-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Viya > 18-01-2012, 17:25
Hej, jestem Kinga. Niedawno skończyłam 19 lat i zaczęłam studia. Od jakiegoś czasu planuję mój pierwszy, wakacyjny wyjazd jako au pair. Uczyniłam już pierwszy krok i zgłosiłam się do agencji ProworkJeśli dostanę propozycję wyjazdu będę miała pewnie tysiące pytań dlatego cieszę się, że to forum istnieje. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki! -
dina39 > 25-01-2012, 0:49
Witajcie! (Cześć Leleno - Izabello)
A ja jestem Diana. Też się "rozglądam" za jakąś fajną rodzinką ze Szwajcarii najlepiej z Zurychu. Chcę wyjechać po maturze, gdzieś między sierpniem a październikiem 2012r. -
dina39 > 25-01-2012, 0:51
Powodzenia Ewelino! Daj znać za jakiś czas jak tam... -
siloe > 26-01-2012, 14:38
Hej, Marcelina, studiuję i głównie chcę wyjechać w tym roku na au pair do niemieckojęzycznych krajów, ale Anglia też może być. Pozdrawiam wszystkich! -
monix90 > 28-01-2012, 12:33
CZESC wszystkim.
MOnika-3 rok studiów.
Na wakacjach chcę wyjechać do USAZastanawiam sie pomiędzy PROWORKIM a GAWO, w tym tyg muszę wybrac agencje i zaczynam wypełniać dokumenty -
ula91 > 29-01-2012, 16:49
Hej dziewczynyCzytam to forum od ponad roku, zaczęłam przed moim pierwszym wyjazdem jako au pair w lutym 2011 do Francji(byłam tam tylko miesiąc, bo miałam chłopaka i nie chciałam lecieć na dłużej a rodzina była zadowolona, że ktoś z dnia na dzień przyleci a oni będą mieli czas znaleźć odpowiednią au pair na dłuższy okres). Mój drugi wyjazd to summer au pair w Irlandii(zaczęło się nietypowo, od wizyty u mojej przyjaciółki, ale Irlandia mnie zaczarowała i postanowiłam zostać) Teraz szykuję się do trzeciego wyjazdu pod koniec marca, znów do Irlandii Tym razem mam zamiar po zakończeniu opieki rozpocząć normalną pracę i zamieszkać tam na zawsze
Wypowiem się w innych postach jak u mnie wyglądały sprawy z au pairowaniem) -
kamilkowy > 07-02-2012, 2:44
Witam,
Z tej strony Kamil-ek klasyczne 19, chce się zabrać z tego miejsca w którym siedzę już 19 lat i mam po prostu dość, szukam pomocy i zbieram informacje
póki co głównie pracowałem za grosze, a teraz głównie czytam wasze teksty -
szada > 12-02-2012, 0:39
Cześć,
jestem włóczykijem i wylądowałam aktualnie w Londynie, nie mam hostów ale ich szukam i wierze że się znajda lada dzień! Po za tym robię zdjęcia i obserwuje ludzi, mam 23 lata i długo mieszkałam na Śląsku (synonim "jestem z") Pozdrowionka -
Katasza > 14-02-2012, 16:59
Witam !
Mam na imię Kasia,lat 20 za niecały miesiąc i w następnym roku po zdaniu dyplomu technika masażysty mam zamiar wyjechać jako au pairChciałabym do Hiszpanii lub kraju anglojęzycznego.
Dlaczego au pair ? Całe życie chciałam studiować aż tu masz babo placek, że na studia mi się spieszyć przestałoWyjechanie za granicę było moim marzeniem od dawna, dzieci pilnuję juz parę lat i co najważniejsze chyba - bardzo to lubię
Pozdrawiam! -
Benna > 01-03-2012, 1:23
Witajcie
Mam na imię Beata i planuję wyjazd do USA około 30.lipca 2012. Już od ponad roku myślałam o tym żeby po licencjacie z filologii angielskiej, który właśnie dobiega końca, zostać au pair. Zawsze marzyłam o tym żeby przez dłuższy czas pobyć w kraju gdzie będę otoczona tylko przez język angielski. A że lubię dzieci i mam zamiar zostać nauczycielem, wyjazd au pair jest jakby dla mnie stworzony.
Piszcie do mnie, lub na mojego bloga, bardzo chętnie poznam przyszłe, obecne lub byłe au pair.