-
-
Re: British dream ^ ^
Yoanna > 31-05-2008, 12:06
widzisz jak ciebie trzeba sie prosic zebys cos powiedziala hahah
rozowy pokoj? wolalabym. ja mam fioletowy, a fioletu jakos nie lubie :lol:
czyli 1 wrzesnia przyjedziesz?
zaloze sie ze przez ta godzine powiedziala ci wiecej niz mi steve przrz te wszystkie meisiace heheh -
idril > 01-06-2008, 12:38
rozowego nie lubie.
a fioletowy to taki pedalski
ja mam kremowy. zreszta wszedzie tutaj jest taki kremowy i tylko w niektorych pokojach jest na jednej scianie tapeta z kwiatkami 8O
taki chyba zamysl artystyczny! :lol: 8O
ale oferta mi sie bardzo podoba! juz to zreszta mowilam.
a z tymi bagazmi to na prawde doagadaj sie z hostami bo po co ciaganac wszytsko ze soba i z powrtoem pozniej wozic?! -
idril > 01-06-2008, 12:38
rozowego nie lubie.
a fioletowy to taki pedalski
ja mam kremowy. zreszta wszedzie tutaj jest taki kremowy i tylko w niektorych pokojach jest na jednej scianie tapeta z kwiatkami 8O
taki chyba zamysl artystyczny! :lol: 8O
ale oferta mi sie bardzo podoba! juz to zreszta mowilam.
a z tymi bagazmi to na prawde doagadaj sie z hostami bo po co ciaganac wszytsko ze soba i z powrtoem pozniej wozic?! -
Yoanna > 01-06-2008, 14:11
idril nie zamysl artystyczny tylko w wiekszosci ang domow sa takie wlasnie sciany. kremowe sciany i wszedzie carpet buahhahha :lol: -
Yoanna > 01-06-2008, 14:11
idril nie zamysl artystyczny tylko w wiekszosci ang domow sa takie wlasnie sciany. kremowe sciany i wszedzie carpet buahhahha :lol: -
Vorissa > 01-06-2008, 14:52
Różowego nie znoszę po prostu. Fuj - ale fiolet, taki mocny - po prostu kocham <3 Kremowy okropny.
A pokój mam czerwony :oops: i jest mi w nim ?wietnie.
A oferta spoko, dobrze że się dogadały?cie ;- ) -
Vorissa > 01-06-2008, 14:52
Różowego nie znoszę po prostu. Fuj - ale fiolet, taki mocny - po prostu kocham <3 Kremowy okropny.
A pokój mam czerwony :oops: i jest mi w nim ?wietnie.
A oferta spoko, dobrze że się dogadały?cie ;- ) -
idril > 01-06-2008, 19:00
a w swoim pokoju w Polsce to mam dwie scian mocno zielone i dwie mocno czerwone -
idril > 01-06-2008, 19:00
a w swoim pokoju w Polsce to mam dwie scian mocno zielone i dwie mocno czerwone -
Yoanna > 02-06-2008, 0:19
no wlasnie u mnie jest ten okropny fiolet heheh i jeszcze jakby tego bylo malo to to tejst taka jaby tapeta i sa kwiatki wytloczone, okropnee. ale po tylu miesiacach juz przestalam zwracac uwage :lol: