-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
olasia > 27-07-2012, 18:03
[quote name="Dars6277"]
[quote name="kapsi"]
[quote name="Dars6277"]Provehito in Altum![/quote]
it's only for people who understand :roll: [/quote]
Wiem, że It's only for people who understand!
Ciesze się, ze spotykalam Echelona <3[/quote]
Jest nas więcej :-D -
agatt > 27-07-2012, 20:37
[quote name="olasia"]
Jest nas więcej :-D[/quote]
omg niedlugo opanujemy cale forum LOL :lol: -
Dars6277 > 27-07-2012, 20:46
[quote name="agatt"]
[quote name="olasia"]
Jest nas więcej :-D[/quote]
omg niedlugo opanujemy cale forum LOL :lol:[/quote]
Mi sie to podoba!
Tak Agatt! Bardzo miło mi CIę poznac! :lol: -
katie23 > 27-07-2012, 20:52
witam wszystkich. Jestem Kaska, Katie, Katarina jak kto woli. w różnych krajach różnie mnie nazywali. Tak uwielbiam podróże. Pierwsza to był wyjazd na Au Pair do USA. Totalna zmiana życia, spełnienie największych marzeń....a potem powrót do szarej polskiej rzeczywistości i studia. Pomiędzy studiami była jeszcze Anglia i Grecja ale juz nie jako AuPAir, gdyż po powrocie ze stanów zarzekalam sie nigdy więcej do dzieci.... A teraz po licencjacie jadę!!!!, na Au Pair do Norwegii. Może znajdę tu kogoś kto jest tam obecnie, albo się wybiera. bo wiem, że najgorszy w byciu aupairkom jest brak znajomych czyt. szalonych znajomych z którymi można fajnie spędzić czaspozdrawiam cieplutko. -
agatt > 28-07-2012, 19:16
katie heej, milo Cie poznac
masz ode mnie PW -
Ms. Ninja > 31-07-2012, 2:17
helou*tak, to mój pierwszy post*
Na imię mi Ewelina i jeszcze mam 18 lat, na forum jestem nowa z tego względu, że dopiero założyłam tu sobie profil - przez dłuuuuuugi czas stalkowałam forum nie będąc jego użytkownikiem (fuck da poilce xD) welp, od niepamiętnych czasów marzę o wyjeździe do USA (to coś nowego na tym forum, wiem ^.^) i jestem w trakcie załatwiania wszystkich formalności (aka kompletowania dokumentów) więc mam nadzieję, że nie zajmie mi to wszystko nie wiadomo jakiej ilości czasu... Hmmm, co do zainteresowań to jeżdżę konno, uwielbiam fotografować, gotować i piec, czytać (ALL OF THE BOOKS *-*), jestem namiętną "oglądaczką" seriali (ofc nie polskich ;p) + uwielbiam zgłębiać inne kultury (USA, UK, Włochy, Francja, Hiszpania <3) aaaa i prawie bym zapomniała - kocham sushi <3 -
Patra > 14-08-2012, 2:12
Miło dołączyć do grona osób, które pragną zmienić coś w swoim życiu. Na imię mi Patrycja i od niedawna interesuję się programem Au Pair. Od zawsze chciałam wyjechać do Anglii, dlatego też postanowiłam zgłosić się do biura, wszystko załatwiłam, ale oczekiwanie na rodzinę mnie dobija! W związku z czym poszłam za śladem moich poprzedniczek i na własną rękę rozpoczęłam poszukiwania. Znalazłam rodzinkę marzeń i mam nadzieję, że historia zakończy się happy end'emJeśli chodzi o mnie, jestem tegoroczną maturzystką i łapię oddech przed studiami, a jest przed czym, bo 6 lat zgłębiania polskiego prawa da mi w kość. Mam nadzieję, że wsparcie na tym forum pozwoli mi oswoić się z natłokiem nowych wrażeń -
kinjeloo > 14-08-2012, 18:21
Witam Was forumowiczki
Jestem 23letnią absolwentką pedagogiki i właśnie zaczęłam swoje pierwsze poszukiwania rodziny. Moje kryteria są dość ograniczone, bo interesuje mnie tylko Szwecja i tylko Goteborg. Postanowiłam wyjechać bez agencji,dlatego że zwyczajnie mnie na nią nie stać, dlatego wybrałam miasto w którym w razie "czego" będzie się mną miał kto zaopiekować i sprawdzić rodzinę przed moim przyjazdem.
Mam konta na trzech największych portalach, ale pewnie trochę poczekam na rodzinkę..
Pozdrawiam! -
monis89 > 19-08-2012, 16:54
Cześć, jestem Monia. Został mi ostatni rok studiów, po których marzy mi się Floryda lub California - coś obawiam się, że łatwo nie będzie dostać taką miejscówe z super rodzinką, ale żyję nadzieją! :-)
jeszcze co najmniej rok, a ja już nie mogę się doczekać! taaaaaaaaaak bardzo mi się nie chcę na studia mają w głowie Miami.... ;-)
pozdrawiam! -
kajtuś > 20-08-2012, 1:09
Hej, tu Kamil.Od przyszłego tygodnia czekam na rodzinkę. Jadę z agencją do UK, mam nadzieję, że długo nie będę czekał. :mrgreen: