• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Ninka Jones > 14-01-2008, 3:28

Asia :*

Yoanna > 14-01-2008, 3:33

ehhh zobacze jeszcze jak bedzie w nastepny weekend ale nadziei juz nie mam takie juz moje szczescie...

Grizzly > 14-01-2008, 3:59

Ninka.. Ciesz sie życiem, póki mozesz

Co? mi to przypomniało..

Ja mialam podobn?, ale sylwestrow? przygode w tym roku, co jest w ogole z kosmosu wzięte, i CAŁKIEM nie w moim stylu! Zdarzyło pierwszy raz, na całe moje 19 lat życia

Było fajnie ;-)

Tyle że też uniosłam sie dum? i postanowiłam czekać na jaki? nast. krok, który do tej pory nie nast?pił.. a szkoda.

Ale płakać nie będę

WAMPIREK > 14-01-2008, 12:01

Ja też tak mam,że czasami unoszę się dum? itd.i chce zeby to facet sie odywal (Ja mam np. tak teraz....czekam az On sie teraz odezwie...zobacze na ile mi starczy cierpliwosci )

Aczkolwiek u Ciebie to inna sytuacja....zobacz raz,dwa razy co sie zdarzy i wtedy bedziesz myslec czy dac mu czas zeby to on zabiegal...czasami niektorzy faceci sa...hmmm niesmiali (?)

Ninka Jones > 14-01-2008, 15:03

Kamil wła?nie jest zbyt pewny siebie i jak ja zaczne za nim latać to obro?nie w piórka. a ja nie zamierzam... będzie się odzywał proszę bardzo, zaprosi mnie gdzie? to chętnie pójdę. a jak nie to niech sie wali

Grizzly > 14-01-2008, 20:10

No i dobrze.

Denerwuje mnie bardzo latanie za chłopakami, może to staro?wieckie ale uważam że oni powinni o dziewczyne zabiegać, a nie na odwrót ;p

Chce- to fajnie, nie chce- jego strata ;-)

WAMPIREK > 14-01-2008, 21:01

[quote name="Grizzly"]Chce- to fajnie, nie chce- jego strata ;-)[/quote]

W sumie tak,ale jak sobie pomysle o ...Kims...to mnie skreca )

Po prostu serce nie sluga ;(((

Ninka Jones > 14-01-2008, 21:01

AMEN! :lol:

edyta_s > 14-01-2008, 21:55

widze, ze nie tylko ja przezylam podobna sytuacje to byla po prostu tragedia, dalo mi to strasznie po dupie i wiecej juz sie na zludne chwile szczescia nie pisze. (Zreszta teraz juz nie mam potrzeby... ) Ale Ci Ninka zycze powodzenia, a nuz sie uda. I jak tam w ogole sie sprawy rozwijaja?

tez czasem mysle, ze jestem staroswiecka, jak slysze co niektorych, facet ma sie starac a nie!

Yoanna > 14-01-2008, 22:21

ee tam korona z glowy nie spadnie. o mojego bylego staralam sie i to jak sie staralam! w sumie chyba z miesiac sie staralam ale udalo sie :lol: tak wiec hmm nie wiem moze teraz jak sie postaram to tez sie uda? a moze nie ehhh bo teraz troche inaczej jest.. a byloby tak pieknie...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia