-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
MONIKA > 29-03-2005, 18:47
Zapakowalam wailze z ciuchami, ktorych nie uzywam. Cala pelna i sie nie zamyka. Na razie oszczedze sobie skakania. :lol: -
martamaua > 29-03-2005, 21:10
Haha Oliwka ja tak samo jak juz cos wymysle to pozniej chodze i chodze i szukam wytworu mojej wyobrazni.Chyba sama sie naucze szycAgunia ile??20 kilo ???? Ja pierdziele,jak wy to robicie.Ja 5 chce i nie moge...Balerinki wymiataja Tylko z czym to nosic?Japoneczki tez juz ciem nosic Emi tak drogo tam u ciebie??? :? za to ja ze spodniami to mam odwieczny problem..... -
Assska > 29-03-2005, 21:12
Monia - przezyje, jedna jestem a wiele mam imion
King Cross? To to je to nowe? Jakies wiesci poza tym, ze dach sie wali masz? :wink:
Ty masz wage zabia wiec skaknie po walizie wiele nie da, trzeba byc jak ja - slonisko i raz dwa pojdzie, z takim small bamem i reszta to Ty do konca swiata skakac se mozesz :lol: -
Gość > 29-03-2005, 21:13
no ja ci mowilam Marta, ze nie ceny nie do porownania z Dania, to Ty mowilas, ze nie bylabys taka pewna -
martamaua > 29-03-2005, 21:20
A nie pamietamMonika to u nas jak Carrefoura budowali to tez sie zawalil.Niezli inzyniezy to robia haha!Ja sobie siedze z kumpela-kurde to z 4 lata temu czy 3 bylo-i jemy frytki a tu masa policji,karetki.Co jest?I sie pozniej dowiedzialam,ze sie zawalilo...No zaęnada poprostu....Teraz sie do was przenioslo King Cross sie wali U nas stoi nieporuszone.Jeden z pierwszych i moim zdaniem najlepszych supermarketow w Szczecinie.Jakis klimat tam jest -
MONIKA > 29-03-2005, 21:21
Co, jak co, ale bam to ja mam!
Brzuchacza moze nie, ale bam...
O yep...
A o King Crossie wiem, ze mozna w srodku palic, co juz mnie odrzuca, jest na Bukowskiej gdzies, nieopodal lotniska. :lol:
A sklepy ponoc te same co wszedzie.
Jestem pewna, ze sie do Starego Browaru przelece z kilka razy, po Polwiejskiej, Marcinie, a moze tez do oszolomow wpadne na galerie, ale ten King Cross mnie nie pociaga, ael mozemy isc... :lol:
Kiedy, poniedzilek moze byc, juz sie wyseksisz do tego czasu? :lol: jk :wink:
Ja w poniedzilek do dentysty ide, to moze potem, o ile bede jak czlowiek po tym. 8O
Mam zamiar kupic czarne glany, jakies portki w ilosci max 3 pary, koszulki dla Sue i mojego chlopa. Reszte zobaczymy. -
Gość > 03-04-2005, 12:27
No to teraz cos o moich zakupach weekendowych - zmieniam sie na 100% i az sie sama sobie dziwie.
Najpierw zrobilam atak na ksiegarnie akademicka, kupilam ksiazki do szwedzkiego dla poczatkujacych i slownikCena laczna - 80€
Potem szukalam butow sportowych, ktore bylyby tansze niz 90€ - bylo CHOLERNIE trudno, wiec zrezygnowalam.
atak na H&M - gdzie moj wizerunek heavy metal - gothic girl padl ostatecznie bo kupilam... blekitno-niebieskie spodnie od dresu i biala koszulke, i biala baseballowke :lol: i w ogole... :lol:
Troche rzeczy do make up tez... Tyle ze tutaj juz zupelnie sie pogubilam, bo moj pomysl na retro make up (wyglada na mnie slicznie :lolzupelnie nie pasuje do nowych spodni :? no ale jakos to pogodze - roznice miedzy ciuchami w mojej szafie to normalnie jak u osoby z rozdwojeniem jazni - moze nawet i roztrojeniem no i wiecej... :lol: Ale co tam, raz sie zyje
W bilet do kina na Constantine (dzania, teraz przez Ciebie to ja mam to zdjecie caly czas przed oczyma :oops: ) sie zaopatrzylam i weszlam jeszcze do ostatniego sklepu jaki mi sie udalo spotkac, gdzie na wystawie byly buciki... Wlazlam i co? I kupilam przeceniany model Adidasa za 59€I myslalam ze umre ze szczescia 8)
buty zmienilam w samochodzie i do kina polazlam juz a Adidaskach :lol: po 6latach chodzenia w glanach i tylko glanach zapomnialam, jak to jest miec na nogach cos tak lekkiego co sprawia, ze masz wrazenie ze fruniesz a nie idzieszKurcze, w sumie to teraz juz sama nie wiem co i jak... Ale do glanow juz tak czesto wracac nie bede.
A moj sportowy wizerunek laczy sie z moja dieta i rozpoczeciem cwiczen na serioW to lato mam zamiar pokazac swiatu zupelnie nowa Emi
PS. Tak to czasem na kobiete dziala zerwanie z facetem... 8) -
Emm > 03-04-2005, 12:41
oj dziala, dziala.
Ja bym chciala w tym tygodniu pojsc do fryzjera i na paznokcie, ale niestety album i zdjecia wazniejsze.
Zycie to wieczne wybory...
a ostatnio jak chcialam sobie kupic cichobiegi, to nie bylo mojego numeru!na dworzu z 15 stopni, a ja pomykam w zimowych butach! -
martamaua > 03-04-2005, 12:42
[quote name="Emi"]gdzie moj wizerunek heavy metal - gothic girl [/quote]
Po tej fotce co mi wyslalas,zupelnie na taka nie wygladasz 8O Az ciezko mi sobie wyobrazic ciebie z czarnymi wlosami,ustami,biala twarza,dlugim plaszczem i plecakiem trumna na plecach
[quote name="Emi"]roznice miedzy ciuchami w mojej szafie to normalnie jak u osoby z rozdwojeniem jazni - moze nawet i roztrojeniem no i wiecej... :lol: Ale co tam, raz sie zyje[/quote]
Hah!To mnie rozwalilo
[quote name="Emi"] Constantine[/quote]
Fajne to? Gdzies czytalam,ze ilosc efektow specjalnych przesadzona i cmi caly scenariusz....
[quote name="Emi"] PS. Tak to czasem na kobiete dziala zerwanie z facetem... 8)[/quote]
Zawsze Emi,zawsze... :twisted: -
Emm > 03-04-2005, 12:44
Constantine?powiem ci, ze nawet niezle.Lekka rozrywka na wieczor.Wielkiego, powalajacego dziela jednak sie nie spodziewaj