-
-
Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
idril > 08-06-2008, 22:07
no uwiez mi ja juz tak mam z Zakiem. dzisiaj mi serce roslo jak sie zbudzil i do mnie krzyczal z pokoju 'juliaaaaaa buziiiiii'! -
Ninka Jones > 08-06-2008, 22:15
tez tak chce...
Boze mam nadzieje ze on mnie pokocha naprawde :lol:
jesli zostane w Warszawie na studia to bede go potem regularnie odwiedzac :lol: -
Ninka Jones > 08-06-2008, 22:15
tez tak chce...
Boze mam nadzieje ze on mnie pokocha naprawde :lol:
jesli zostane w Warszawie na studia to bede go potem regularnie odwiedzac :lol: -
idril > 09-06-2008, 21:51
dzisiaj Zak do mnie mowi 'kocham cie!'
kiedy?! jak mu zmienialam pieluche!
to sie nazywa wyczucie!
a poza tym jestem strasnzie opalona [szlam tylko po Mimi do szkoly i mnie tak wzielo] i troche mnie boli glowa - to od slonca ;/
jutro mam wolne wiec sobie odpoczne
od trzech dni pracuje
11,5
9,5
12 h!
zmeczenie sie odzywa;/ -
idril > 09-06-2008, 21:51
dzisiaj Zak do mnie mowi 'kocham cie!'
kiedy?! jak mu zmienialam pieluche!
to sie nazywa wyczucie!
a poza tym jestem strasnzie opalona [szlam tylko po Mimi do szkoly i mnie tak wzielo] i troche mnie boli glowa - to od slonca ;/
jutro mam wolne wiec sobie odpoczne
od trzech dni pracuje
11,5
9,5
12 h!
zmeczenie sie odzywa;/ -
Grizzly > 09-06-2008, 21:53
Fajnie jest zajmować się takimi maluchami.. to musi dawać tyle rado?ci, spełnienia i satysfakcji.. to nie to samo co ze starszymi. Marzy mi sie taki maluch, na operstwo w jakim? egzotycznym kraju w dalekiej przyszło?ci -
Grizzly > 09-06-2008, 21:53
Fajnie jest zajmować się takimi maluchami.. to musi dawać tyle rado?ci, spełnienia i satysfakcji.. to nie to samo co ze starszymi. Marzy mi sie taki maluch, na operstwo w jakim? egzotycznym kraju w dalekiej przyszło?ci -
Yoanna > 09-06-2008, 23:28
heh no male dzieci sa inne.... moje obecne maluchy (live out) od pierwszego dnia braly mnie za reke i przytulaly hehehhe. ale wole starsze dzieciaki, male sa meczace, ja za stara jestem na ciagle bieganie :lol: -
Yoanna > 09-06-2008, 23:28
heh no male dzieci sa inne.... moje obecne maluchy (live out) od pierwszego dnia braly mnie za reke i przytulaly hehehhe. ale wole starsze dzieciaki, male sa meczace, ja za stara jestem na ciagle bieganie :lol: -
Kierlajn > 10-06-2008, 12:00
hehe loj duzo masz tej pracy, wspolczuje.
Ja powiedzialam sobie ze juz nigdy nie bede au pair, choc miesiac temu znalazlam juz rodzine i jak sie wszysto ulozy to w przyszle wakacje pojade do nich..hm dziecko bedzie mialo 3latka
no i z takim sie wyprobuje