-
-
Re: British dream ^ ^
Grizzly > 23-05-2008, 21:58
Moni?, ja w wakacje będę w domu, 5 lipca mam egzamin IELTS, i jesli go zdam to wyjezdzam sierpien/wrzesien do Londynu na studia, je?li nie zdam to.. albo rok pracy za granic? i zdawanie Ieltsa do bólu aż zdam, albo studia w Polsce..
Co do rodziny, dzisiaj dzien całkiem jak codzien.. zawsze w pi?tki robiłam to dodatkowe sprz?tanie, a dzis mi hostka nie kazała "bo przeciez i tak nas caly tydzien nie bedzie', no taa.. a ze do mnie mama przyjezdza i z nia tu bede to nie wazne.. teraz tymbardziej by mi sie kasa przydała, no nie wazne..
Chwilke pogadalismy, popytali jak z tym przyjazdem mamy itd., dali tygodniówke i tyle. Ho?ci s? ?wietni, bardzo ich lubie ale zawsze trzymali?my sie troche na dystans, nie jak rodzina, ale bardziej jako przyjaciele ktorzy razem pracuj?. Na zadne prezenty nie licze.. tylko pewnie w niedziele obiad i kolacje zjemy razem, bo po ch powrocie to nawet nie wiem czy sie zobaczymy. Jako? głupio.
A w sumie, rybka -
Grizzly > 23-05-2008, 22:01
PS Ninka, to oni Tobie prezent dali 8O
..co dali?;]
PS2 Asia a Tobie co dali?
Za te ciekawo?ć pójde kiedys do piekła :twisted: -
Grizzly > 23-05-2008, 22:01
PS Ninka, to oni Tobie prezent dali 8O
..co dali?;]
PS2 Asia a Tobie co dali?
Za te ciekawo?ć pójde kiedys do piekła :twisted: -
asiafrugo > 23-05-2008, 22:11
Ja dostałam ramkę ze zdjęciem Leo, hinduskie pudełko na biżuterie (ex-host jest hindusem) i naszyjnikakurat trafili mi w gust -
asiafrugo > 23-05-2008, 22:11
Ja dostałam ramkę ze zdjęciem Leo, hinduskie pudełko na biżuterie (ex-host jest hindusem) i naszyjnikakurat trafili mi w gust -
Ninka Jones > 23-05-2008, 23:00
ja singiel Seana Kingstona i Rihanny, w sumie to nic wielkiego ale w moim guscie -
Ninka Jones > 23-05-2008, 23:00
ja singiel Seana Kingstona i Rihanny, w sumie to nic wielkiego ale w moim guscie -
Grizzly > 24-05-2008, 0:22
Najbardziej liczy się gest, to że chcieli co? kupić, sami wybrali i w ogóle.. a prezenty i tak bardzo fajne dostały?cie -
Grizzly > 24-05-2008, 0:22
Najbardziej liczy się gest, to że chcieli co? kupić, sami wybrali i w ogóle.. a prezenty i tak bardzo fajne dostały?cie -
idril > 24-05-2008, 14:36
mi moi poprzedni tez dali plyte jazzowa
zodowolona bylam
a wieczor wczesniej dostalam tort i kawe pilismy jedzac zielony tort
i tyle to bylo.