• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

Kajtka > 19-10-2009, 19:29

nie chyba nie ma

teraz do strony P to rejestrowalas sie na tej mini stronie ? podstawowe dane??

Ewelina88 > 19-10-2009, 19:32

Tak, weszłam na ich stronkę i tam trzeba było wpisać podstawowe dane, aby przysłali/bądź zadzwonili w sprawie szerszych informacji. Wpisałam, że wolę kontakt mailowy, a i tak ta Pani zadzwoniła, a potem po chwili przysłała maila. W sumie też pójdę na to spotkanie z CC, czasu jeszcze troszkę mamy, także możemy rozmyślać nad wyborem firmy :mrgreen:

Kajtka > 19-10-2009, 19:36

hmmmm, dziwny ten formularz ale zobaczymy )

Ewelina88 > 19-10-2009, 19:46

Mam jeszcze jedno pytanie, może troche głupie, ale jednak. W tej wstępnej aplikacji trzeba zaznaczyć wykształcenie. Albo wyższe, albo w trakcie studiów (Jak będę wyjeżdżała - jeśli się uda ) to już niby będę miała wyższe, no ale teraz jeszcze studiuje i nie wiem co zaznaczyć...? Wiem, że błahy problem, no ale... :mrgreen:

marlenao > 20-10-2009, 3:08

skoro studiujesz to zazdnacz ze jestes w trakcie studiow=]

89dzoana89 > 20-10-2009, 11:12

Dziewczyny ja bylam na spotkaniu cc...jestem praktycznie w 100% pewna ze po tym spotkaniu to bedziecie chodzily w skowronkach;P Bo osoba prowadzaca (byla au pair) bedzie opowiadala, zachecala i praktycznie idealnie przedstawi swoj rok lub dwa w USA

Mnie w CC oplaty zniechecily, G i P tansze a jakosc uslug pewnie czasem lepsza niz tam

Ajjj tez pamietam jak wypelnialam aplikacje i czulam ze juz niedlugo wyjazde bla bla bla....no i czekalam od lutego do sierpnia i nie mialam ani jednego matchingu mimo bycia w dwoch agencjach....to zniecheca...;(

Oby u Was tak nie bylo!!!!

Ewelina88 > 20-10-2009, 11:19

O matko! Nawet mnie nie przerażaj!!! 8O Tyle czasu czekać, masakra! A'propo tych aplikacji, to przeraża mnie ilość dokumentów i w ogóle całe to zamieszanie :/ Choć jeszcze się za to nie zabrałam he he

89dzoana89 > 20-10-2009, 11:27

To tylko sie wydaje ze tyle tego jest Wezmiesz sie za wypelnianie i nie zajmie Ci to duzo czasu

Ja Cie nie przerazam...ja pisze jak bylo;/

I z kazdym dniem mialam mniejsze nadzieje ze ktos sie odezwie...i tak sie stalo...heh

Bylo...minelo...

Kajtka > 20-10-2009, 14:02

[quote name="89dzoana89"]To tylko sie wydaje ze tyle tego jest Wezmiesz sie za wypelnianie i nie zajmie Ci to duzo czasu

Ja Cie nie przerazam...ja pisze jak bylo;/

I z kazdym dniem mialam mniejsze nadzieje ze ktos sie odezwie...i tak sie stalo...heh

Bylo...minelo...[/quote]

a jakie miałaś referencje ??

czy to nie miało znaczenia...

faktycznie przerażajace, ale ja zakładam, że jak nie wyjade do września do chyba zrezygnuje, bo nie chciałabym zmarnować roku na nic nierobieniu, nie daj boże na czekaniu naa rodzine... bo chce sie edukowac wciaz i nadl i po dlatego boje sie wplacac od razu oplaty w P.

co do spotkania z cc to wiadomo, musza nas zachwycic zebysmy sie złapały... ale jesli ktos dokladnie wie czego chce.. czyta, docieka i sie dowiaduje, chociazby tutaj na forum...

jak gdzies wyczytalam: to nie wakacje i chyba tzreba miec tego swiadomosc : ))

wydaje mi sie ze ja mam

Ewelina88 > 20-10-2009, 14:53

No właśnie ja chyba też jak nie znajdę rodziny do września (choć to i tak chyba za późno, góra do sierpnia? to raczej zrezygnuję, ale bardzo będzie Mnie bolało serducho ) Też nie chcę zmarnować roku na nic nierobieniu, na czekaniu na rodzinkę, a potem po przyjeździe na czekanie na studia... W ogóle zastanawiam się jak to zrobić ze składaniem papierów na studia jak będę w USA (oby) Oj, odległe plany, odległe...

W sumie to nie mam pojęcia od czego to zależy, ze jedne Dziewczyny znajdują rodzinki od razu, a drugie czekają tyle czasu?!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia