2012, 18:07
jak fajnie wejść tutaj i mieć do czytania 2 strony, spisałyście się na medal! nie odzywam się, bo dużo rzeczy się komplikuje, po raz kolejny przekonałam się, że przyszłości nie da się zaplanować, bo co ma być, to będzie... na jakiś czas znikam, ale będę czytać na bieżąco. xxxo -
paulaw > 12-08-2012, 20:37
Temat znów umiera!
Przez Modern Family mam ochotę zachaczyć o Kalifornię (gdziekolwiek), ale nie, Nowy Jork to Nowy Jork c: Co u was? -
blonde > 12-08-2012, 21:09
Zawsze możesz przenieść się na West Coast po roku