• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Vorissa > 23-07-2008, 16:38

Grizzly, na PW Erasmus trwa od 3 miesięcy do 1 roku akademickiego, i nie tylko w czasie studiów ale też praktyk.

Muszę zacz?ć szukać informacji co tam potrzeba :lol: żeby na to wyjechać chociaż pewnie odechce mi się jak zobaczę co wymagaj?

Yoanna > 23-07-2008, 17:29

grizzly, gre bierze w tym udzial. z tym ze egzotycznie to nie jest :wink: kraje europejskie

Ninka Jones > 23-07-2008, 19:23

ja postanowilam ze chce 5 albo 6 semestr, osoby zbierajace materialy do pracy licencjackiej maja wieksze szanse :lol:

idril > 23-07-2008, 21:08

jaaacie jakie dalekosiezne plany!

a ja dzisiaj stwierdzilam ze nie chce chyba studiowac w UK. tak ogolnie to dlatego ze ciagle sie przekonuje ze jakos chyba nie przemawia do mnie urok Londynu. prawdopodobnie to przez to ze przez wiekszosc czasu siedze na Leytonstone [wysypisko smieci z ludzmi dookola] bo jak jade do centrum to jestem zakochana.

na szczescie mam jeszcze rok do namyslu poza tym juz i tak mam dwa wyjscia awaryjne [a raczej pomysly na nie] co do studiow i to tak zeby nie byly ani w UK ani w Polsce. ale musze jeszcze zebrac infromacji troche

co z nami jest nie tak ze nie potrafimy na miejscu usiedziec?! :lol:

Ninka Jones > 23-07-2008, 21:44

mamy ADHD :lol:

Julcia co powiesz na Now? Zelandię? chciałabym tam na aupair w przyszłym roku jak sie da :lol:

idril > 23-07-2008, 22:16

zobaczymy, zobaczymy :lol:

Nina ja juz na kompa nie bede siadac wiec jak cos to kom :*

Yoanna > 24-07-2008, 14:34

nin??????????? kotusssssss a dopiero co pisalas ze nigdu wiecej na au pair?

julka do mnie londyn tez nie przemawia. ani leytonstone, ani centrum. chyba nawet wole leytonstone bo w centrum za duzo ludzi heheh. znaczy ja to miasto kocham. ale i nieznosze jednoczesnie :lol: no ale jeszcze tylko 3 lata tutaj heheh jak sie powiedzialo a.. trzeba powiedziec i b. a jakie masz te inne pomysly? pochwal sie!

Ninka Jones > 24-07-2008, 16:40

ale Nowa Zelandia? :lol:

nawet z Vivan bym nie pogardzila :mrgreen:

WAMPIREK > 24-07-2008, 16:50

Nowa Zelandia brzmi nieźle

Szkoda,że w Nowej Zelandii ani Australii nie ma programu au-pair :/

Vorissa > 24-07-2008, 19:36

Wampirku, w Australii jest program au pair, dokładnie naj akiej? stronie firmy pisze to Demi Pair. Jednak jest to niesamowicie wysoki koszt!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna