• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

agatt > 06-08-2012, 15:42

[quote name="DaisyyUSA"]

POLAĆ WAM ! ;D
    [/quote]

HUEHUEHUEH PJOOONA!!

paulaw > 08-08-2012, 20:21

Stopa już mi wyrosła z moich poprzednich conversów, ale nie stać mnie na kupienie nowych Wiem, wiem, meeega problem. Ale są najwygodniejsze na świecie. Dlaczego w Polsce muszą być tak drogie, a w USA po 3$ :C Kupie sobie dziesięć par jak już tam będę.

agatt > 08-08-2012, 20:40

true, ostatnio patrzylam na amazon.com i tam jest wszystko taaakie tanie w porownaniu do Polski, ludzie noo -.- ohh jutro mama wraca wiec od piatku zaczne konwersacje

merti > 08-08-2012, 21:40

$3 :OOO. Boże, tam wszystko takie tanie. Też sobie kupię z 10 par

A ja mam do was pytanie: jak oceniacie swój akcent? Mój już miałyście okazję słyszeć i podobno "it wouldn't be a problem "

paulaw > 08-08-2012, 23:09

Brytyjczyk z którym rozmawiałam stwierdził, że mam bardzo ładny, zrozumiały akcent, taki "miękki", bardziej amerykański. Więc chyba miał rację c: Mam nadzieję, przekonamy się na rozmowie z rodzinką na skypie c:

paulaw > 09-08-2012, 16:04

Im bliżej wyjazdu tym bardziej... wydaje mi się to takie naturalne. Taka kolej rzeczy, że muszę jechać C: Wciąż nie mogę się doczekać, ale nie w stylu "O rany, nie trzymam, ja już chcę tam być, umrę jak tam nie pojadę" tylko "O, jak czas szybko zleciał. Już niedługo jadę" jakbym mówiła o jakimś zwykłym wyjeździe. Też tak macie?

agatt > 09-08-2012, 16:07

merti ja Cie nie słyszałam o.O

co do swojego akcentu to sama nie wiem, nie umiem ocenic. ale pamietam jak bylam w 5 klasie szkoly podstawowej i mowilam cos do wujka po angielsku, bo on plynnie umie, to stwierdzil, ze mam fajny akcent i ladnie mi "r" wychodzi hahah

paulaw ja nie wiem jeszcze, bo w sumie na razie nic nie mowilam rodzicom, mama dzisiaj dopiero wrocila wiec jak troche odpocznie to zaczne im mowic no, ale moim zdaniem to dobrze, ze nie jesstes jakos super podekscytowana, bo potem moglabys sie rozczarowac, a jesli teraz masz do tego lekki dystans to bedzie dobrze. Po prostu to wynika chyba z osobowosci i zalezne jest od kazdego czlowieka, inni reaguja tak a inni jak Ty, wiec dla mnie to dobre

merti > 09-08-2012, 18:34

wstawialam filmik na yt gdzie mówię po ang o mojej sukience PPP parę stron wczesniej powinien być

paula, ja mam takie samo podejscie. Nie mam żadnych wątpliwości co do wyjazdu, po prostu wiem, ze taka jest kolejność mojego życia. A moja mama wciąż myśli, że żartowałam, bo ostatnio w wielkim szoku była, kiedy powiedzialam ze nie ide teraz na studia. Ja jednak zawsze mówię sobie, że to moje życie i choćby nie wiem co się działo to zrobię to co zaplanowałam. Serio, nie wiem co mogłoby mnie zatrzymać w Polsce. Chyba jedynie choroba moja albo kogoś bliskiego....

DaisyyUSA > 09-08-2012, 20:46

Oj dziewczyny dziewczyny... Ja już leże trzeci dzień w łóżku z gorączką, boli mnie gardło i straciłam głos. A mama uważa, że to z przemęczenia i skoro tu po kilka dniach pod rząd w pracy wymiękłam to co dopiero będzie w USA i cały czas mi mówi że ona mi opłaci razem z tata trzy miesięczne wakacje tam byle bym tylko nie leciała na stałe. Ale ja sie nie poddaje, mówie że jestem silna i dam rade.

a wyjazd też już traktuje jako normalną kojerz rzeczy mimo tego to czasem są momenty, że nawet mi troche smutno.

agatt > 09-08-2012, 22:01

Daisyy ouuu biedaczka mam nadzieje, ze w najblizszym czasie Ci sie polepszy, dbaj o siebie i bierz leki jutro chyba zaczne konwersacje w sprawie wyjazdu, wiec trzymajcie za mnie kciuki...dziwne, ale sie boje ;x
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia