-
-
Re: Summer Adventure
Yoanna > 07-01-2008, 3:17
hahah no ja mam nadzieje. bo ile mozna czekac. wiesz ze ja niecierpliwa jestem -
Ninka Jones > 07-01-2008, 3:36
ja też. -
WAMPIREK > 07-01-2008, 12:10
Szkoda,ze np. Ozzy nie gra w Londynie to tez bym sie zjawila -
Ninka Jones > 08-01-2008, 3:06
co za dzień.
i co za noc.
mamo prawie sie popłakałam.
nie poszłam do szkoły tak jak postanowiłam wczoraj i poszłam do małego Oliwiera.
po powrocie obejrzałam po raz kolejny DVD, potem wszystkie teledyski chłopaków (tez tam s?) i poszłam na próbe poloneza.
potem była u mnie przyjaciółka. nienawidzę facetów i nie chcę mieć. tylko McFly'a albo Shayne'a, bo oni nie maj? czasua nie moge mieć takiego jak wła?nie Monika, żeby spędzał ze mn? 24/7 :?
jutro jadę do Radzynia po soczewki a potem mam księdza, ale nie zaszczycę go swoj? obecno?ci? bo próba poloneza jest ważniejsza
dziękuję za uwagę, dobranoc :lol: -
WAMPIREK > 08-01-2008, 9:26
Ninu?,każda potwora znajdzie zwego amatora
Aczkolwiek ten tekst mnie nigdy nie pocieszał :/
No ale jeste? super,extra dziewczyn? ... i warto poczekać na tego hmm moze nie idealnego.Ale uważam,że warto być z kim? ważnym niż z bylekim...
A Ty uważaj z tymi wagarami i niechodzeniem do szkoły!!!!!
Bo Cię tu będę ?cigać i pilnować -
Ninka Jones > 08-01-2008, 12:34
już sie boje -
Yoanna > 08-01-2008, 13:12
hahah monia no pilnuj jej bo jak ja bym miala pilnowac to by ninki w szkole wcale nie widywali. yoanna zawsze miala do szkoly nie po drodze ;P
o jaaaaaaaaaaaa se przypomnialam ze na czwartek musze oddac portfolio z hiszpanskiego, co oznacza ze musze to zrobic dzisiaj, zeby moc jutro sprawdzic ;/ jaki shit... -
Ninka Jones > 08-01-2008, 13:14
hahaJo, mocna jeste?
dasz rade! jestem z Toba duchem
a teraz zmykam do Radzynia na dopasowanie soczewek! :lol: -
edyta_s > 08-01-2008, 21:38
to widze, ze nie tylko ja mam problem z wagarowaniem
a u mnie w szkole takie zamieszanie z polonezem, ze w koncu zrezygnowalam, i tak nie tanczylabym ani ze swoim studniowkowym partnerem, ani ze swoim chlopakiem, wiec tym bardziej mi sie nie chce, zeby wszyscy patrzyli, jak sie osmieszamy
na byle kogo szkoda czasu i nerwow... ale zawsze "madry Polak po szkodzie"
a mnie opuscili dzis rodzice (i nawet mojego kochanego pieska zabrali!) na pare dni, zostawili mnie na pastwe marudnej babci, moje kochanie nie ma dla mnie czasu, a ja juz zaczynam czuc sie samotnie -
Ninka Jones > 08-01-2008, 21:54
jestem z Toba duchem
wielkoduszna sie zrobilam od niedawna