• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

Yoanna > 28-03-2008, 12:21

jak bylam w pl teraz to nie bylo dnia zeby snieg nie padal...

Yoanna > 28-03-2008, 12:21

jak bylam w pl teraz to nie bylo dnia zeby snieg nie padal...

WAMPIREK > 28-03-2008, 13:28

No w Smigusa-Dyngusa zamiast lac sie woda to rzucalismy sie sniezkami ...to sie nazywa WIOSNA

Brakuje mi slonca...oh,brakuje !

Najlepiej widac roznice...jak jestem u siebie to slonce,a jade na uczelnie (do Walbrzycha) to tam snieg,zimno :/ A te dwa miasta dzieli ok 20 km.

WAMPIREK > 28-03-2008, 13:28

No w Smigusa-Dyngusa zamiast lac sie woda to rzucalismy sie sniezkami ...to sie nazywa WIOSNA

Brakuje mi slonca...oh,brakuje !

Najlepiej widac roznice...jak jestem u siebie to slonce,a jade na uczelnie (do Walbrzycha) to tam snieg,zimno :/ A te dwa miasta dzieli ok 20 km.

idril > 28-03-2008, 15:14

ja nie zartuje!

a Wampirku bardzo duzo zalezy od nauczyciela. wiec gratulacje sa jak najbardziej zasluzone dlaa Ciebie!

idril > 28-03-2008, 15:14

ja nie zartuje!

a Wampirku bardzo duzo zalezy od nauczyciela. wiec gratulacje sa jak najbardziej zasluzone dlaa Ciebie!

Vorissa > 28-03-2008, 16:31

a u mnie dzisiaj tak cieplutko... tylko wiatr trochę zimny ale to się da przeżyć

Wampirku, skoro on jest dyslektykiem itd, to tym większe gratulacje dla Ciebie, że go tak wyuczyła? aż 5 dostał

Vorissa > 28-03-2008, 16:31

a u mnie dzisiaj tak cieplutko... tylko wiatr trochę zimny ale to się da przeżyć

Wampirku, skoro on jest dyslektykiem itd, to tym większe gratulacje dla Ciebie, że go tak wyuczyła? aż 5 dostał

WAMPIREK > 28-03-2008, 21:38

DZIĄKUJĄ

Dosłownie przez Was urosłam

Wlasnie wrocilam z mojej drugiej pracy...i niby weekend...Taa kto ma weekend, ten ma weekend...jutro pracy .

A na dodatek musze sie zaraz zabrac za nauke...qrcze nie wiem jak ja dam rade sie tego nauczyc

Dalej szukam ostro rodzinki na summer...Moze Turcja ? Why not ?

Poki co napisala do mnie rodzinka z Austrii Ale oni potrzebuja au-pair,ktora bedzie mowic po ang...wiec pasi,a ze ja po ang i po niemiecku umiem to by bylo perfect

WAMPIREK > 28-03-2008, 21:38

DZIĄKUJĄ

Dosłownie przez Was urosłam

Wlasnie wrocilam z mojej drugiej pracy...i niby weekend...Taa kto ma weekend, ten ma weekend...jutro pracy .

A na dodatek musze sie zaraz zabrac za nauke...qrcze nie wiem jak ja dam rade sie tego nauczyc

Dalej szukam ostro rodzinki na summer...Moze Turcja ? Why not ?

Poki co napisala do mnie rodzinka z Austrii Ale oni potrzebuja au-pair,ktora bedzie mowic po ang...wiec pasi,a ze ja po ang i po niemiecku umiem to by bylo perfect
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia