-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
Yoanna > 28-03-2008, 12:21
jak bylam w pl teraz to nie bylo dnia zeby snieg nie padal... -
Yoanna > 28-03-2008, 12:21
jak bylam w pl teraz to nie bylo dnia zeby snieg nie padal... -
WAMPIREK > 28-03-2008, 13:28
No w Smigusa-Dyngusa zamiast lac sie woda to rzucalismy sie sniezkami ...to sie nazywa WIOSNA
Brakuje mi slonca...oh,brakuje !
Najlepiej widac roznice...jak jestem u siebie to slonce,a jade na uczelnie (do Walbrzycha) to tam snieg,zimno :/ A te dwa miasta dzieli ok 20 km. -
WAMPIREK > 28-03-2008, 13:28
No w Smigusa-Dyngusa zamiast lac sie woda to rzucalismy sie sniezkami ...to sie nazywa WIOSNA
Brakuje mi slonca...oh,brakuje !
Najlepiej widac roznice...jak jestem u siebie to slonce,a jade na uczelnie (do Walbrzycha) to tam snieg,zimno :/ A te dwa miasta dzieli ok 20 km. -
idril > 28-03-2008, 15:14
ja nie zartuje!
a Wampirku bardzo duzo zalezy od nauczyciela. wiec gratulacje sa jak najbardziej zasluzone dlaa Ciebie! -
idril > 28-03-2008, 15:14
ja nie zartuje!
a Wampirku bardzo duzo zalezy od nauczyciela. wiec gratulacje sa jak najbardziej zasluzone dlaa Ciebie! -
Vorissa > 28-03-2008, 16:31
a u mnie dzisiaj tak cieplutko... tylko wiatr trochę zimny ale to się da przeżyć
Wampirku, skoro on jest dyslektykiem itd, to tym większe gratulacje dla Ciebie, że go tak wyuczyła? aż 5 dostał -
Vorissa > 28-03-2008, 16:31
a u mnie dzisiaj tak cieplutko... tylko wiatr trochę zimny ale to się da przeżyć
Wampirku, skoro on jest dyslektykiem itd, to tym większe gratulacje dla Ciebie, że go tak wyuczyła? aż 5 dostał -
WAMPIREK > 28-03-2008, 21:38
DZIĄKUJĄ
Dosłownie przez Was urosłam
Wlasnie wrocilam z mojej drugiej pracy...i niby weekend...Taa kto ma weekend, ten ma weekend...jutro pracy .
A na dodatek musze sie zaraz zabrac za nauke...qrcze nie wiem jak ja dam rade sie tego nauczyc
Dalej szukam ostro rodzinki na summer...Moze Turcja ?Why not ?
Poki co napisala do mnie rodzinka z AustriiAle oni potrzebuja au-pair,ktora bedzie mowic po ang...wiec pasi,a ze ja po ang i po niemiecku umiem to by bylo perfect -
WAMPIREK > 28-03-2008, 21:38
DZIĄKUJĄ
Dosłownie przez Was urosłam
Wlasnie wrocilam z mojej drugiej pracy...i niby weekend...Taa kto ma weekend, ten ma weekend...jutro pracy .
A na dodatek musze sie zaraz zabrac za nauke...qrcze nie wiem jak ja dam rade sie tego nauczyc
Dalej szukam ostro rodzinki na summer...Moze Turcja ?Why not ?
Poki co napisala do mnie rodzinka z AustriiAle oni potrzebuja au-pair,ktora bedzie mowic po ang...wiec pasi,a ze ja po ang i po niemiecku umiem to by bylo perfect