-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Ninka Jones > 09-04-2008, 14:13
no wlasnie Asia, nie jest Ci szkoda Steve'a zostawiac? :lol:
no ja mam plan zamieszkac z Wampirkiem od pazdziernika jesli mi sie dziewcze nie rozmyslilo... -
Ninka Jones > 09-04-2008, 14:13
no wlasnie Asia, nie jest Ci szkoda Steve'a zostawiac? :lol:
no ja mam plan zamieszkac z Wampirkiem od pazdziernika jesli mi sie dziewcze nie rozmyslilo... -
Yoanna > 09-04-2008, 16:15
nin podejrzewam ze oni nie beda juz potrzebowac operki od przyszlego roku szkolnego -
Yoanna > 09-04-2008, 16:15
nin podejrzewam ze oni nie beda juz potrzebowac operki od przyszlego roku szkolnego -
Vorissa > 09-04-2008, 17:01
yyy, a wczoraj to nad Szczecinem co? przeszło, ?nieg spadł, pr?d padł, w jakiejs szkole odwołali egzamin dzieciom z podstawówki... a dzisiaj tam jest ponoć 2 stopnie ciepła, podczas gdy u mnie 25...
ja swoje plany na raie ograniczyłam do nauki geometrii :roll: :roll:
ale to tylko miesi?????c, i oh ah, wreszcie wolna.
Ah, bo Grizzly i Yo razem an uczelnie, razem na mieszkaniu, co? wykombinujecie i sie uda ;p -
Vorissa > 09-04-2008, 17:01
yyy, a wczoraj to nad Szczecinem co? przeszło, ?nieg spadł, pr?d padł, w jakiejs szkole odwołali egzamin dzieciom z podstawówki... a dzisiaj tam jest ponoć 2 stopnie ciepła, podczas gdy u mnie 25...
ja swoje plany na raie ograniczyłam do nauki geometrii :roll: :roll:
ale to tylko miesi?????c, i oh ah, wreszcie wolna.
Ah, bo Grizzly i Yo razem an uczelnie, razem na mieszkaniu, co? wykombinujecie i sie uda ;p -
idril > 09-04-2008, 18:10
fajnie
podoba mi sie
ale jak bedziecie szukac mieszkania to wescie cos w mojej okolicy zebym miala blisko do was!
:lol: -
idril > 09-04-2008, 18:10
fajnie
podoba mi sie
ale jak bedziecie szukac mieszkania to wescie cos w mojej okolicy zebym miala blisko do was!
:lol: -
Gość > 09-04-2008, 20:14
idril, tak, to lato co ty bylas
sierpien z +14 i deszczem dzien w dzien... toz to niemalze taka sama pogoda jak tej "zimy" :? -
Gość > 09-04-2008, 20:14
idril, tak, to lato co ty bylas
sierpien z +14 i deszczem dzien w dzien... toz to niemalze taka sama pogoda jak tej "zimy" :?