• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
  • Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

Yoanna > 05-06-2008, 15:34

13? grzeszysz ;P ja nie mam wyboru o 7 musze byc na nogach zeby spelnic swoja funkcje budzika toma ;P

Ninka Jones > 05-06-2008, 16:14

jak cos ruszy w sobote z moja robota to za miesiac bede wstawac o 4, zeby sie na 6 do pracy wyrobic wiec moge grzeszyc xD

Ninka Jones > 05-06-2008, 16:14

jak cos ruszy w sobote z moja robota to za miesiac bede wstawac o 4, zeby sie na 6 do pracy wyrobic wiec moge grzeszyc xD

Yoanna > 05-06-2008, 16:25

o 4???? slonko to samobojstwo. ja kiedys mialam prace od 6.30 ale na drugim koncu ldn wiec wstawalam o 5 zeby zlapac pierwsze metro o 5.30... tydzien tam pracowalam :lol: powody byly dwa- to bylo meczace (bo ja nie jestem ranny ptaszek) a dwa-zdenerwowali mnie, traktowanie pracownikow mi sie nie podobalo. ogolnie teraz dla mnie ciezko wstac o 7 ;P a rok temu o tej porze roku o 7 zaczynalam juz prace w city heheh

Yoanna > 05-06-2008, 16:25

o 4???? slonko to samobojstwo. ja kiedys mialam prace od 6.30 ale na drugim koncu ldn wiec wstawalam o 5 zeby zlapac pierwsze metro o 5.30... tydzien tam pracowalam :lol: powody byly dwa- to bylo meczace (bo ja nie jestem ranny ptaszek) a dwa-zdenerwowali mnie, traktowanie pracownikow mi sie nie podobalo. ogolnie teraz dla mnie ciezko wstac o 7 ;P a rok temu o tej porze roku o 7 zaczynalam juz prace w city heheh

Vorissa > 05-06-2008, 16:25

ja też mam problemy z za?nięciem zasypiam ok. 1 lub 2 w nocy, budzę się przed 4, do 5 nie ?pię, potem zasypiam, i wstaję ok. 9-10. Ale to jeszcze kilka dnia, od poniedziałku do pracy, na sam? my?l mi się nie chce ;p

Vorissa > 05-06-2008, 16:25

ja też mam problemy z za?nięciem zasypiam ok. 1 lub 2 w nocy, budzę się przed 4, do 5 nie ?pię, potem zasypiam, i wstaję ok. 9-10. Ale to jeszcze kilka dnia, od poniedziałku do pracy, na sam? my?l mi się nie chce ;p

idril > 05-06-2008, 19:13

wiecie ze jedna z pierwszych oznak starzenia sie jest wlasnie problem ze snem?! pozne chodznie i wstawanie z kurami.

nie chce was martwic, ale....

:lol: :lol: :lol:

idril > 05-06-2008, 19:13

wiecie ze jedna z pierwszych oznak starzenia sie jest wlasnie problem ze snem?! pozne chodznie i wstawanie z kurami.

nie chce was martwic, ale....

:lol: :lol: :lol:

Yoanna > 05-06-2008, 21:09

to ja mlodzik :lol: moge spac i spac
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia