-
-
Re: PROWORK
jadlasiebie > 04-12-2009, 12:08
tak, można -
kamyk > 06-12-2009, 0:15
A ma ktoś może przypadkiem na kompie formularze aplikacji na wyjazd do USA z Proworku? Bo biura jakoś nie mogę się doprosić... a prosząc ludzi o referencje, prosiłabym o wypełnienie dwóch kartek - do UK i drugiej do Stanów - nie za bardzo mam czas dwa razy po to wszystko biegać... Podzieli się ktoś? Chyba że one są ściśle tajne przez poufne. -
jadlasiebie > 06-12-2009, 14:06
kamyk nie sa scisle tajne przez poufne- tylko imienne.... przynajmniej moje -
kamyk > 06-12-2009, 14:49
A... ok. Tego to nie wiedziałam. Czyli od razu opatrzone imieniem i nazwiskiem kandydatki?
W takim razie jutro pomęczę panią z biura.Chciałabym już to wszystko pozbierać. -
jadlasiebie > 06-12-2009, 21:07
opatrzone nawet innymi danymi -
kamyk > 06-12-2009, 23:05
Ojojoj... Brzmi poważnie. W takim razie będę cierpliwie czekać na swoją kolej.
Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny, czy jesteście zadowolone z Proworku? Zastanawiam się właśnie, czy może jednak pojechać z nimi. Składałam aplikację do CC, ale z pewnych powodów musiałam zrezygnować z wyjazdu. Teraz już na spokojnie przemyślałam sprawę i zastanawiam się, czy złożenie dokumentów do dwóch agencji ma sens? I czy to legalne? Chyba ktoś tak robił, ale nie pamiętam dokładnie... -
Insula > 06-12-2009, 23:15
Jasne że ma sens podwajasz swoje szansei jak ktoś tu juz pisał pamiętaj aby Cie w Proworku zapisali do agencji Au Pair Care (współpracują jeszcze z jedną ale nazwa wyleciała mi z głowy-tam dziewczyny skarżyły się, że mało zgłoszeń) Trochę już czytałam regulaminów i nie widziałam by było to zabronione, ale mogę się mylić więc lepiej dowiedzieć się od mądrzejszej osoby ;D -
Klaudia_1990 > 07-12-2009, 11:08
Ja tam teraz żałuję ,że nie poszłam do CC :/ Więcej kasy biorą , bo są po prostu najlepsi w PL. -
galileona > 07-12-2009, 19:45
ja współpracuje z proworkiem, jestem baaardzo zadowolona. wysłałam już wszystkie dokumenty dzisiaj otworzyli mi au pair room własnie w aupair care. ja polecam (póki co) -
Agłaja_phpbb3_import1851 > 07-12-2009, 20:27
Poleć jak znajdziesz rodzinę. Ja po wysłaniu dokumentów też byłam happy,jednak po dwóch miesiącach współpracy z tą agencją już niestety nie.