• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Asienka > 11-04-2008, 10:00

wiesz co asik chyba pod trzma fotkami ostatnio probowalam ci komentarz zostawic i ciagle albo fotolog is unusually busy albo ze this postbook is temporarily unavailable i sie wkurzylam :/

kiedy jedziecie do oxfordu? cos czuje ze to chodzi o 20.04? ja wracam ze szkocji w nocy 19.04. ;/

Asienka > 11-04-2008, 10:00

wiesz co asik chyba pod trzma fotkami ostatnio probowalam ci komentarz zostawic i ciagle albo fotolog is unusually busy albo ze this postbook is temporarily unavailable i sie wkurzylam :/

kiedy jedziecie do oxfordu? cos czuje ze to chodzi o 20.04? ja wracam ze szkocji w nocy 19.04. ;/

Yoanna > 11-04-2008, 10:56

no 20.04..

jestem zla! hosta nie ma ale jeszcze karen trzeba by usunac wrrrr malpa ;P schodze dzis rano, wlaczam piekarnik, otwieram lodowke... patrze i nie ma mojej cheese and garlic baguette ;/ zzarla mi no ;/ jakby nie zauwazyla ze sie to wczoraj pojawilo czyli host tego nie kupil (a nawet jakby kupil to ona za bardzo tego jesc nie moze) plus kupione w asdzie a oni nigdy tam nic nie kupuja wrrrrrrr zla jestem

ide sprzatac ;/

Yoanna > 11-04-2008, 10:56

no 20.04..

jestem zla! hosta nie ma ale jeszcze karen trzeba by usunac wrrrr malpa ;P schodze dzis rano, wlaczam piekarnik, otwieram lodowke... patrze i nie ma mojej cheese and garlic baguette ;/ zzarla mi no ;/ jakby nie zauwazyla ze sie to wczoraj pojawilo czyli host tego nie kupil (a nawet jakby kupil to ona za bardzo tego jesc nie moze) plus kupione w asdzie a oni nigdy tam nic nie kupuja wrrrrrrr zla jestem

ide sprzatac ;/

idril > 11-04-2008, 22:20

o nie znosze takich rzeczy

jestem juz na cos nastawiona psychicznie i ktos mi cos robi!

ta zniewaga krwi wymaga....

:evil:

idril > 11-04-2008, 22:20

o nie znosze takich rzeczy

jestem juz na cos nastawiona psychicznie i ktos mi cos robi!

ta zniewaga krwi wymaga....

:evil:

Grizzly > 13-04-2008, 17:23

ot co!

mnie w takich syt. szlag trafia, dosłownie..

Julka a Ty w jakiej czę?ci Londynu będziesz? Je?li nie chcesz pisać tu, to na privie:>

Grizzly > 13-04-2008, 17:23

ot co!

mnie w takich syt. szlag trafia, dosłownie..

Julka a Ty w jakiej czę?ci Londynu będziesz? Je?li nie chcesz pisać tu, to na privie:>

Yoanna > 13-04-2008, 17:30

bedzie blisko mnie :-)

jejku jestem chora ;/ i ogolnie moj obecny stan jest taki, ze lepiej nie komentowac. ehhh...

Yoanna > 13-04-2008, 17:30

bedzie blisko mnie :-)

jejku jestem chora ;/ i ogolnie moj obecny stan jest taki, ze lepiej nie komentowac. ehhh...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia