-
-
Re: 'Moja rodzina'
E.K. > 01-05-2005, 23:04
Kolejne uaktualnienie
Dluuugi cudownie bezrodzinny weekend.Wracaja dopiero jutro-cisza i spokoj...i kompletny balagan na dole... 8O Jak moglam zrobic taki bajzel w 48 godzin???Zwlaszcza ze polowe spedzilam poza domem??Ktoz raczy wiedziec. Przede wszystkim uklony dla mafii ktora w koncu poznalam 'na zywo' - i oczywiscie wywarla na mnie piiiiorunujace wrazenie szczegolnie Paula, ktora za dnia wyglada zuuupelnie inaczej!!!!
Jestem absolutnie padnieta a jednak szkoda mi kazdej chwili - nastepna taka okazja dopiero za poltora miesiaca... 8) .
To prawda nie moga hosci zrobic lepszej niespodzianki niz po prostu wyjechac na caaaaly weekend - oczywiscie z dziecmi!Ech, trrrrrrwaj chwilo!! -
olga > 02-05-2005, 23:03
Edyta - czyli czas leci w Epping? Mi strasznie lecial jak juz mialam wyjezdzac... Z jednej strony chcialam juz wrocic do Polski, a drugiej jakos tak dziwnie bylo nagle zakonczyc ten caly rok au pairowania..
A wiesz co? Musze sie pochwalic - wlasnie kupilam dzis suknie
Poniewaz nie przywiazuje az takiej wagi do dnia slubu to i sukienka jest skromna, z zeszlorocznej kolekcji wiec tania jak barszcz, ale sliczna... No i ja nie niej i welonie wygladam jakos tak nierzeczywiscie.. Tak jakbym to nie byla ja... Jak jakas cholerna ksiezniczka
Jak masz jakies pytanka to wal smialo. Aha - wybierz sie wreszcie do Harlow na zakupy do TK-Maxx (znow pewnie zle napisalam...) - kilka godzin tam sie da spedzic... Na przyklad w niedziele -
martamaua > 03-05-2005, 21:55
[quote name="olga"] Na przyklad w niedziele[/quote]
W co??????
Moje dunskie marzenie...Sklepy w niedziele...I do pozna...
Olga to musi byc niesamowite.Wszystkie przygotowania itdMoja kumpelka tez swiezo upieczona zona.Ja sobie siebie nie wyobrazam -
E.K. > 04-05-2005, 11:51
Heh...ja sobie siebie tez nie wyobrazamale mam jeszcze czas zeby pocwiczyc wyobraznie!!
Olga na pewno bede sie pytac i radzic ale jeszcze nie teraz bo na razie sprawy Epping pochlaniaja mnie bez reszty.
Chwila nie chciala trwac i tak oto w poniedzialek po poludniu wrocili,a we wtorek juz mialam pierwsza zrypke.Nie moge jednak stwierdzic ze mnie obeszla - to chyba jeszcze znieczulica po weekendowa. A moja kolezanka mowi mi:patrz jeszcze 3 dni i znowu weekend!!A ja sie potrzebuje wyspac-po prostu. -
Gość > 04-05-2005, 12:28
ek a mnie nie poznalas. ^_^ a u ciebie jest jakis fajny tk maxx duuzy moze? chyba wpadne... i w londynie jest to wlasnie piekne zeee z tyg skepy sa pootwierane do 8 wieczorem a w weekendy to 7 czy 6- niebo zakupoholikow! heheh -
Pati > 04-05-2005, 13:34
oj to byla ciezka noc E.K. ..... sorki ze tak wyprulysmy, ale to Pauli pomysl byl....a ja sie bardzo chcialm wrocic do zoo, nawet sama...z tym ze raczej by mnie wpuscili. Bramkarz to mnie juz pamieta, a po sobocie to juz w ogole....w niedziele przychodzimy a on do mnie - o znow ty, kolezanka mowi ja nie bylam wczoraj, a on ale ona byla i mnie nazwal dodgy girl....chyba sie z nim klocilam w sobotea do ktorej bylyscie?? do konca??? bo my w niedziele do konca i nawet na barze tanczylysmy z barmanem :lol: Palki nie bylo, spoko -
Paula > 09-05-2005, 12:54
sorry Edyta, ze tak szybko wylecialysmy, troche glupio wyszlo.. no a co ze inaczej wygladam..? pszeciesz taka sama Paula tylko z mejkapem)) -
E.K. > 09-05-2005, 16:43
No tak Paula chyba mnie ten mejkap zmylil...hehe,my tez nie dotrwalysmy do konca w zoo i o 23.00zmienilysmy zabawe na bardziej zamknieta,ach ale to juz dawno bylo.A ten weekend??Matko zachowaj - obezarlam sie jak prosie i od dzis na diecie!!No ale to juz inna historia... -
Pati > 09-05-2005, 20:15
no Paula z mejkapem to laskanie pogada.... a ja po weekendzie chora zaniemowilam az, dzis zdycham poprostu, zmarlazlam porzadnie i jeszcze zmoklam w piatek. A my znow zoo Palka miala kare za ostatni raz, bo ona tam nie lubi za to ja coraz bardziej no i juz prawie VIP jestem, nawet po rekach zostalam ostatnio wycalowana przez jednego pana ochroniarza na odchodnym, zeby mnie jeszcze za free wpuszczali kiedy se przyjde....
my po weekendach zawsze niedojedzone jestesmy raczej -
Paula > 10-05-2005, 11:17
a Paula bez mejkapu to wiejska baba :twisted: ja nie tylko po weekendzie niedojedzona, w weekdays tez, bo moja hostka jakby to powiedziec oszczedna jest :evil:
Edyta, mam prosbe: ostatnio pozazdroscilam tobie osiagniec w farbowaniu ciuchow i tez zaszalalam... czy moglabys napisac jak sie pozbawilas tych przebarwien, plizzz