-
-
Re: PROWORK
89dzoana89 > 21-10-2009, 13:50
No ja tez sie sama na nocleg bym nie zdecydowala....nie wiem czy Krawczykowa u kogos sama spala;P Ajjj opowiesci nie z tej ziemiJusti a pamietasz czapke Oliviera w ktorej spal? Kurcza ja myslalam ze dalej pijana jestem jak sie obudzilam i to zobaczylam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A co do kupki Baskara to balam sie klape od kibla podniesc jak mi powiedzialyscie :lol: :lol: :lol: Wiec wszystkie 3 musialysmy 3mac siusiu dopoki w starbucks'ie nie wyladowalysmy 8) -
anette_92 > 05-11-2009, 20:17
Witajcie
Jestem zdecydowana na wyjazd do UK przez tę agencję, ale niestety zarejestruję się w niej w lutym, jak skończę 18latMam 3 pytania:
1. Interesuje mnie wyjazd tylko w wakacje, bo chodzę do LO - 2/3 miesiące, jak myślicie, czy zdążą mi znaleźć jakąś ciekawą rodzinę w 3/4 miesiące ?
2. Czy tej agencji udaje się zrealizować dla swojej au pair kursy językowe?
3. Czy jest z nimi dobry kontakt w UK? Jak coś będzie nie tak, to bez problemu będę mogła się z nimi skontaktować?
Pewnie przypomni mi się niedługo jeszcze parę pytań =]
Pozdrawiam,
Aneta. -
karolinka > 05-11-2009, 22:04
hmmm wydaje mi sie , że rodzinke Ci znajdą w takim czasiez tego co mi się wydaje to operka sama sobie opłaca kurs w UK (mogę się mylić), chyba że host rodzinka da Ci pieniądze -
Yoanna > 06-11-2009, 18:02
z tym ze w wakacje ciezko jest znalezc jakis kurs bo wiekszosc szkol jest zamknietych.
a co do kontaktu z agencja to z tego co kojarze dziewczyny mialy dobry kontakt -
nina15 > 09-11-2009, 16:46
czy Wy też tak macie, że pani z P nie odpisuje Wam na maile. Napisalam jej maila na któego nie odpisala. Po miesiacu dopiero odezwala się do mnie co u mnie słychać i czy nadal chcę wyjechać? - gosh co za pytanie!!! odpisalam jej ze tak to chyba oczywiste, i zadalam przy okazji kilka pytan odnosnie mojej agencji i rodzin, no i znowu cisza od kilku dni, no masakra już mam dość. nie wiem już na czym stoje i czy czekac na wyjazd czy skladac na jakies studia podyplomowe bo ztakim jej podejsciem to się boję ze moge pomarzyc o wyjezdzie -
Ola19 > 10-11-2009, 12:29
Ja złożyłam wszystkie dokumenty 3 tyg. temu i jak na razie zupełna cisza.Myślałam, że chcąc jechać do UK nie trzeba tak długo czekać na znalezienie rodziny. Nie wiem czy czekać czy składać dokumenty do innej agencji bo chciałam wyjechać najpóźniej na początku grudnia. Najgorsze jest to że się nie wie na czym stoi;/ -
anita ^^ > 17-11-2009, 23:40
siema nina
widzę mamy podobny problem.. Pani z Proworku najwidzoczniej ma nas gdzieś... Mi też bardzo zależy na tym, by jak najszybciej uzyskać wiele niezbędnych inf. Wysłałam do niej maila, ale póki co - no answer... Co wkrzua mnie na maxa! Nina? czy Ty coś wiesz na temat jakiś spotkań? Czy tak owe sa organizowane?
Aaaa i widze, że Ty też już skończyłaś studiabo zastanawiasz się nad podyplomówka to tak jak ja... ufff a myślałam, że ja tu jestem najstarsza
Nina? Wybierasz sie do USA? jeśli tak to w jakim terminie chciałabyś wyjechać? Aaa no i te spotkania? Czy wiesz coś więcej na temat wyjazdów??? -
nina15 > 18-11-2009, 0:14
hej Anita! napisalam ci priv. :wink: -
anita ^^ > 18-11-2009, 0:41
właśnie odczytałam!THANKS A LOT!!! :wink: -
Marta85 > 18-11-2009, 0:56
hmmm..co sie dzieje z Proworkiem ze tak narzekacie? to juz nie ma tam pani Anetki S. albo pani Zuzi?