-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Bud > 03-03-2012, 16:35
Well, i am Bud from USA. I plan a holiday trip to zurich may be in middle of march. I would like to say that, i found this forum is very informative and helpful for me. I hope it will get better day by day -
alciak > 06-03-2012, 23:19
Jestem Ala i tak naprawde do wyjazdu jeszcze sporo czasu, bo dopiero koncze gimnazjum
ostatnio odgrzebałam jakis stary link do filmiku na YT o au pair wlasnei i zaczelam czytac, potrafie to robic kilka godzin dziennie, po prostu tak mnie to wciagnelo, że oo ja cie;P
dzieci lubie od zawasze i nie chwaląc sie, one lubią mnie
Marzy mi sie wyjazd do GB -
agnieszka89 > 07-03-2012, 10:12
Czas najwyższy się przedstawić, mam na imię Agnieszka. Jestem teraz na 3 roku i po inżynierze planuje wyjechać jako au pair do USA. Także mam nadzieje że mi się to uda na początku przyszłego roku. Na razie podczytuję forum i blogi.
Pozdrawiam -
IlonaK > 09-03-2012, 17:48
Witam wszystkich
Mam na imię Ilona, jestem na 3 roku biotechnologii i dodatkowo robię technika farmaceute. Swój wyjazd planuje w wakacje 2013, najchętniej wyjechałabym do U.S.A -
Sznurkowa > 10-03-2012, 2:32
Hej, jestem Dominika i w tym roku piszę maturę.
Mam w planach wyjechać do USA, ale co z tego wyjdzie - zobaczymy -
aniasz93 > 10-03-2012, 20:05
Witam wszystkie au-pairki! Tydzień temu podjęłam oficjalną decyzję - dołączam do waszego grona! Planuje swój wyjazd na połowę wakacji, ewentualnie wrzesień 2012r. kierunek - USA
Jestem tegoroczną maturzystką -
Anjaa > 29-03-2012, 23:32
Cześć, Jestem Ania!
Szykuję się do swojego pierwszego wyjazdu jako au-pair w czerwcu, czy coś z tego wyjdzie? Zobaczymy! -
Benna > 01-04-2012, 13:01
Hej, przedstawiając się zapomniałam wspomnieć, że prowadzę bloga na temat au pair, gdzie możecie znaleźć przydatne wskazówki związane z byciem au pair i przyjazdem do host rodziny.Wiem, że zwłaszcza nowym au pair przydadają się takie strony. -
Ruda89 > 03-04-2012, 13:06
Cześć Dziewczyny!
Jestem Klaudia, zamieszkuję okolice Bydgoszczy, a w tym roku planuję po raz pierwszy pracować jako au pair. Zarejestrowałam się tutaj, by poznać Was, poczytać o Waszych przeżyciach i zgłębić temat operkowania
Pozdrawiam -
ameliamor > 06-04-2012, 15:58
Cześć, nazywam się Anka i marzę o tym by wyjechać na jakiś czas abroad. Jeszcze nie teraz, ale chcę się zarejestrować i trochę porozglądać
Póki co czytam sobie różne stronki na temat au pair i mam pytanie co do strony au pair world. Jak to jest z opłatami? Czy za samą rejestracją muszę wnieść opłatę?
Jest napisane : Registration as an au pair or host family at Aupair World is free of charge. For families, express reference is made to Section 4.4 of these Terms of Service. For au pairs, Aupair World remains free of charge when used in accordance with the contract. However, if there is an infringement of these Terms of Service, Aupair World reserves the right to make further use dependent on acquiring Premium Membership.
Czyli że wolne od opłaty jednakże o co chodzi z tym Premium Membership?I o co chodzi z tym : Should a registration be made with Aupair World for a purpose other than those permitted, despite the prohibition mentioned in Section 3.7, the person registering will owe Aupair World a contractual penalty amounting to EUR 10,000 for each case of registration. This contractual penalty is to be paid irrespective of any actual loss incurred. Aupair World reserves the right to assert claims for damages in addition to the contractual penalty.
Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich