• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

pati_california > 15-11-2005, 4:20

i wciaz frunie..)

kolejna osobka do kolekcji.. bajer..

Oliwka szykuj sie i TY..)

Emm > 15-11-2005, 4:25

Oj juz raczej nie frunie Ja obstawiam, ze za kilkanascie minut bedzie jesc pizze na spotkaniu powitalnym.Boze, jakie to emocje byly.A teraz-rutyna-od weekendu do weekendu.

pati_california > 15-11-2005, 4:31

hmm.. pizza na spotkaniu.. taa.. to byl bajer...)

kasik > 15-11-2005, 5:01

Emm nie wiem, ja sie na pizze zalapalam kolo 11 pm jak nie pozniej, bo mialam opoznienia, najpierw przedstawiciel wspanialego biura sie spoznil, potem czekalam nie wiadomo ile na swojego busa! :twisted: A emocje byly niezapomniane, fakt!!

kasik > 16-11-2005, 2:39

India!!! Odezwij sie w koncu stara prukwo bo na wiechy od Ciebie czekamy!!!

Gość > 16-11-2005, 3:21

jestem!!!! i zyje. wlasnie jestem na necie. na nic tu nie ma czasu i jestem all the time zmeczona na maxa!!! nie wyspalamm sie jeszcze po wczorajszym locie i zmianie czasu. oczywiscie pizza na spotkaniu byla. ale nie jadlam bo bylam taaaaak zmeczona ze nie mialam sily! bylam okolo10pm tutaj. lot extra.zwlaszcza z frankfurtu do NY :lol:

w pokoju jestem z przemila kolumbijka, ktora uczy mnie hiszpanskich slowek nie wierze wciaz ze jestem w U.S. nie moge sie juz doczekac czwartku i wycieczki po NY i piatku kiedy bede mogla w koncu wszystko rozpakowac i czuc sie comfortable)

caluski

agulka > 16-11-2005, 3:32

super india czyli wielka przygoda zaczela sie na dobre..powodzenia zycze

Emm > 16-11-2005, 4:28

Kasik, Twoj tekst mnie zabil!!!Hahaha. India, stara prukwo, ja po 2 miechach czuje sie, jakbym tu juz z rok mieszkala.

Och emocje, emocje...Masz wesoly tydzien teraz.A kto jest Twoja nauczycielka?Ja mialam Joan Noge, ale ona chyba MA ma i sasiednie stany tylko.

Emm > 16-11-2005, 5:23

Kaska, morda mi sie cieszy caly czas!!!!Boze,co to tez sie dzieje z czlowiekiem....No nie wyrobie zaraz!I jak ja wytrzymam do piatku?

szczesliwa jestem.Az za bardzo!

kasik > 16-11-2005, 5:32

Hahahha Emm jak ja wytrzymam do konca lipca to Ty dasz rade do piatku :wink: :lol:

Ja tez juz w lepszym humorze, niz jeszcze 2 h temu, ale do euforii mi "troche" brakuje! Ale, co tam, giganciary sie nazywamy w koncu nie bez kozery :wink:

India, jakbym czytala o sobie, zmeczenie, brak czasu, czekanie na wycieczke po NYC, chec dotarcia do rodziny i rozpakowania stuffu (jakaz naiwna bylam :wink: ) i przede wszystkim big EMOCJE! Piekny czas przed Toba a juz niedlugo sie spotkamy!!!!!!

Pozdrawiam goraco!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia