-
-
Re: PROWORK
anita ^^ > 18-11-2009, 1:07
Marta, napisalalm maila do Proworku i niestety do dnia dzisjeszego nie ma żadnego odezwu z ich strony... Olewka? Czyżby....?
a Ty marta tez wyjeżdżasz? Jedziesz z proworku? A dlaczego np nie gawo? -
julita883 > 18-11-2009, 10:46
Dziewczyny slynna Pani Anetka zawsze tak ma. JA na odpowiesz z biura zawsze czekalam jakies 3 dni wiec jesli wam sie spieszy lapcie ja na gg lub poprostu dzwoncie. Ja z doswiadczenia odradzam ta firme i sama jak bede wyjezdzac do USA za jakis rok moze dwa wybiore CC lub Au Pair in America. -
anita ^^ > 18-11-2009, 22:31
ehhh PROWORK konkretnie mnie "zbulwersował"! do dziś nie otrzymałam żadnej odpowiedzi na maila, zatem dziekuję bardzo za taką opiekę! właśnie wysłałam formularz zgłoszeniowy do GAWO! i niech sie dzieje co chce!:mrgreen: -
Ewelina88 > 18-11-2009, 23:06
To jak od początku tak "szanują" potencjalnego klienta to dziękuję bardzo!!! -
anita ^^ > 18-11-2009, 23:38
dlatego Ewelinko - "prosta riposta!" -
tosia_ > 21-11-2009, 4:02
Hmm tak czytam o tym Proworku i już nie wiem sama co myśleć. Ja jestem w trakcie kompletowania papierów właśnie do tej agencji, a na maile otrzymuję raczej regularne odpowiedzi, czasami nawet dostaję maile z zapytaniami, czy nie mam jakiś problemów przy wypełnianiu papierów itp. -
Ewelina88 > 21-11-2009, 13:41
No właśnie co osoba, to inna opinia... -
anita ^^ > 21-11-2009, 16:59
hehe to fakt!wiec pozostaje nam co....? intuicja? dobrze będzie, niech każda wybierze to co najbardziej jej odpowiada i będzie luz
tosia? A ty kiedy planujesz wyjazd? I gdzie? -
doriana90 > 25-11-2009, 2:31
no to teraz sie zastanawiam mieedzy W,cc a P.Doradzcie dziewczyny Pani zproworku bardzo mila...:bylo wiec juz nie weim... aa dajcie znac ktora sie wybieera w lipcu..z proworku wlasnie albo ogolnie -
nina15 > 25-11-2009, 11:44
wiesz po prostu niektore z nas mialy utrudniony kontakt z nia. ale u mnie np. teraz sie poprawil i odpowiada mi na bieżąco wiec luz. ja moge polecic P/g z tego wzgledu ze wspolpracuja z dwiema agencjami, z tego jedna APC jest naprawdę dobra w szukaniu rodzinek, a jak dalej po znalezieniu to musialyby sie wypowiedziec dziewczyny ktore sa lub byly operkami.no i poza tym sa o wiele mniejsze koszty.