-
-
Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
asiafrugo > 04-06-2008, 20:23
[quote name="idril"]
no to ja zaczelam jakies bzdety o zaklimatyzowaniu mowic, o tym ze w zasadzie nikogo tutaj nie znam, ze jak pojde na dodatkowe zajecie [we wrzesniu dopiero] to na pewno kogos poznam.
[/quote]
Jak to nikogo nie znasz? W Londynie jest tyleeeeeee operek, osobi?cie nawet znam jedn? :lol: -
idril > 04-06-2008, 21:18
dziewczyny o tym dlaczego dziecko nieufne do mnie jest to ja rozumiem. gorzej chyba z hostami
wiec Yo ze kupa kasy ale obiecalam ze przylecepoza tym bede miec spnsora [moze]
ale mowisz ze tansze bilety jeszcze moga byc?! jakim to cudem?!
a no i lot ten bezposredni bez przesiadek.
padam na twarz pa pa! -
idril > 04-06-2008, 21:18
dziewczyny o tym dlaczego dziecko nieufne do mnie jest to ja rozumiem. gorzej chyba z hostami
wiec Yo ze kupa kasy ale obiecalam ze przylecepoza tym bede miec spnsora [moze]
ale mowisz ze tansze bilety jeszcze moga byc?! jakim to cudem?!
a no i lot ten bezposredni bez przesiadek.
padam na twarz pa pa! -
Yoanna > 05-06-2008, 1:13
hmm no ja dzis sprawdzilam to zalozmy ja planuje jechac na tydzien to british airways za 150. a wiadomo ze BA lata z heathrow to tez odchodzi mi 15f za dojazd na lotnisko. plus daja cos zjesc ;P hehhe ale jak mowilam jeszcze nie moge kupowac bo nie wiem na kiedy powrot. a z lotami to tak juz jest ze drozeja, tanieja, drozeja.. ryanair ma duzo promocji wiec nie zdziwilabym sie jakby bylo taniej. drozej raczej nie powinno byc bo jak dla mnie to to cena z kosmosu hehhehe za 2 godz lot tyle placic... -
Yoanna > 05-06-2008, 1:13
hmm no ja dzis sprawdzilam to zalozmy ja planuje jechac na tydzien to british airways za 150. a wiadomo ze BA lata z heathrow to tez odchodzi mi 15f za dojazd na lotnisko. plus daja cos zjesc ;P hehhe ale jak mowilam jeszcze nie moge kupowac bo nie wiem na kiedy powrot. a z lotami to tak juz jest ze drozeja, tanieja, drozeja.. ryanair ma duzo promocji wiec nie zdziwilabym sie jakby bylo taniej. drozej raczej nie powinno byc bo jak dla mnie to to cena z kosmosu hehhehe za 2 godz lot tyle placic... -
idril > 05-06-2008, 12:00
no to zdam sie na Twoja opinie i poczekam jeszcze
bede sprawdzac ciagle.
w prawdzie lot z domu do UK kosztuje tylko 58L. az 206 kosztuje z UK do Polski!
kurcze musze jeszcze poszukac czegos innego. zawsze to moge w jedna strone leciec jednymi liniami w druga jeszcze innymi.
wczoraj padlam o 21. i sie obudzilam o 3:21 i nie moglam dalej spac. zasnelam gdzies w okolocach 4 rano i jak sie obudzilam o 6 to jestem na nogach!
nigdy sie nie moge wyspac! albo musze wstac bo pracuje albo bo nie moge spac :roll: :? -
idril > 05-06-2008, 12:00
no to zdam sie na Twoja opinie i poczekam jeszcze
bede sprawdzac ciagle.
w prawdzie lot z domu do UK kosztuje tylko 58L. az 206 kosztuje z UK do Polski!
kurcze musze jeszcze poszukac czegos innego. zawsze to moge w jedna strone leciec jednymi liniami w druga jeszcze innymi.
wczoraj padlam o 21. i sie obudzilam o 3:21 i nie moglam dalej spac. zasnelam gdzies w okolocach 4 rano i jak sie obudzilam o 6 to jestem na nogach!
nigdy sie nie moge wyspac! albo musze wstac bo pracuje albo bo nie moge spac :roll: :? -
Ninka Jones > 05-06-2008, 13:56
no to ja mam problem z zasnieciem i jak juz usne to nie obudze sie o 8 tak jak nastawiam sobie budzik tylko o 13 :roll: -
Ninka Jones > 05-06-2008, 13:56
no to ja mam problem z zasnieciem i jak juz usne to nie obudze sie o 8 tak jak nastawiam sobie budzik tylko o 13 :roll: -
Yoanna > 05-06-2008, 15:34
13? grzeszysz ;P ja nie mam wyboru o 7 musze byc na nogach zeby spelnic swoja funkcje budzika toma ;P