• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

agniesia > 05-04-2012, 14:34

Aaa, no nie pomyślałam :roll: nawet nie wiem jak to jest :p zobaczymy jak bilety bedziemy miały

izzieem > 06-04-2012, 0:31

W którym momencie mam zgłosić agencji (CCare) że nie chce lecieć z Warszawy tylko z Berlina??? Ktoś wie?

Cukrova > 06-04-2012, 15:23

Skoro jesteś tego pewna to im szybciej tym lepiej.

Tenzi > 06-04-2012, 22:54

Dziewczyny ratunku! W sumie to nie wiem co możecie mi poradzić ale może któraś z was miała taki przypadek że wypełniła źle referencje i je wysłała? One zostały już potwierdzone a room otwary i nie wiem jak to odkręcić, bo w opcji ' godziny wyrobione w tygodniu' zamiast 40 wpisałam 8h! Pomyliłam tydzień z dniem. Załamka. Ja chyba jestem nienormalna -.-

agniesia > 06-04-2012, 23:37

Pogadaj z babką z agencji Powinna Ci to poprawić.

Też miałam mały błąd w referencjach i poprawiła bez problemu

Tenzi > 07-04-2012, 0:05

pocieszyłaś mnie! Ale już po otwarciu roomu Ci to poprawiła?

I myslisz zebym juz dzisiaj pisała maila czy zadzwoniła dopiero po świętach?)

przez tą sytuacje mam tylko 350h doświadczenia z dziecmi O.o

agniesia > 07-04-2012, 0:49

Po tym jak jej wysłałam, ale myślę, że jak wszystko ładnie wymyślisz to nie powinno być tak źle

Napisz najlepiej maila od razu. Przynajmniej będziesz miała dowód, że od razu dałaś znać jak się skapnęłaś. A po świętach odezwij się jeszcze raz

Tenzi > 07-04-2012, 1:24

tak też zrobiłam, wielkie dzięki za pomoc! :*

Tenzi > 07-04-2012, 16:20

Dziewczyny jestem w szoku, pomimo mojego nikłego doświadczenia na profilu, zgłosiła się do mnie dziś pierwsza rodzinka.

Są z Kansas i mają trójkę dzieci. Dziewczynka 13lat i dwóch chłopców 9 i 10lat. Czy do którejś z was zgłaszała się już ta rodzinka? Rozmawiałyście z nimi?

Ja jestem w przeogromnym szoku :p i nie wiem co dokładnie teraz zrobić. Odpisać na maila? Umówić się na skype? Jak to wygląda?^^

Piotr > 07-04-2012, 17:30

[quote name="Tenzi"]Dziewczyny jestem w szoku, pomimo mojego nikłego doświadczenia na profilu, zgłosiła się do mnie dziś pierwsza rodzinka.

Są z Kansas i mają trójkę dzieci. Dziewczynka 13lat i dwóch chłopców 9 i 10lat. Czy do którejś z was zgłaszała się już ta rodzinka? Rozmawiałyście z nimi?

Ja jestem w przeogromnym szoku :p i nie wiem co dokładnie teraz zrobić. Odpisać na maila? Umówić się na skype? Jak to wygląda?^^[/quote]

Musisz czekac na e-mail od nich,moze sami napisza ze chca skype(pamietaj ze sa swieta,moga zwlekac).Nie wiem z jakim programem jedziesz jesli by nie pisali przes 4 dni a masz e-mail do nich mozesz sama napisac.Moze byc tez tak ze nic nie napisza i znikna z roomu.Rodziny przed wejsciem do roomu nie widza wszystkiego dlatego wejda do roomu i moga stracic zainteresowanie.

Nie spodziewalem sie ze w czasie swiat rodzinki beda szukac au-apir moze i do mojego roomu kolejna rodzina wejdzie.

Rozmowa na skype cie nie ominie mozesz sama wyjsc z inicjatywa jesli ci napisza e-mail i zaproponowac im skype,raczej juz po swietach.Ja osobiscie wole skype i to najlepiej z dziecmi jesli to mozliwe niz e-maile.

Powodzenia z ta rodzina.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia