-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Asienka > 11-04-2008, 10:00
wiesz co asik chyba pod trzma fotkami ostatnio probowalam ci komentarz zostawic i ciagle albo fotolog is unusually busy albo ze this postbook is temporarily unavailable i sie wkurzylam :/
kiedy jedziecie do oxfordu? cos czuje ze to chodzi o 20.04? ja wracam ze szkocji w nocy 19.04. ;/ -
Asienka > 11-04-2008, 10:00
wiesz co asik chyba pod trzma fotkami ostatnio probowalam ci komentarz zostawic i ciagle albo fotolog is unusually busy albo ze this postbook is temporarily unavailable i sie wkurzylam :/
kiedy jedziecie do oxfordu? cos czuje ze to chodzi o 20.04? ja wracam ze szkocji w nocy 19.04. ;/ -
Yoanna > 11-04-2008, 10:56
no 20.04..
jestem zla! hosta nie ma ale jeszcze karen trzeba by usunac wrrrr malpa ;P schodze dzis rano, wlaczam piekarnik, otwieram lodowke... patrze i nie ma mojej cheese and garlic baguette ;/ zzarla mi no ;/ jakby nie zauwazyla ze sie to wczoraj pojawilo czyli host tego nie kupil (a nawet jakby kupil to ona za bardzo tego jesc nie moze) plus kupione w asdzie a oni nigdy tam nic nie kupuja wrrrrrrr zla jestem
ide sprzatac ;/ -
Yoanna > 11-04-2008, 10:56
no 20.04..
jestem zla! hosta nie ma ale jeszcze karen trzeba by usunac wrrrr malpa ;P schodze dzis rano, wlaczam piekarnik, otwieram lodowke... patrze i nie ma mojej cheese and garlic baguette ;/ zzarla mi no ;/ jakby nie zauwazyla ze sie to wczoraj pojawilo czyli host tego nie kupil (a nawet jakby kupil to ona za bardzo tego jesc nie moze) plus kupione w asdzie a oni nigdy tam nic nie kupuja wrrrrrrr zla jestem
ide sprzatac ;/ -
idril > 11-04-2008, 22:20
o nie znosze takich rzeczy
jestem juz na cos nastawiona psychicznie i ktos mi cos robi!
ta zniewaga krwi wymaga....
:evil: -
idril > 11-04-2008, 22:20
o nie znosze takich rzeczy
jestem juz na cos nastawiona psychicznie i ktos mi cos robi!
ta zniewaga krwi wymaga....
:evil: -
Grizzly > 13-04-2008, 17:23
ot co!
mnie w takich syt. szlag trafia, dosłownie..
Julka a Ty w jakiej czę?ci Londynu będziesz? Je?li nie chcesz pisać tu, to na privie:> -
Grizzly > 13-04-2008, 17:23
ot co!
mnie w takich syt. szlag trafia, dosłownie..
Julka a Ty w jakiej czę?ci Londynu będziesz? Je?li nie chcesz pisać tu, to na privie:> -
Yoanna > 13-04-2008, 17:30
bedzie blisko mnie :-)
jejku jestem chora ;/ i ogolnie moj obecny stan jest taki, ze lepiej nie komentowac. ehhh... -
Yoanna > 13-04-2008, 17:30
bedzie blisko mnie :-)
jejku jestem chora ;/ i ogolnie moj obecny stan jest taki, ze lepiej nie komentowac. ehhh...