• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

margo > 15-02-2012, 18:05

aha , bardzo dziękuję za odpowiedź

merti > 15-02-2012, 20:50

Dziewczyny, a myślicie już coś nad swoim filmikiem? Powoli zbieracie zdjęcia z dzieciakami do aplikacji... bo ja to bym zaczęła chociaż te zdjęcia

Kiedy planujecie już tak na porządnie zacząć zbierać dokumenty? Ja myślę, że tak styczeń-luty dokumenty a filmik nagrać w kwietniu, kiedy będzie trochę cieplej i da się kamerować na dworze. Tylko potem nie wyjadę po maturze a aż gdzieś w sierpniu.. wątpię, że tak szybko znajdę rodzinkę

margo > 15-02-2012, 21:15

hmm , a właśnie jak jest z tymi filmikami każda agencja je wymaga ?

DaisyyUSA > 15-02-2012, 21:50

Z tego co wiem, to one nie są wymagane w żadnej z agencji, ale są zalecane. Bo wiadomo - inaczej zobaczyc kogos tylko na zdjęciu a inaczej na filmiki, jak mówi itp.

Tak sobie myśle że za rok o tej porze to może będe juz szukac HF . O tak, to mi poprawia humor ;d !

balbina > 15-02-2012, 22:34

Tak jak piszesz,filmiki są zalecane i myślę, że waro je nakręcić Choć wiadomo, nikomu się nie chce

Zawsze możesz część filmiku nakręcić w listopadzie cyz październiku, kiedy jest cielej

Eii zimą nakręcanie wcale nie jest złe - można robić bałwana, jeździć na śnigu jako doświadczenie w jeździe, także nie jest źle

merti > 19-02-2012, 12:38

http://www.youtube.com/watch?v=dYYtjyq6 ... re=related

ja jestem bez granic zakochana w tym filmiku i chcę zrobić bardzo podobny. A te ptaszki podłożone- no cudo <3 Więc będę musiała poczekać gdzieś do kwietnia, żeby ładne słoneczko było

balbina > 19-02-2012, 17:58

[quote name="merti"]http://www.youtube.com/watch?v=dYYtjyq68E4&feature=related

ja jestem bez granic zakochana w tym filmiku i chcę zrobić bardzo podobny. A te ptaszki podłożone- no cudo <3 Więc będę musiała poczekać gdzieś do kwietnia, żeby ładne słoneczko było [/quote]

No dla mnie też jest super! Choć chyba bym pewne rzeczy troszkę inaczej zrobiła,ale pełny profesjonalizm - jakie kolory! Taka kamera to pewnie kosztuje...

merti > 20-02-2012, 19:43

teraz zwykłe lustrzanki kręcą w HD A tak się składa , że właśnie aparat będzie jednym z moich prezentów 18-stkowych :twisted: :twisted: poza tym zawsze idzie pożyczyć kamerkę czy aparat na jeden dzień

ThEveline > 22-02-2012, 1:36

Filmik dobra rzecz ;] mój znajomy kręci ze swoimi znajomymi różne filmiki i potem je skleja i ma też swoją kamerę...Jeszcze nie pytałam ale mam nadzieję, że się zgodzi nagrać i zmontować mój filmik bo ja się kompletnie na tym nie znam a jak nie to aparatem i już

ThEveline > 24-02-2012, 2:13

Cześć ostatnio dowiedziałam się od Aguty, że nie można wrócić do Polski ( na ten 14 dniowy urlop) jeżeli jest mniej niż 3 miesiące do ukończenia programu? słyszałyście o tym?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia