-
-
Re: British dream ^ ^
Yoanna > 02-06-2008, 0:19
no wlasnie u mnie jest ten okropny fiolet heheh i jeszcze jakby tego bylo malo to to tejst taka jaby tapeta i sa kwiatki wytloczone, okropnee. ale po tylu miesiacach juz przestalam zwracac uwage :lol: -
Ninka Jones > 02-06-2008, 0:28
Aga oferta jest swietna!
a co do pokoju, ja mam zolte sciany, ale planuje na stancji sobie zrobic zielone 3 i jedna rozowa, ale wszystko w pastelowych odcieniach -
Ninka Jones > 02-06-2008, 0:28
Aga oferta jest swietna!
a co do pokoju, ja mam zolte sciany, ale planuje na stancji sobie zrobic zielone 3 i jedna rozowa, ale wszystko w pastelowych odcieniach -
Grizzly > 18-07-2008, 10:59
Dziewczyny, chcialam sie czym? pochwalić.
Zdałam IELTS na 7.0!!!!!!!!!!!
(skala ocen jest od 1 do 9, Greenwich wymaga ode mnie 6.0. a ja mam wyżej)
Ciesze sie niemiłosiernie
Spełniłam wszystkie warunki jakie mi dali, i jestem przyjęta
Ale.. nie jestem jeszcze pewna na 100% czy będę tam studiować.. mam pare w?tpliwo?ci, ( Dżoana mi je tu systematycznie rozwiewa
W każdym razie, gdziebym nie poszła, i tak sie ciesze -
asiafrugo > 18-07-2008, 11:18
Mówiłam, że zdasz !! Gratuluje...teraz musisz tylko się zdecydować -
idril > 18-07-2008, 12:55
no super! bardzo gratuluje Ci!
jejku jakie my wszystkie fantatyczne jestesmy! [zaczyna sie towzyc kolko wzajemnej adoracji?!] -
Yoanna > 18-07-2008, 14:58
jeszcze masz jakies watpliwosci? toz ci juz tlumaczylam: nie przyjeli cie w pl, ieltsa zdalas spiewajaco, to chyba widac gdzie ciebie los kieruje :lol: a zreszta juz gadalysmy wiec moje zdanie znasz -
Ninka Jones > 18-07-2008, 15:47
congrats! 8)
o tak, wszystkie jestesmy genialne :lol:
jestem za tym Aga zebys poszla na Greenwich :lol: -
Yoanna > 18-07-2008, 15:49
(odezwala sie ta co miala byc w watford, ninka chamie ty moj nie zapomne ci tego :lol: ) -
Ninka Jones > 18-07-2008, 15:53
Kochanie, z tego co zdazylam zauwazyc to moj wydzial to ruina, wiec kto wie czy po pierwszym roku nie wyjade na jakas wymiane :lol:
Socrates mi chodzi po glowie 8)