-
-
Re: Summer Adventure
asiafrugo > 03-01-2008, 22:53
Ninka wybaczam :* -
Ninka Jones > 03-01-2008, 23:23
JEST
to ja zarobiłam kilka godzin po północyi to jakie pieni?dze :mrgreen: oby to dobrze wróżyło -
edyta_s > 04-01-2008, 1:14
Tez dzisiaj zarobilam na korkach pierwsze pieniadze w rokuCo prawda jedna uczennica moja mnie olala, ale mowi sie trudno Ale my przy bogaczku Nince sie chowamy -
Ninka Jones > 04-01-2008, 2:01
8)
ale nie my?lcie sobie że ja to gdzie? odkładam czy co?ciężko na to zapracowałam i trzeba sobie dogodzić
we wtorek jade po soczewkidzi? miałam badanie -
Grizzly > 04-01-2008, 2:27
Nina, o weź mi o soczewkach nie mów
Taka mała anegdotka..
Byłam na pierwszej wizycie od rozpoczęcia kariery au pair w PL, poszlam do okulistki na badania, zamówiłam soczewki, ale ze wtedy nie zd?zyliby juz ich wyrobic miałam je dostać dopiero teraz, na ?więta.
Na wizycie Pani Okulistka próbowala mnie nauczyc zakładac soczewki, ale po jakiejs pół godziny powiedziała mi, ze jeszcze nigdy nie widziala kogo? kto ma taki wielki odruch obronny oka, bo za żadne skarby nie mogłam jej włożyć..
Troche sie zdenerwowała, nie wziela nawet za wizyte :-)
A soczewki, te 2- tygodniowe próbne wziełam do domu, a i tak nie założyłam, i do Anglii też wziełam, Tylko po co..
napaliłam sie jak łysy na grzebień, a nawet założyc nie moge ;/ -
idril > 04-01-2008, 3:39
no to niezle masz
ja to palcem po oku moge (doslownie!) 'jezdzic' i mi nic nie jest. nie wspomne o moich dlugich pazurach
ja musze sobie zalatwic na egzamin z prawka soczewki. tylko najpierw rozpoczne jazdy -
Ninka Jones > 04-01-2008, 3:42
to ja mogę tak jak Jula, "dłubię" w oku jak mi sie nudzi, nie s?dze żeby był problema wszystko mam na wariackich papierach, bo na studniówkę, czyli przyszł? sobotę, a dzi? miałam pierwsz? wizytę i we wtorek jadę na dopasowanie do Radzynia Podlaskiego, czyli 40 km musze się tłuc autobusem w jedn? stronę!
o tak mi zależy! -
Ninka Jones > 04-01-2008, 3:44
Julka, ale jak chcesz na egzamin, to na badaniu lekarskim też miej, bo lekarz wpisze Ci że masz wadę wzroku i będziesz to miała w papierach u egzaminatora, więc może się czepić, a w oku Ci przecież nie będzie grzebał -
idril > 04-01-2008, 3:56
o moich badaniach lekarskich to inna historia.
mialam je juz
no to zaczynamy:
poszlam do lekarza bez okularow, mysle dojdzie do badania wzroku to glupka zrobie i cos wkrece
jak to ja
no i ona mnie sie pyta czy ja nosze okulary, ja ze nieeee
to ona mowi to czytaj literki od gory
E ogromna nawet ja ja widzialam
A i N tez bez problemu.
i zadzwonil telefon do babki!
ona gadu gadu, jakies 15 minut i sie smieje i cos tam i cos tam
i konczy gadac i mi mowi: ' tak wzrok b.dobry' i pisze mi tak ze brak wady i takie inne.
ja pijana swoim glupim szczesciem wracam bezstresowo do domu.
i tako!
wiec badanie mam juz zalatwione -
Ninka Jones > 04-01-2008, 11:08
o brechanieźle
wiecie że pisze wła?nie 999 post mojego w?tku? :lol:
kuźwa trzeba i?ć do szkoły, na 2 pierwszych lekcjach mam sprawdzian z dwudziestolecia międzywojennego (polski) :?