-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 05-01-2008, 14:33
AAAAAAAAA! MIRON DZISIAJ WRACA! :lol:
jutro go już wy?ciskam :mrgreen: -
Vorissa > 05-01-2008, 15:27
a ja juz chce zeby bylo po maturze i wszystko mi jedno jaki wynik bedzie, wazne zebym zdala, (i to mowie ja, co zawsze wazne byly wyniki koncowe dla mnie :lol: :lol: :lol: :lol: )
wszystko przez to ze chce wyjechac i jest to dla mnie 'deska ratunku' :lol: :lol:
w dodatku mam zlamane serce, ale to nic, lecze sobie je muzyka ^.^
w dodatku poprawilam sobie nastroj nowa frzyzurka i piekna sukienka na studniowke, yeah.
a teraz do nauki, w poniedzialek mam spr. ktory sie liczy juz na nowe polrocze, porazka
ej, dziewczyny a czy wy na feriach bedziecie miec jakies kolka dodatkowe? bo np. moj prof. z polaka wymyslil ze na feriach przyjdziemy w jeden dzien na 4-5h i omowimy sobie jakas lekture ;/ niech go piorun trzasnie :lol: :lol: :lol:
kiedy macie ferie w ogole ? bo mi zostal tylko tydzien jeszcze, i kurde, egzamin na prawko, studniowka i ferie, yeaaah xD -
idril > 05-01-2008, 15:39
mi ferie zaczynaja sie 21 styczen i NA RAZIE nic nie wiadomo o zadnych dodadkowych zajeciach.
ale juz sobie dam reke ucicac ze bede miala jakas maturke z matmy no i moze z polskiego.
chociaz z polskiego bede miec 12 stycznia wiec moze nam odpusci
z matmy mialam ostatnio 27grudnia. :? -
edyta_s > 05-01-2008, 16:01
a mi tam jednak zalezy na wynikach, chcialabym sie dostac na dobre studia.
a z wakacjami to juz nie wiem, co zrobic... :? po 1. mam malo ciekawe mozliwosci wyjazdu, poza tym... o ile dotrwamy to nie chcialabym zostawiac swego ukochanego na tyle czasu... ale na razie martwie sie tym, ze niedlugo egzamin na prawko, nie mam butów na studniowke i trzeba sie zaczac uczyc
zajecia dodat w ferie? :? mam nadzieje, ze u mnie tego nie wymysla, ale ja mam ferie dopiero od 8lutego czy jakos tak
ale dzisiaj mnie natchnelo na nauke (tak, w sob rano), wiec uciekam, bo mi ambicja uleci -
Ninka Jones > 05-01-2008, 16:24
ja ferie mam już zaplanowane, zaczynaj? mi sie 14 stycznia i nikt mnie nie zmusi żebym do szkoły przyłaziła, musze odpocz?ć i trochę się wyżyć w postaci mojego opowiadania :lol:
muzyka jest najwspanialszym lekarstwem na wszystko, na złamane serce przede wszystkim!
ja sukienkę odbieram w poniedziałek, włosy maluję jutro a dzi? idę na barówętrzeba się trochę rozerwać
Edyta nie ?wiruj jużby? się mogła zdecydować na wyjazd, to zwi?zkom dobrze robi - ?wietny sprawdzian byłby dla was na wierno?ć i zaufanie -
WAMPIREK > 05-01-2008, 16:44
Nie no u mnie też były zajęcia dodatkowe na feriach (dla klas maturalnych),ale one nie były obowi?zkowe ...kto chciał to przychodził !!
A ja chyba nie byłam ani razu ;P
Tak,muzyka to wspaniały lek.Ale na pewno nie mog? to być jakie? smętne piosenki ,bo będzie jeszcze gorzej -
Ninka Jones > 05-01-2008, 18:45
mog? mog?
polecam "Too close for comfort" i "The heart never lies" (McFly),
"About you now" i "Change" (Sugababes)
i "Bleeding love" (Leona Lewis) -
WAMPIREK > 05-01-2008, 22:37
Bleeding Love jest niezle...spiewalam to ostatnio na jakiejs imprezie.
Ale to sa Ninka smutne piosenki,gdzie bez husteczek się nie obejdzie... -
edyta_s > 05-01-2008, 22:48
jednak sie zgodzę... lecz?c się muzyka mimowolnie zawsze wł?czam smety i jest jeszcze gorzej... -
Ninka Jones > 06-01-2008, 2:08
chcę podkład do Leony!