• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
  • Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

Gość > 10-03-2005, 23:10

a ze psow sie nie caluje niby?! bosze moja sunia sie wkurwi jak jej juz wiecej nie pocaluje nigdy... zreszta ja nie wytrzymam- kochana bejbs jest! marta chodzi ci o cold sores- mnie wlasnie zeszlo...

Kalarepka > 10-03-2005, 23:16

Dlaczego niby calowanie kotow jest be?

Koty sie przynajmniej codziennie myja, co nie o kazdym czlowieku mozna powiedziec...

Mlody > 10-03-2005, 23:18

buahahaha Kalarepka jestes super :lol: :lol: :lol:

martamaua > 10-03-2005, 23:25

dzania dobrze napisalam cold sores to jest zupelnie inna rzecz!bo ty masz zimno na zewnatrz ust a to sa takie babelki wewnatrz i w przeciwienstwie do zimna nie zakazne!

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency ... s/9325.htm tu zobaczysz roznice

http://www.mayoclinic.com/invoke.cfm?id=DS00354

to tez ciekawe

http://www.animated-teeth.com/canker_so ... ker.causes

hehe ja hipohondryk to sie juz naczytalam co z czego i po co haha nie no joke

Gość > 10-03-2005, 23:29

lo zesz kuzwa no to masz przerypane!!! heheheheh swoja droga ze ci sie chcialo szukac tego... ja sobie kupilam zoviraxa czy jakos tak za masakryczne pieniadze i luz... i zimno nie jest zarazliwe jak mi wszyscy powiadaja- to trzeba miec ten wirus we krwi i juz. no i ja mam niestety... cholera!

Mlody > 10-03-2005, 23:31

o fuck - Ty to tak po tych stronkach z musu czy z pasji???

martamaua > 10-03-2005, 23:39

co ty raz wpisalam i bylo wszystko.i nie mam tyle syfu co na tych obrazkach tylko dwa takie malusie babelki.i zimno jest zarazliwe,tego wirusa mozesz zalapac.niektorym zovirax nie pomaga a moje to jest zupelnie inna rzecz nie myl tego.ja musze sobie przeczekac 2 tyg moze tydzien jeszcze i to samo znika.juz to kiedys mialam...piecze cholernie i mysle,ze to duuzo mniejsze zlo od zimna,bo jakbym miala zasuwac ze strupem na buzi i kremem to bym sie chyba zalamala... :?

Emm > 11-03-2005, 0:03

Marta, ty masz najzwyczajniejsza w swiecie afte.

Mi tez sie czasem robia, ale na to sa specjalne pastylki lub plyny do kupienia w aptece.

Natomiast wirusa opryszczki nie mam dzieki Bogu!

martamaua > 11-03-2005, 0:30

aaaaaaaaaa dzieki za nazwe,bo za cholere nie wiedzialam........no i teraz sobie po polsku o tym poczytam...ale to rozne sa te afty i tzw pypcie na jezyku itd a ja mam na dolnej wardze wewnatrz przy tym hmm wiazedelku? :roll: :roll: z nazwami biologicznym u mnie kiepsko

Ice Wolf > 11-03-2005, 2:44

Marta wspolczucie (ale tobie chociaz schodzi a ja mialem znajomych, ktorzy tak cale zycie) Skumajcie caly czas czuc swedzenie i zyc ze swiadomoscia ze jak sie podrapiesz to bedzie jeszcze gorzej. Pisalas, ze to jest zarazliwe, ale chyba nie genetyczna jak luszczyca np. bo jak ja bym mial luszczyce to tylko do zakonu, nie darowalbym sobie jakby moje dziecko musialo cierpiec cale zycie tak jak ja (wiem cos o tym, bo choc sam tego nie doswiadczylem to moj wujo tak ma jego syn niestety tez )

A wracajac do calowania psow czy kotow to nie mowie ze od tego sie umiera, ale chyba by ktos z was nie pocalowal psa, ktory 3 min wczesniej wachal za przeproszeniem tylek jakiejs suce niewiadomo skad i podobne do tego tematy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia