-
-
Re: Spełnione marzenie Tosi.
Plumeczka > 20-01-2012, 14:29
U mnie dobrze, przeprowadziałam się kilka razy, przy okazji troszke zwiedziłam Europy przez ostanie pół rokuNajpierw Paryż-Amsterdam-Polska-Berlin-Polska i upragniony i oczekiwany powrót do Londynu! Nie powiem, że rozleniwilam się po 2 miesięcznym pobycie w domu, ale dalej nie chce wracać do PL.
Zamieniłam Brent Cross na Ealing i czuje się tutaj jak w domu i to najważniejsze!
Mialam ostanio na fejsie wirusa i część zanjomych mi zjadlo, wiec musimy sie chyba ponownie odnaleźć.
Koniecznie zapraszam na kawe!? Tylko czy Tośka znajdzie czas!
Buźka! -
tosia_ > 09-02-2012, 22:47
Maly update: Od pazdziernika w koncu zaczynam studia! -
Ash > 11-02-2012, 20:38
napisz coś więcej jaka szkoła ile kosztuije itp -
tosia_ > 13-02-2012, 2:04
No wiec wybieram sie Middlesex University, na kierunek Advertising, Media and PR. Koszt to £9k na rok. Ubiegam sie o pozyczke, ktora kazdy dostaje bez problemu, wiec no problem. -
Ash > 17-02-2012, 22:41
o jaaa boskopowodzenai i informuj co i jak i w ogóle -
marvellous > 05-03-2012, 1:21
[quote name="tosia_"]No wiec wybieram sie Middlesex University, na kierunek Advertising, Media and PR. Koszt to £9k na rok. Ubiegam sie o pozyczke, ktora kazdy dostaje bez problemu, wiec no problem.[/quote]
swietnie Toska! zycze pwoodzenia -
tosia_ > 08-03-2012, 11:56
[quote name="marvellous"]
[quote name="tosia_"]No wiec wybieram sie Middlesex University, na kierunek Advertising, Media and PR. Koszt to £9k na rok. Ubiegam sie o pozyczke, ktora kazdy dostaje bez problemu, wiec no problem.[/quote]
swietnie Toska! zycze pwoodzenia[/quote]
Dzieki wielkie, przyda sie na pewno!
Jak szukanie rodzinki marvellous? Co w naszym rodzinnym miescie slychac? -
marvellous > 13-03-2012, 0:56
rodzinka znaleziona w Kingston upon thames wiec bede bliskowszytsko juz zaklepane, lot na koneic czerwca
a nasze rodzinne miasto :roll: nic ciekawego jak zawsze tutaj :roll: -
tosia_ > 05-05-2013, 21:05
Maly update z mojej strony, choc nie bylo mnie tu juz wieeeeeki.
Wlasnie skonczylam pierwszy rok studiow. W styczniu wyprowadzilam sie od rodzinki i wynajelam mieszkanie z kolezanka. W koncu mam normalna prace - jako sales assistant w River Island, ale zawsze lepsze to niz DZIECI.
PS. Nie wierze, ze to juz 3 lata beda odkad przylecialam do UK. :o