-
-
Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
Ninka Jones > 07-06-2008, 0:49
buahahaha koniec mnie zrzucil z krzesla :lol: -
Kierlajn > 07-06-2008, 21:07
hehe dokladnie..Kupa najlepsza
chyba wszystkie te dzieci sa dziwne -
Kierlajn > 07-06-2008, 21:07
hehe dokladnie..Kupa najlepsza
chyba wszystkie te dzieci sa dziwne -
idril > 08-06-2008, 21:43
kurde napisalam tyle rzeczy i mi net padl!
mialam dzisiaj pracujaca niedziele. z zapowiadanych 3h zrobily sie 9,5h!
-hosci pojechali kupic samochod.
w ogole tydzien byla dla nie meczacy bo byl taki rozrzucony. codziennie ppo kilka tych godzin pracowalam. niby nie przekroczylo to moich 35h tygodniowo ale jednak to tez inaczej sie odczuwa, poniewaz kazdego dnia ten % pracy jest.
no i dodatkowy dzien dzisiaj [czyli wczoraj 11,5h dzisiaj 9,5h i jutro 11,5h - oszaleje chyba!]
ale za to:
jak Zak sie budzi rano 5-6 to wola 'julia!!!!!' host go podnosi z lozeczka to ten placze starsznie az sie tak zanosi placzem ze chce do mnie - jak by nie bylo punkt dla mnie
MImi sie wczoraj zapytala czy moge byc jej przyjaciolka taka 'od gadania o ciuchach'
uroslam az troche!
w ogole ona sie zrobila o wiele, wiele grzeczniejsza. wyrabiamy sie
no i dzisiaj dostalam 'wyplate' za ten tydzien. 100L czyl 20 za dzis dzienzawsze to cos do przodu -
idril > 08-06-2008, 21:43
kurde napisalam tyle rzeczy i mi net padl!
mialam dzisiaj pracujaca niedziele. z zapowiadanych 3h zrobily sie 9,5h!
-hosci pojechali kupic samochod.
w ogole tydzien byla dla nie meczacy bo byl taki rozrzucony. codziennie ppo kilka tych godzin pracowalam. niby nie przekroczylo to moich 35h tygodniowo ale jednak to tez inaczej sie odczuwa, poniewaz kazdego dnia ten % pracy jest.
no i dodatkowy dzien dzisiaj [czyli wczoraj 11,5h dzisiaj 9,5h i jutro 11,5h - oszaleje chyba!]
ale za to:
jak Zak sie budzi rano 5-6 to wola 'julia!!!!!' host go podnosi z lozeczka to ten placze starsznie az sie tak zanosi placzem ze chce do mnie - jak by nie bylo punkt dla mnie
MImi sie wczoraj zapytala czy moge byc jej przyjaciolka taka 'od gadania o ciuchach'
uroslam az troche!
w ogole ona sie zrobila o wiele, wiele grzeczniejsza. wyrabiamy sie
no i dzisiaj dostalam 'wyplate' za ten tydzien. 100L czyl 20 za dzis dzienzawsze to cos do przodu -
idril > 08-06-2008, 21:55
zapomnialam dopisac!
znalazalam dodatkowa prace!
babysitty u takiej zwariowanej fryzjerki ktora ciagle randkuje!
ma mala dziewczynke. jeszcze nie wiem szczegolow ale jak cos bede wiedziec to napisze! -
idril > 08-06-2008, 21:55
zapomnialam dopisac!
znalazalam dodatkowa prace!
babysitty u takiej zwariowanej fryzjerki ktora ciagle randkuje!
ma mala dziewczynke. jeszcze nie wiem szczegolow ale jak cos bede wiedziec to napisze! -
Ninka Jones > 08-06-2008, 22:00
tez chce tyle zarabiac tygodniowo...
Julka to swietnie ze z dzieciakami coraz lepiej! wiedzialam ze tak bedzie :lol: jestes obca, wiec potrzebuja troche czasu zeby Ci zaufac
ciekawe jak bedzie ze mna i Stasiem... kurcze chcialabym zeby codziennie rano rzucal mi sie na szyje i calowal na powitanie :lol: a z kolei przy oddawaniu go mamie po skonczonej pracy nie chcial sie oderwac... marzenie kazdej niani... :roll: -
Ninka Jones > 08-06-2008, 22:00
tez chce tyle zarabiac tygodniowo...
Julka to swietnie ze z dzieciakami coraz lepiej! wiedzialam ze tak bedzie :lol: jestes obca, wiec potrzebuja troche czasu zeby Ci zaufac
ciekawe jak bedzie ze mna i Stasiem... kurcze chcialabym zeby codziennie rano rzucal mi sie na szyje i calowal na powitanie :lol: a z kolei przy oddawaniu go mamie po skonczonej pracy nie chcial sie oderwac... marzenie kazdej niani... :roll: -
idril > 08-06-2008, 22:07
no uwiez mi ja juz tak mam z Zakiem. dzisiaj mi serce roslo jak sie zbudzil i do mnie krzyczal z pokoju 'juliaaaaaa buziiiiii'!