-
-
Re: PROWORK
89dzoana89 > 20-10-2009, 21:00
Couchsurfing....haha
Czasem ciekawe motywy tym portalem wychodza...
Cos o tym wiemy no nie dziewczyny?
Sama tam nie naleze ale dzieki Krawczykowi spalam u dwoch chlopakow poznanych tam
Ojjj...niezle akcje byly;P -
julita883 > 20-10-2009, 21:06
Couchsurfing............dobre
Pamietasz Asienko tego niemca co go Krawczyk zaprosila a potem od nich ucieklysmyTo dopiero byla jazda...
Albo Olivier co mial zielone paznokcie ale chociaz bylo gdzie spac...albo Baskar co pierdzial w kuchni
Dziewczyny jasne zalogujcie sie tam czasmi mozna fajne osoby poznac. Krawczyk to wlansie dzieKi temu portalowi Paryz zwiedzila i jeszcze cos tam wiec chyba warto -
Kajtka > 20-10-2009, 21:12
Dziewczyny a możecie pokrotce napisac na czym to tak dokonca polega -
89dzoana89 > 20-10-2009, 21:23
Aaaa o to trzeba zapytac kogos kto tam zalogowany;P
Aaaa Justi az sie ze smiechu poplakalam na wspomnienie tego :lol: :lol: :lol:
Wogole to Olivier do mnei na fb pisal ostatnio ze co slychac itp
Ale Baskar i tak byl nie do przebicia z tym co w kiblu zostawil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Biedna Krawczykowa to az sie o wanne potlukla 8) 8) 8)
Ajjj...brakuje mi tych naszych akcji -
nina15 > 20-10-2009, 21:47
couchsurfing polega na tym ze ludzie z calego swiata oferuja za darmo nocleg u siebieinnym couchsurferom badz po prostu mozna sie spotkac na piwku z innymi ludzmi z roznych stron swiata jak np. odwiedzaja wasza miescowosc. jak ktos np. przyjezdza do wawy pisze do ludzi zeby mu pokazali miasto,badz organizowane sa cotygodniowe spotkania wymiany jezykowej z cudzoziemcami badz we wtorki np. sa gry planszowe w pubie. mozna poznac ciekawych ludzi cwiczyc jezyk. ludzie potem wystawiaja sobie opinie zeby wiadomo bylo czy ktos jest godny zaufania. poza tym istnieje cos takiego jak weryfikacja danych czyli po prostu sprawdzaja was czy mieszkacie tam gdzie podajecie itp. mojej kolezanki kumpela zwiedzila na tym cale stany i nic jej sie nie stalo. zreszta mnostwo couchsurferow ktoryc poznalam bardzo sobie chwali. no ale moze byc jak z nasza klasa..tez moze zejsc na psy :mrgreen: zreszta jak samemu chce sie u kogos nocowac tez trezba miec aplikacje ladnie wypelniona i najlepiej opinie innych, no bo ludzie tez chca przyjmowac tylko godnych zaufania -
Kajtka > 20-10-2009, 21:49
ano zarejestrowałam sie i sie zagłębie...
co do Wawy to daleko niestety -
Ewelina88 > 20-10-2009, 22:00
[quote name="julita883"]Couchsurfing............dobre
Pamietasz Asienko tego niemca co go Krawczyk zaprosila a potem od nich ucieklysmyTo dopiero byla jazda...
Albo Olivier co mial zielone paznokcie ale chociaz bylo gdzie spac...albo Baskar co pierdzial w kuchni
Dziewczyny jasne zalogujcie sie tam czasmi mozna fajne osoby poznac. Krawczyk to wlansie dzieKi temu portalowi Paryz zwiedzila i jeszcze cos tam wiec chyba warto[/quote]
O matko! Posikałam się jak przeczytałam o niejakim Baskarze ha ha. Kurcze faktycznie można fajnie trafić i za free co najważniejsze. Przygoda młodzieńczego życia he heTrzeba tylko podszkolić język (co by nie było wtopy) i jazda! :mrgreen: No, ale najpierw trzeba wyjechać do Stanów, bo teraz niestety nie mam czasu na takie tańce hulańce :mrgreen: Coś czuję, że i ja niedługo się tam zaloguję. Tylko przy moim szczęściu nikt nie będzie chciał Mnie przygarnąć ha ha, bo nie będę miała żadnych referencji na profilu... -
Yoanna > 20-10-2009, 22:15
a ja bym na coachsurfing sie nie zdecydowala. wole wydac kilka funtow/euro na hostel i miec pewnosc ze mam gdzie spac i jestem bezpieczna -
Ewelina88 > 20-10-2009, 22:17
Ja jakbym miała u kogoś spać sama to też nigdy w zyciu, ale jakbym była z jakąś znaną mi osobą, dokładnie przejrzałabym profil osoby oferującej mi nocleg, to czemu nie? -
julita883 > 20-10-2009, 23:39
Ja akurat sama u nich nie bylam. Zawsze nas bylo 3 czy 4 osoby a co najlepsze spalysmy na jednym lozkuNaprawde chociaz nie bylo idealnie ale teraz jest co wpominac i nawet te nasze historie sa zabawne....
Asienko jasne ze pamietam tego kreta w toalecieI nasza Krawczyk jak na widok tego do wanny wpadla ale mialymy ubaw a Baskar wtedy szafke na buty skrecal. A wiesz ze on ciagle do mnie na facebooku pisze