-
-
Re: British dream ^ ^
Vorissa > 23-07-2008, 16:38
Grizzly, na PW Erasmus trwa od 3 miesięcy do 1 roku akademickiego, i nie tylko w czasie studiów ale też praktyk.
Muszę zacz?ć szukać informacji co tam potrzeba :lol: żeby na to wyjechaćchociaż pewnie odechce mi się jak zobaczę co wymagaj? -
Yoanna > 23-07-2008, 17:29
grizzly, gre bierze w tym udzial. z tym ze egzotycznie to nie jest :wink: kraje europejskie -
Ninka Jones > 23-07-2008, 19:23
ja postanowilam ze chce 5 albo 6 semestr, osoby zbierajace materialy do pracy licencjackiej maja wieksze szanse :lol: -
idril > 23-07-2008, 21:08
jaaacie jakie dalekosiezne plany!
a ja dzisiaj stwierdzilam ze nie chce chyba studiowac w UK. tak ogolnie to dlatego ze ciagle sie przekonuje ze jakos chyba nie przemawia do mnie urok Londynu. prawdopodobnie to przez to ze przez wiekszosc czasu siedze na Leytonstone [wysypisko smieci z ludzmi dookola] bo jak jade do centrum to jestem zakochana.
na szczescie mam jeszcze rok do namyslu poza tym juz i tak mam dwa wyjscia awaryjne [a raczej pomysly na nie] co do studiow i to tak zeby nie byly ani w UK ani w Polsce. ale musze jeszcze zebrac infromacji troche
co z nami jest nie tak ze nie potrafimy na miejscu usiedziec?! :lol: -
Ninka Jones > 23-07-2008, 21:44
mamy ADHD :lol:
Julcia co powiesz na Now? Zelandię? chciałabym tam na aupair w przyszłym roku jak sie da :lol: -
idril > 23-07-2008, 22:16
zobaczymy, zobaczymy :lol:
Nina ja juz na kompa nie bede siadac wiec jak cos to kom :* -
Yoanna > 24-07-2008, 14:34
nin??????????? kotusssssss a dopiero co pisalas ze nigdu wiecej na au pair?
julka do mnie londyn tez nie przemawia. ani leytonstone, ani centrum. chyba nawet wole leytonstone bo w centrum za duzo ludzi heheh. znaczy ja to miasto kocham. ale i nieznosze jednoczesnie :lol: no ale jeszcze tylko 3 lata tutaj heheh jak sie powiedzialo a.. trzeba powiedziec i b. a jakie masz te inne pomysly? pochwal sie! -
Ninka Jones > 24-07-2008, 16:40
ale Nowa Zelandia? :lol:
nawet z Vivan bym nie pogardzila :mrgreen: -
WAMPIREK > 24-07-2008, 16:50
Nowa Zelandia brzmi nieźle
Szkoda,że w Nowej Zelandii ani Australii nie ma programu au-pair :/ -
Vorissa > 24-07-2008, 19:36
Wampirku, w Australii jest program au pair, dokładnie naj akiej? stronie firmy pisze to Demi Pair. Jednak jest to niesamowicie wysoki koszt!