-
-
Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.
MONIKA > 14-10-2005, 3:15
Zalosne.
Pomoz emm a ona obrzuci cie blotem
Zalosne na maxa.
Ja mam co robic, mam z kim spedzac czas, wiec po kiego mi bylo dzwonic. 8O
POMIJAM JUZ FAKT ZE BYLO MI I JEST WSTYD PRZED BRAZYLIJCZYKAMI ZA GLUPIE POLECZKI I ICH ZACHOWANIE.
THIAGO MAMA ZAPYTALA MNIE CZY TO NORMA, ZE TAK SIE LUDZIE ZACHOWUJA W PL. :? 8O
ZE POMAGASZ A ONI CIE KOPNA. -
Emm > 14-10-2005, 3:39
Argumentacja jak zwykle godna pozalowania.
No, ale czego sie mozna bylo spodziewac?niespodzianki nie ma.
I jeszcze jedno-nie Monika, Poleczki zachowuja sie normalnie w stosunku do ludzi normalnych. Ale jak juz napisalam wczesniej-od ciebie z daleka.
Z DALEKA!!!!!!! -
MONIKA > 14-10-2005, 3:53
To czegos u mnie nienormalnej chciala??
Ja cie nie zapraszalam, sama to wszystko zaplanowalas, jeszcze mi chcialas gosci na noc przyslac??? pamietasz?
8O
Trzeba bylo taxi wziac i dup.y mi nie zawracac. -
Emm > 14-10-2005, 4:39
wybacz, ale wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze okazesz sie taka, jaka sie okazalas.
dobra, spadam stad, bo juz nawet jak tu wchodze to mi sie smiac nie chce tylko zaczyna mi byc ciebie zal po prostu.
Zal mi ciebie.
to tyle. -
Emm > 14-10-2005, 5:12
i prosze mnie na przyszlosc informowac, ze moje posty sa kasowane i z jakiego to powodu, bo serio-nie wiem.
a pamiec mam swietna i potrafie to wychwycic. -
leneczka > 14-10-2005, 6:59
o w morde!
ze tez to przegapilam "na zywo".
dzis rano przed praca to czytalam i az zalowalam ze nie mam popcornu, bo to leprze niz amerykanskie reality..
czy jak ja sie kloce z monka to to ze takie excytujace <lol>
ja sie wypowiem oczywiscie bo gdziezby tak moglo byc zeby leneczka nie dorzucila woich 3 groszy :>
no wiec tak. prawko u mnie kosztuje 50$ wiec ciezko zeby thiaga nie bylo stac. ladny chlopina, no ulicy od lasek by nazbieral z 2h.
MONIKA jak zwykle zalosna. ja skonczylam kurs psychologiczny i polecam monce wizyte u psychjatry/psychoanalityka/psychologa.
ona ma jakies zakompleksienie 3 generacji!
o panie co ze debilna laska :lol:
OCZYWISCIE NAJLEPSZY JAK DLA MNIE TO JEST KURS BIZNESU NA HARVARDZIE!
no sie posikalam jak sie okazalo ze klami.. o panie, a ja nawet z hostka ostatnio rozmawialam ze "znam" osobe co na H. studiuje.. i kursy sa tanie bo tlyko z $1.000.
a tu taki bull shit! bosh.. nie wyszlo jej i 0 sprostowania, bo przeciez monice sie powodzi i nie ma rzeczy ktore sie jej nie udaja!
o bosh!
drugie miejsce dalabym jej angielskiemu! na 2 roku ona dopiero angol wziela!!
o panie! ja jestm 2 miesiac i zaczynam jutro kurs "sprzadawanie nieruchomosci" bo po co mi angol sie uczyc za $ jak moge uczyc sie for free bo jestem w usa i wszyscy chca mi pomagac zebym lepiej mowila.
trzecie miejce to monika i jej big love. czy thiago jest slepy, albo gluchy? panie moj, jak on z toba wytrzymuje!!
dziewczyno to spojrz na siebie obiektywnym okiem!
z 30 lasek[ow] na forum jes w bledzie a ty jedna masz racje?
dziewczyno, zal dupe sciska!
nawet nie chce ciebie obrazac, bo to juz nie jest zlosc a zal, zal ciebie, zal patrzec jaka beznadziejna jestes..
brak slow doslownie..
poemat moznaby o tobie napisac i ksiazke psychologiczna [lub psychopatyczna]
emm babo.. mysle ze nie trzeba cie pocieszac bo i tak kazdy wie kto jest normalny/szczer/prawdziwy na tym forum.
tyle:* -
oliwka911gt > 14-10-2005, 8:12
mlody, widzialam taka cene, nie pomylilo mi sie nic. znajde linka, wkleje.
mam pytanie takie, dlaczego powiedzieli mi ze prawko miedzynarodowe jest wazne jest 3 lata?? tak uslyszalam w wydziale komunikacji :wink:
emm, twojego posta skasowalam przez pomylke :!: mialam dac cytuj, wyszlo ze sie skasowal. nie zrobilam tego specjalnie. nie mialam w tym zadnego interesu :wink: -
Caroline > 14-10-2005, 10:14
Juz dawno tak dobrze mi sie forum nie czytalo! To lepiej wciaga niz najlepszy serial w TV! :lol:
Moze zlozymy nowy temat "Skaczmy sobie do oczu ile wlezie i wyciagajmy najgorsze brudy" ?
Jak dla mnie zenujace jest ze osoby dorosle nie potrafia normalnie zalatwic sprawy tylko wyrzyguja sobie co "ciekawsze" momenty.
A calej sytuacji nawet nie ma co komentowac bo nas tam nie bylo, wiec gowno na ten temat wiemy, dziewczyny "znamy" tylko z forum gdzie mozna pisac co sie nam rzewnie podoba wiec tak naprawde nie znamy sie w ogole!
Szkoda mi tylko Thiago,bo chlop chcial dobrze a wyszlo jak wyszlo, fakt ze jest na nielegalu wiec taka sytuacja mogla sie zdarzyc predzej czy pozniej. A ze Monika sie martwi o Thiago, to chyba normalne? Sama mam tu faceta, wprawdzie nie na nielegalu ale chlop to chlop. Gdyby mial jakiekolwiek problemy z policja to tez bym zzerala policzki od srodka z nerwow.
Za Thiago trzymam kciuki bo Bogu ducha winny.
Miekkie serce,to twarda dupe trzeba miec...... -
Mlody > 14-10-2005, 10:48
[quote name="oliwka911gt"]
mam pytanie takie, dlaczego powiedzieli mi ze prawko miedzynarodowe jest wazne jest 3 lata?? tak uslyszalam w wydziale komunikacji :wink:
[/quote]
Bo tak jest - prawko jest wazne przez okres 3 lat, a t oznacza tyle, ze przez 3 lata nie trzeba wyrabiac nowego - natomiest jesli sie jest za granica dluzej niz 3 miesiace to teoretycznie 4 miesiaca trzeba poslugiwac sie juz tamtejszym prawkiem. Jesli sie wroci do PL na chociaz 1 dzien i wyjedzie spowrotem to prawko jest wazne kolejne 3 miesiace. (ale trzeba miec dowod na taka wizyte w PL - czyli np stempelek w paszporcie)
;-) -
Gość > 14-10-2005, 10:56
[quote name="Caroline"]Za Thiago trzymam kciuki bo Bogu ducha winny.
[/quote]
Bog go pokaral za to, ze nie ma oczu ze sie z autorka historii zadaje (sorry, ale nie moglam sie powstrzymac :twisted: )
to bedzie od teraz chyba moj ulubiony watek 8)
popcorn, cole dajcie! zasiadamy w fotelach :lol: