• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

tosia_ > 25-11-2009, 13:40

doriana90 ja się wybieram w lipcu do UK z Proworku właśnie. Póki co wszystkie idzie bardzo sprawnie, Pani bardzo miła, szybko dostaję odpowiedzi na moje pytania itp. Zobaczymy, co będzie dalej.

doriana90 > 26-11-2009, 6:47

sluchaj tosia to moze pojedzmy razem do UK.Duzo mysllam o moim wyjezdzie do Usa wysllam nawet ankiete ze do "Usa jednak skzoda mi przerywac studi poczkem zrobie licencjat i wtedy wyjade do stanow... co ty na to?? i na jakim jestes etapie..razem zawsze razniej

tosia_ > 26-11-2009, 20:03

doriana90 ja kończę powoli kompletować dokumenty. Czekam aż dostanę zaświadczenie o niekaralności i wysyłam. Całkiem niezły pomysł z tym wyjazdem, we dwójkę zawsze raźniej.

Marta85 > 27-11-2009, 21:37

hmm,Prowork współpracuję z angielską agncja Peter Pan i wierzcie mi normalnych rodzin to oni nie mają..mówię z własnego doświadczenia i au pair ,glownie ze slowacji i czech,które były tez z peter pan...

Agłaja_phpbb3_import1851 > 27-11-2009, 23:06

też się o tym przekonałam, tylko szkoda, że dopiero po wpłaceniu pierwszej wpłaty. kasa w błoto

Agłaja_phpbb3_import1851 > 27-11-2009, 23:09

*pierwszej raty

jadlasiebie > 28-11-2009, 17:45

aaa a ja mialam z peter pan i miałam zajebista rodzinkę...he!

tosia_ > 28-11-2009, 19:17

Marta85 co masz na myśli mówiąc 'nienormalne'? Znów zaczynam mieć wątpliwości. :/

jadlasiebie > 28-11-2009, 22:47

tosia...pamiętaj,że to tylko sa subiektywne opinie. ktos mówi nie tej firmie, a ktos mówi tak. sama zapisz sie do dwoch, jak nie wiesz która wybrać i zadecydujesz w trakcie. ja akurat byłam baaardzo zadowolona z peter pan , z ich forum dla au-pairek w okolicy i z pomocy lcc....ale co osoba to inna opinia.

blairwaldorf > 29-11-2009, 1:24

ja niewiem co wy niektore chcecie od proworku, jest przeciez taki zajebisty! takie oferty daje ze mozna sikac ze szczescia po pietach! blogoslawmy go za to ze da nam kolejna rodzinke u ktorej bedziemy sprzataczkami albo dziewczynami od kur-tak jak to mi zaproponowano w ofercie, podajac dodatkowo liczbe moich przyszlych opierzonych pociech. ale przeciez dzieki proworkowi mozecie byc w anglii-cudowna sprawa, nawet jesli musicie czyscic kibel szczoteczka do zebow...a no i nie zapomnijmy o 300 zl wplaconych na konto proworku i bezpowrotnie zaprzepaszczonych.

zadrzec z proworkiem-bezcenne
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia